Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

35769. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:23

Neked csak egy lány voltam a sok közül....

Nekem csak egy srác vagy... AZ EGYETLEN♥

35768. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:23
Lehet neked most nem fáj és olyan jól mutatod ,hogy utálsz és túl vagy rajtam ez lehet így is van.De majd ezt akkor dumáld meg nekem amikor én kapcsolatban leszek és azzal a szeretettel amit neked adhattam volna más srácot fogok átölelni és megcsókolni..:)
35767. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:22

-Tudod mért akarom elfelejteni a vele eltöltött pillanatokat?:/

-Nem.Miért?:/ Hiszen olyan boldog voltár akkor..

-Ez az ,hogy akkor boldog voltam..Most pedig csak nézek magam elé ,a képek előttem és a könnyeim a párnára hullva esnek le..Minden egyes csókja és ölelése a szemem előtt van..és ez borzasztó nagy fájdalmat és ürességet okoz bennem..Ahogyan telnek a napok én egyre jobban összetörök és a végén a padlóra esem úgy,mint amikor szakított..

35766. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:22

Ha a szívem tudna szólni, torkaszakadtából ordítana!

- ez hülyeség..

Az én szívem igenis tud szólni, és ha még nem vetted volna észre, torkaszakadtából üvölt veled, és nagy táblákkal próbálja ábrázolni mennyire szeret..

35765. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:21

A két legnehezebb dolog az életben:

Türelmesnek lenni és várni a megfelelő pillanatra, aztán meg elfogadni, hogy valójában a semmire vársz.

35764. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:20
A dolgok, amik annyira idegesítettek, pont azok, amik a legjobban hiányozni fognak, amikor már nem lesznek.
35763. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:06
nincs rosszabb, mint úgy érezni, hogy senkit nem érdekel,hogy létezünk,hogy senki nem figyel arra amit mondunk,és hogy a világ tökéletesen működik a mi zavaró jelenlétünk nélkül is...
35762. bd8f0b56fe

Spongyabob : Naaa..Patrik, hogy festek ?:')

Patrik : Háát..olyan sárgán .: D♥

35761. bd8f0b56fe
Eddig nem tudtam,hogy mi akarok lenni ha felnövök ..mostmár tudom .. az Övé. ♥
35760. bd8f0b56fe
2013. márc. 25. 05:05
Mindig van egy dal Amit akkor hallgatsz, mikor boldog vagy. Amit akkor hallgatsz, mikor szomorú vagy. Van olyan dal amitől nevetned kell, vagy éppen sírnod. Van olyan dal, ami a barátaidra emlékeztet. És persze van olyan dal, ami Rá emlékeztet.
35759. Cilumiluci
2013. márc. 24. 21:55
"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak.Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet,esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért,hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek.Sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem elveszítek valakit aki nagyon fontos számomra, a végén mégis elvesztettem. De túléltem! És még most is élek! Az életet nem csak túlélem és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. Élj! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon." Chaplin
35758. Cilumiluci
2013. márc. 24. 21:16

"A tánc a lélek érzéseit a test mozdulataival fejezi ki, és méltó arra, hogy a zenéhez és a költészethez hasonló szerepet töltsön be."

Cesare Negri

35757. Cilumiluci
2013. márc. 24. 20:10

Mindenkinek vannak titkai. Némelyek a lelkük legmélyebb, legsötétebb zugaiba dugják el őket, és nem engedik felszínre törni. De ezek a titkok ott vannak, türelmesen várnak, és ha egyszer kiszabadulnak, agyaraikkal széttépik annak a szívét, aki olyan sokáig fogva tartotta őket...

Steve Feasey

35756. Cilumiluci
2013. márc. 24. 20:07

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted."

(A randiguru c. film)

35755. Cilumiluci (válaszként erre: 35754. - Barai)
2013. márc. 24. 19:50
:)
35754. barai (válaszként erre: 35753. - Cilumiluci)
2013. márc. 24. 19:49
Itt jártam....
35753. Cilumiluci
2013. márc. 24. 17:38

Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervistáncot, légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott! A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Azt mondom, légy fülig szerelmes; olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza! Hogy találhatsz rá? Hagyjd az eszed! Hallgass a szívedre!... Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni. Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél. De meg kell próbálnod! Ha nem próbálod meg, nem is éltél... Légy nyitott, ki tudja... becsaphat a villám.

(Meet Joe Black)

35752. gigi>
2013. márc. 24. 15:11
"Aki mást megaláz, saját emberségét játssza el."
35751. gigi>
2013. márc. 24. 15:05
"Kár, hogy az emberek csak a különbséget látják meg, amely elválasztja őket egymástól. Ha több szeretettel néznének egymásra, azt vennék inkább észre, ami közös bennük, és feleannyi probléma lenne a világban."
35750. 16b5d6ae34
2013. márc. 24. 14:16

"Túl könnyedén venni az életet nagyon felszínes dolog, és ha ez alapvetõen jellemzõ az egyénre, akkor maga az ember is felszínes….

Általában az olyan emberek vidámak állandóan, akik igénytelenek a többre, a jobbra és a mélyebbre… Nem mondom, hogy minden esetben így van ez, de többnyire igen - hiszen ha egy-két igényed van csak, és összesen 2-3 dolgot látsz át és fogsz fel az életbõl, akkor azokat gyorsabban ki tudod elégíteni, mint ha kétezret…

Ebbõl fakad az is, hogy a felszínes, és morálisan igénytelen embert nem sok minden fogja zavarni, míg a mély lelkû és morálisan igényest sok minden.

Természetes azért, hogy a felszínes ember ezen gondolatokra esetleg így reagál: "túl komolyan veszel mindent!", s a mély nem is fog tudni erre mit mondani, mert amit mondana erre, arra nem volna szükség akkor, ha nem igénytelen emberrel állna szemben, õ is értené, s nem beszélne így….

Ugyanis a felszínes ember lényegébõl fakadóan igénytelen és nem vágyik olyan lelki-szellemi mélységekbe, mint az, aki mély. A mély viszont szükségszerûen szenved és nem is tud igazán mit kezdeni az ilyen emberekkel. Szenved, mert lényegébõl fakad, hogy fáj neki az igazságtalanság, és a hiábavaló felszínes üresség. Tehetetlen mert, amit mondana, fel sem éri lélekkel és ésszel az igénytelen üres ember..."

35749. 16b5d6ae34
2013. márc. 24. 14:13

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az emberek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..."

(Márai Sándor)

35748. Cilumiluci
2013. márc. 24. 10:57

Semmi sem történik véletlenül. Egyetlen fal sincs ok nélkül körülötted. Okkal tartják tőled távol azt, akit. Nem véletlenül. Lehet, hogy csak ártana, vagy egyszerűen nincs itt az ideje. De érezd, érezd, hogy a legjobbat akarják neked, és tudod, talán halkan összemosolyognak, amikor azt gondolod, hogy ő a nagy ő, közben meg nem is, mert még nála is jobbat szánnak Neked - csak el kell végre hinned, és nem beérni kevesebbel.

Oravecz Nóra

2013. márc. 24. 09:57

Nem azt szeretem,

aki tetszik. - Az tetszik,

akit szeretek.

Fodor Ákos

35746. bd8f0b56fe
2013. márc. 24. 09:01
Nincs is megtévesztőbb dolog, mint egy mosoly. És senki nem tudja ezt jobban, mint azok, akik mögébújnak. Néhányan udvariasan így figyelmeztetik az ellenségeiket. Néhányan vidám arcukkal tartják vissza könnyeiket. Míg mások ostobán grimaszolnak, hogy elrejtsék félelmüket. Ám van az a bárgyú félmosoly, ami teljesen őszinte. Azok mosolyognak így, akik tudják, hogy a gondjaik hamarosan megszűnnek.
35745. bd8f0b56fe
A mosoly bámulatos hatalommal bír, amit nem lehet eleget hangsúlyozni. Egyetlen elragadó mosoly többet ér bármilyen fondorlatnál. Mágnesként vonzza a tekintetet.
35744. bd8f0b56fe
Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként.
35743. bd8f0b56fe
2013. márc. 24. 09:00
Figyeld meg, egy vidám arc milyen édesen vonzó tud lenni; bár nem mindig mosolyog, de boldog és derűs.
35742. bd8f0b56fe
Számomra a mosoly az egyik legszebb emberi képesség.
35741. bd8f0b56fe
A mosollyal az ember fényt gyújthat önmagában. Reménnyel töltheti el a lényét, és ezt a reményt másokra is átsugározhatja.
35740. bd8f0b56fe
Elfogadom az örökös mosolyt. Én nem kapok borravalót soha, senkitől. A mosoly mégis ott lesz mindig az arcomon. És letörölni, azt nem engedem. Mosolyogva ütök majd vissza mindig. Mosolyogva, de erősebben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook