Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban fórum

Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban (beszélgetős fórum)


98. mankamanka (válaszként erre: 97. - Opál)
2007. jún. 1. 18:23

Szia,

köszi a bíztató szavakat,de valójában nem igazán attól félek,hogy gondot okoz az oviban,hanem attól,hogy neki lesz valami baja.Talán jól fogja magát érezni és nem lesz semmi gond(ebben reménykedem).Gondolom senki sem hagyja ott szívesen a gyermekét,(habár én személyesen ismerek olyan embereket,akiknek ez nem igazán jelent problémát:-( ).De hát nem vagyunk egyformák.

97. opál
2007. jún. 1. 17:24

Szia!


:-))

Megláttam azt a képeslapot és rögtön te jutottál az eszembe....:-))


Néha már én is kezdek elúszni a könyveimbe,de igyekszem és akkor is megtanulom,mert szeretnék jővő ilyenkor már jól beszélni angolul!!


Az ovi örök kérdés és félelem az anyukáknak,megértelek....hiszen szeretnél dolgozni,de a fiadnak is a legjobbat akarod és nyugodt akarsz lenni,hogy a fiad nem okoz problémát az oviban!

Mindenki mellett nem tudnak ott állni az biztos....félted ez is biztos,de egyszer úgyis el kell "engedned"!

Azt irod értelmes és okos,akkor meg fogja érteni és alkalmazkodni fog az új helyzethez,barátokat szerez és tapasztalatokat,megtanul közösségben lenni és lefoglalják majd a játékok és az óvónénik!:-)

Nyugi.....ne idegesítsd magad a gyerekek televannak csodával és meglepetésekkel,bizz a fiadban és az óvónénikben!

(könnyen beszélek....de van valamennyi tapasztalatom,mert a tesom lánya szinte nálunk nőtt fel!)

96. mankamanka (válaszként erre: 95. - Opál)
2007. jún. 1. 11:13

Szia,

nagyon szépen köszönöm a képeslapot:-))),

nagyon aranyos vagy,nagyon örülök neki,nem számítottam ilyen kedvességre .Le is mentettem magamnak,hogy mindig meglegyen.:-)


Tőlem most távol állnak a könyvek,majd jövőre jobban belehúzok.Az angolt meg nyáron szeretném jól megtanulni.Talán menni fog.

Dolgozni is lassan elkéne mennem,a nyáron mindenképpen.Hogy szeptembertől mi lesz azt nem tudom,mivel rettegek otthagyni az oviba a fiamat.

Valahogy nem érzem ott biztonságban.Én tudom,hogy milyen,három ember is kevés arra,hogy vigyázzon rá.Nagyon aranyos,okos(4 és fél éves,de már egyedül fel megy az internetre,megkeresi amit szeretne,letölti,felinstalálja,és játszik vele.A szókincse is olyan mint egy felnőtté,szóval nagyon okos.)Mindenki el van tőle ragadtatva,de néha a magatartása elég gáz.És tudom,hogy az oviba több gyerekre kell vigyázni,úgyhogy nem tudom mi lesz,nagyon félek,hogy valami baj történik.

De majd csak lesz valahogy.

95. opál (válaszként erre: 94. - Mankamanka)
2007. jún. 1. 07:32

:-)


Most már biztosan gyorsan meggyógyulnak,aztán minden visszazökken a megszokott kerékvágásba....aztán majd kezdődik előről!:-)))

Az anyák sorsa márcsak ilyen!:-)


Tegnap voltam könyvtárba és kihoztam magyar nyelvtant,mert néha belekeveredem az angol nyelvtanába,mivel a magyart is régen tanultam.....úgy érzem magam,mint anno rohangálok füzetekkel és könyvekkel a hónom alatt!!

De jó érzés,csak nem gondoltam volna,hogy mégegyszer átélem ezt a fillinget!!:-))

94. mankamanka (válaszként erre: 93. - Opál)
2007. máj. 31. 20:10

Szia,

nagyon boldog vagyok,hogy tetszett amit csináltam,az volt a célom,hogy örömet okozzak:-)


A kisfiamnak még egy hétig biztos,hogy szednie kell a gyógyszereit,aztán majd egy hét múlva a doki megmondja mi legyen.

A lányomnak hétfőn kell visszamenie a balesetire,neki meg majd akkor mondják meg.Fájlalja az ujját,de hát ez valahol természetes:-(

Remélem most már lassan mindketten meggyógyulnak.

93. opál (válaszként erre: 92. - Mankamanka)
2007. máj. 31. 17:01

:--))))


Köszönöm az e-mailt.....könnyeket csaltál a szemembe annyira jólesett ez a rigós "megemlékezésed"....örülök hogy vagy!!:-)


Észel fogok viselkedni,mert szeretem a párom és nem akarom elveszíteni...de annyira jó amikor más is észreveszi az embert!!

Azóta kaptam még egy levelet....hát mit ne mondjak,szerintem meg kell húznom a határt....most!!

Miért édesebb a tiltott gyümölcs....és miért lesz vonzó valaki számunkra akinél a párunk 100% többet ér???

Tudom a választ csak egyenlőre nem akarom tudomásul venni!:-(


Mi van a kisfiaddal?

És mi újság a lányoddal?


Jó név a mankamanka....és így már értem is,hogy miért ezt választottad!:-)

92. mankamanka (válaszként erre: 91. - Opál)
2007. máj. 31. 10:43

Szia,

ha valójában úgy van,hogy tiszteletben tarja az érzéseidet,akkor vannak még rendes fickók,(és nagyon örülök,hogy megbeszélted velem).Az biztos,hogy nincs olyan ember a földön,akinek ne esne jól,hogy tetszik valakinek:-),csak okosan kell tudni kezelni.:-)))))


A mankamanka abból adódott,hogy amikor e-mail címet kellett választani,akkor a manka foglalt volt.Mankának hív a párom:-),azt ne kérdezd,hogy miért hív így, mert nem tudom.Szerintem Ő sem tudja,csak úgy jött,(de még mindig jobb,mintha cicamicának,vagy kicsikémnek hívna.Attól biztos rögtön rosszul lennék.:-)) )

91. opál (válaszként erre: 90. - Mankamanka)
2007. máj. 31. 10:07

Szia!


.-)))

Visszajelöltelek....már akartam kérdezni,hogy fenn vagy-e....megelőztél!:-)

Azt is meg szerettem volna kérdezni,hogy honnan a név:mankamanka?


Akiről irtam pasi....irt nekem és elmondta mennyire tetszem neki,de látja komoly kapcsolatban vagyok így nem kisérli meg a behálózási manővert!!:-)

Lehet,hogy rosszul tettem,de visszajelöltem(látod mégsem vagyok okos nő)semmit nem akarok tőle,de nagyon jót tesz az egomnak!:-)

Egyébként nála is az van beirva,hogy kapcsolatban....a férfiak csak férfiak maradnak!!:-)

Meg is nézheted,ha akarod....Dobre Zoltán a neve!!

Olyan jó,hogy beszélhetek valakinek az érzéseimről...tudod már régen nem osztottam meg senkivel a titkaimat!:O

90. mankamanka (válaszként erre: 89. - Opál)
2007. máj. 30. 21:45

Szia,

nézd a jó oldalát a dolognak,hiszen azonkívül,hogy elutasítottad,az ég világon semmi nem történt,a párodra nézve sem történt semmi olyan ami miatt zavarban kellene lenned.Az,hogy jól nézel ki,még nem bűn,és az nincs a homlokodra írva,hogy nem vagy egyedülálló.

Az pedig rajtad áll,hogy az iwiw-en felveszed-e az ismerőseid közé vagy nem,de ha felveszed nehogy azt higgye az illető,hogy már tett egy lépést feléd a komolyabb kapcsolat kialakítására.Ezt nem rosszindulatból írom,csak tudom,hogy az apró félreértések is megmérgezhetik a már jól működő párkapcsolatot,vagy esetlegesen tönkre is tehetik azt.

Én beleszólni nem akarok,Te okos nő vagy,úgy érzem ebben a dologban is reálisan fogsz dönteni.:-))))Én is fenn vagyok az iwiw-en,igaz nem régóta(talán egy hete),majd én is bejelöllek ismerősömnek.


Nagyon jó érzéssel töltött el,hogy megosztottad velem ezt a dolgot,köszönöm a bizalmadat:-)))))))))

89. opál (válaszként erre: 88. - Mankamanka)
2007. máj. 30. 16:28

Megyeget az angol.....szerintem az a titka,hogy minden nap foglalkozni kell vele úgy 1/5-2 órát,aztán hagyni kell ülepedni a tudást!:-)

Gyerekek és család mellett nehéz pláne,hogy még mindig beteg a kisfiad:-(....de ügyes vagy te,majd behozod a lemaradásodat és leteszed máskor azt a vizsgát!

A fiad egészsége az mindennél fontosabb és most vele kell törödnöd!


Képzeld tegnap a strandon odajött hozzám egy 29 éves pasi és meg akart ismerkedni velem! Persze én elmondtam neki,hogy van párom és ezt ő tiszteletben tartotta,de fenn vagyok az iwiw-en és ott megjelölt ismerősének!

Ezt azért írtam le,mert el akartam mondani olyan embernek akiben megbízok és jó kiirni magamból,mert egy kicsit felkavart a dolog!:-(

Nesze nekem!!!

88. mankamanka (válaszként erre: 87. - Opál)
2007. máj. 30. 15:27

Én sem szívesen,habár már nem vagyok olyan fiatal.


Hogy megy az angol?

Én már cirka 5 hete nem vettem elő,és nem is tudtam elmenni órára sem.Így nem lesz nyelvvizsgám:-(

Nagyon leeresztettem a sok betegség miatt.A fiamnak a sok antibiotikum úgy legyengítette a szervezetét,hogy most kezdődő hörghurutja van.Úgy köhög,hogy majdnem megfullad.A pöttyei már alig látszanak,de még mindig ott vannak.Félek,hogy ennek már sosem lesz vége:-(((((((

87. opál (válaszként erre: 86. - Mankamanka)
2007. máj. 30. 14:43

Remélem ő is vigyázz magára,hiszen még sok minden áll elöttünk és nem szeretném egy hobbi miatt elveszíteni!:-(


Örülhetsz,hogy ennyi mindent sportol a lányod hiszen a mozgás kell minden korban és hogy történnek balesetek az sajna vele jár!

Ha ülnénk csak otthon egyhelyben biztosan nem történne semmi velünk,de uncsi is volna!

Azt szoktam mondani amikor fiatabb lányokkal-fiúkkal beszélgetek és panaszkodnak,hogy itt fáj ott fáj,ha levágnák a kezüket még az is visszanőne.....olyan fiatalok!:-))


Persze azért nem próbálnám ki!:-)

86. mankamanka (válaszként erre: 85. - Opál)
2007. máj. 30. 11:06

Helló,

hát,igen.Addig nem is baj,amíg nem történik valami probléma.(És reméljük sohasem fog történni semmi gond:-) )


A lányom szeret focizni,kézilabdázni,kosarazni.

Tegnap rosszul ütött bele a labdába,nem tudta megmozdítani a mutatóujját,a balesetin megröntgenezték,azt mondta a doki,hogy nem lát törést,de a csont vége össze van zúzódva.Kapott egy alumínium sínt az ujjára,de ma is vissza kell menni,mert az orvos meg akarja nézni.

A baj hamar meg van:-(

85. opál (válaszként erre: 84. - Mankamanka)
2007. máj. 30. 08:40

jó reggelt!!!


A fiúk márcsak ilyenek....tudom miről beszélek én is egy fiúval(férfival) élek együtt és az évek múlnak,de az akarat megmarad!:-))

Nála pl:motor formájában....addig nem nyughatott amig nem vett 1 nagymotort! Az én dolgom annyi mostanában,hogy aggódjak amikor felül rá és elmegy motorozni!:-):-(

Egy nagy gyerek még mindig!:-)

84. mankamanka (válaszként erre: 83. - Opál)
2007. máj. 29. 23:05

Szia,

a kisfiam már most is a kamaszkori énjét éli,ez idővel csak rosszabb lehet:-)

Csak viccelek,de tényleg nagyon akaratos,ha valami nem úgy van,ahogy Ő akarja akkor hajaj:-))))))

83. opál (válaszként erre: 82. - Mankamanka)
2007. máj. 29. 18:41
A fiúk mások és még van időd amig a kisfiad nagykamasz lesz!!:-)
82. mankamanka (válaszként erre: 81. - Opál)
2007. máj. 29. 17:44
Ismerős helyzet,nagyon ismerős...:-)))))))
81. opál (válaszként erre: 80. - Mankamanka)
2007. máj. 29. 17:21

A tesom tudna mesélni erről neked,mert az ő lánya is egy tipikus kamasz....azt mondja,hogy olyan szélsőséges a viselkedése,hogy soha nem tudja mire megy haza!!

Ciki minden és uncsi....aztán hizeleg és megcsinál bármit!!:-)

80. mankamanka (válaszként erre: 79. - Opál)
2007. máj. 29. 17:16

Pontosan.

Aztán egy idő után már nekünk is ciki,a kamaszos viselkedés miatt.

79. opál (válaszként erre: 78. - Mankamanka)
2007. máj. 29. 16:49

Tesoméknál is így lesz,hiszen tényleg az ő napjuk egy fejezet lezárása és ennyi idősen már amúgy is kész felnöttek és minden ciki és uncsi(kivéve amit ők találnak ki és akiket ők hívnak meg!)

Ez van!!:-)

78. mankamanka (válaszként erre: 77. - Opál)
2007. máj. 29. 16:27

Szia,

nem lesz nagy buli,csak azok jönnek akiket a lányom szeretett volna.Elvégre ez az Ő napja:-)))

77. opál (válaszként erre: 76. - Mankamanka)
2007. máj. 29. 15:23

.-)


Régi képek....de jó képek és mindannyian változunk ez az élet rendje!:-)

Aranyos a cicus is,de én madárpárti vagyok(azon belül is rigó a kedvencem)de talán nem véletlenül!

Képzeld elengedtük a rigót Tamásiban....majdnem sirtam is annyira hiányzott.

Majd rakok fel róla képet az oldalamra4


Szóval a munka nem vár és közeleg a ballagás ezt azért is tudom,mert mi is megyünk kettöre junius 15-én ide Kecskemétre a párom huga ballag,másnap Paksra a tesom lányának a ballagására!

Hát nem fogunk unatkozni....az biztos!:-)


Nálatok nagy muri lesz,vagy csak a család és néhány ismerős?

76. mankamanka (válaszként erre: 74. - Opál)
2007. máj. 29. 11:11

Szia,

nagyon örülök,hogy újra itt vagy.(Minden nap megnéztem ezt az oldalt,hátha előbb hazajöttök...)


Mi dolgozgattunk itthon:Füvet nyírtunk,leburkoltuk laminált padlóval a nappalit,hogy mire lesz a lányom ballagása szebb legyen.


Tettem fel 2 képet a képeim közé,igaz nem tegnapiak,de azok is mi vagyunk.


Neked hogy telt ez a pár nap?


Húú,hát tényleg nagyon örülök:-)))))))

75. opál (válaszként erre: 73. - 0c89f979f8)
2007. máj. 29. 08:30
Köszi...jól esnek a bátorító szavaid!!:-)
74. opál (válaszként erre: 72. - Mankamanka)
2007. máj. 29. 08:29

Szia!!


Újra itt vagyok teljes élenagyságomban!!:-)


Hiányoztál ám....olyan jó érzés volt újra belépni erre az oldalra,mert biztos voltam benne hogy lesz kihez visszajönni és megosztani az élményeimet!!:-)

Veled mi újság?

Hogy telt a hétvége?

2007. máj. 28. 19:14

Szia opál!

Én csak buzdítani tudlak a tanulásra! Sajnos sok fiatalból (15-18 évesből)hiányzik az az akarat és hozzáállás, ami benned megvan! HAjnrá! MIndent bele!!!! Kitartást!!!!

:-))

72. mankamanka (válaszként erre: 71. - Opál)
2007. máj. 24. 20:27

Szia,

nagyon fogsz hiányozni:-(

Kívánom,hogy érezd nagyon jól magad:-)))))))és

vigyázzatok magatokra!

71. opál (válaszként erre: 69. - Mankamanka)
2007. máj. 24. 18:18

Holnap még lehet,hogy benézek hoxázni,de aztán csak kedden leszek újra gép mellett!

Elutazunk anyukámékhoz Tamásiba és a tesomékhoz Paksra!:-)


Majd jelentkezem!

Jó hétvégét neked és jó legyél amig nem leszek!:-)


Puszika

70. opál (válaszként erre: 69. - Mankamanka)
2007. máj. 24. 18:15
Akkor én nagyon szerencsés vagyok.....vagy az is lehet,hogy megérzem a jó emberekreket!:-)
2007. máj. 24. 18:10
Hát ezt nem mindenki mondhatja el magáról...:-)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook