Kedvenc idézetek (beszélgetés)
"Óvakodj,a túlságosan kedves emberektől.Olykor nagyon veszélyesek."
Homo homini lupus
ember embernek farkasa
Halkan szólj, különben azt fogják hinni, hogy csak figyelmet követelsz. Gyengéden szólj, hogy mindenki megismerje a szeretetet. Nyíltan beszélj, különben azt fogják hinni, hogy rejtegetnivalód van. Őszintén szólj, hogy senki se érthessen félre. Gyakran szólj, hogy szavaid eljussanak mindenkihez. Tiszteletteljesen szólj, hogy senki se fosztassék meg a tisztelettől. Szeretetteljesen szólj, hogy minden szavad gyógyíthasson. Énrólam szólj minden szavaddal. Tedd egész életedet ajándékká. Soha ne feledd, te magad vagy az ajándék. Légy ajándéka mindenkinek, aki életedbe lép, és akinek életébe te belépsz. Óvakodj attól, hogy bárkinek az életébe lépj, ha nem lehetsz ajándéka is egyben. - Neale Donald Walsch
Love isn't about hugs, kisses and "i love you"s or " i miss you"s! It's about the butterflies in your stomach you get when you just thinking about him/her
A szerelem nem csak ölelésről, csókokról, "szeretlek"ekből és "hiányzol"okból áll.. szerelem az, mikor pillangók vannak a gyomrodban, amikor éppen Rá gondolsz
Furcsa dolog hazaérkezni. Minden ugyanúgy néz ki. Ugyanolyan az illata. Ugyanúgy érzel. Rájössz, hogy az egyetlen dolog, ami változott, az te magad vagy.
"A ráncok csupán azt jelzik, hol a mosoly helye."
Oltsd el a lámpát, kicsit tedd takarékra az agyad, lassíts le egy percre ember, leelőzted magad ! De tudod hogy nem tart örökké, hiszen volt már annyi jel, hogy ami egyszer volt, újra nem jön el.. "
Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is.. Ha menni akar, engedd el! Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen csak eljött az ideje.
Remélem, egy nap megtalálod minden idézetem, minden szavam, és elolvasod mindet. Remélem, hogy tudni fogod hogy csak rólad szólnak.
"Tudod mi a legrosszabb? Amikor összeomlik az életed, és pont az okoz csalódást, akire a leginkább számítottál."
,,Lehetnék én flegma is, de nem tudnám megtenni. nem tudnám azt mondani, hogy húzz el, mert azt akarom, hogy maradj velem. de neked mi jár fejedben..?? mondd, mit szeretnél tőlem..? ha semmit, miért nem mész el..? engem ezzel megbántasz, hát nem érted..? itt vagy velem, de mégsem értelek. mondd, szeretsz? vagy egyszerűen csak elviselsz..? itt akarsz maradni, vagy csak kényszert érzel..?? várok a válaszra, de nem várhatok örökké. értsd meg, nem adhatom oda a szívem, ha tudom, hogy te töröd ketté.."
"Csak annak tárul fel az út, akiben megvan a bátorság, hogy rálépjen." (Paulo Coelho)
"Van, hogy csak egy pillanatot kapsz. Ami megérint. Egy mosolyt, egy kedves szót, egy ölelést. Aztán a pillanat elillan. Te pedig szomorúan nézel utána, és nem érted, miért... Miért csak ennyit kaptál? Aztán lassan kezded megérteni. Azért kaptad, hogy újabb erőd legyen. Hogy amikor már majdnem feladtad álmaidat, megérezd, hogy mire vágysz. Hogy ne érd be kevesebbel. Hogy újra átérezd, milyen az Igazi Pillanat. És várd tovább. Kitartóan. Mert eljön az a pillanat is. Ami örökké tart."
Olykor csak a Kedves hangja a fontos. Csak meséljen, meséljen, meséljen, csak hallhasd a hangját. Mert számodra az ő hangja a legcsodálatosabb hangszer, és ha beszél, az minden dallam közül a legszebb. Mert megnyugtat. Hallgatod, hallgatod, és teljesen elvarázsol. És ezt a hangot nem csak a füleddel hallod, hanem a lelkeddel is.
Tanuld meg értékelni azokat a pillanatokat, amikor örömet szerzel másoknak..., még akkor is, ha nem mondja... "köszönöm"..., mert az öröm látszik.
/ Attila Toperczer /
A mosolycsíra pontosan erre való, és a szem. A szem fontos dolog. Amikor a gesztusokból tudod, hogy mire gondol a másik. És a kéz..., amikor elmész a Kedves mellett és csak annyira érsz hozzá, mint mikor a tavaszi szél belekap a hajadba. Nincs helye szavaknak..., szavak nélkül is tud az ember varázsszőnyegen repülni.
/ Attila Toperczer /
Children Of Distance
Ha könnyezik a szemed, akkor könnyezik az ég,
Akkor elszürkül a világ, akkor fakó, ami szép!
És ha nehéz szívvel fekszel, megváltoztathatatlan,
Hogy meglátszik majd reggel, hiába takar paplan!
Hiába menekülsz a sok nyomasztó gond elől,
Ha a bánat megtalál, így kap el és megöl!
„Hát igen, a világ mindig gyönyörű, és nem azért, mintha valóban az volna, hanem azért, mert én így látom.” (Bohumil Hrabal)
Van, aki stopperórával kezében él, minduntalan célok felé rohan, és a másodperceket számlálja. Mások úgy élnek, mint egy fa, nagyon lassan és szívósan, s tudják, hogy még sok, sok idejük van, évtizedek.
Márai Sándor
Van mondjuk egy vágyad, amit el akarsz érni. Így, ahogy vagy, még nem lehet a tiéd. Éretlen vagy rá. Ilyenkor látjuk, hogy a teljesüléshez "idő kell". Ez nem azt jelenti, hogy türelmetlenül nézed az órádat és lapozod a naptáradat, miközben ujjaddal idegesen dobolsz az asztalon, hanem hogy alkalmassá érleled magad a teljesüléshez.
Müller Péter
Hogyan lehet kibogozni a legbonyolultabb, legreménytelenebbnek látszó csomókat is. "Ha türelmetlen vagy és sietsz, akkor csak rángatni fogod, és minden rosszabb lesz: a csomó még szorosabbá válik, mérges leszel, és biztos, hogy kudarcot vallasz. Ha viszont nagyon figyelsz, ha tanulmányozod a helyzetet, mielőtt bármit is tennél, ha csak egyre forgatod a csomót, ha gyengéd és állhatatos maradsz, ha lassan dolgozol, akkor a végén mindig sikerrel jársz."
Feldmár András
,,Nem akarom de rád gondolok,menekülnék de nem tudok, nyugalom kéne, béke, csend...de itt visszhangzol idebent ..."
Mindig is TE leszel a számomra a legfontosabb, még ha soha nem is leszünk együtt.
Megijeszt a tudat, hogy az a srác -aki, esküszöm, különleges volt..! pontosan ugyanolyanná vált, mint a többi...
Olyan hülye vagyok. Annyi szenvedés után, még mindig remélem, hogy egy nap, újra érezhetem egy picit a szerelmed...://
Mégegyszer nemtudnék maradandó károsodás nélkül túl élni egy olyan borzalmas időszakot amit a közel multban ő okozott nekem...mégegyszer nem tudnám túlélni
Előbb vagy utóbb mindenki megbánt majd téged; neked kell eldönteni, hogy ki az, aki megérdemli, hogy szenvedj miatta...
Tudod,az első vélemények nem mindig igazak.Amikor megláttalak gyűlőltelek.De mikor közelebb kerültem hozzád úgygondoltam milyen csodálatos ember is vagy te.Utána már túlsoknak tartottalak.Bűnnek éreztem mikor rólad ábrándoztam.Teljesen azthittem elérhetetlen vagy számomra.Később kiderült hogy tévedtem.Közelebb kerültél hozzám mint valaha is gondoltam volna.Megbíztam benned.Mindent elmondtam neked.Ma már káromra rájöttem milyen ember is vagy valójában. Nemérsz annyit sem hogy rádgondoljak.Gyűlölni akarom ami vagy de mégis leírhatatlanul beléd szerettem.:|
További ajánlott fórumok: