Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

35830. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:06
Tudod,az első vélemények nem mindig igazak.Amikor megláttalak gyűlőltelek.De mikor közelebb kerültem hozzád úgygondoltam milyen csodálatos ember is vagy te.Utána már túlsoknak tartottalak.Bűnnek éreztem mikor rólad ábrándoztam.Teljesen azthittem elérhetetlen vagy számomra.Később kiderült hogy tévedtem.Közelebb kerültél hozzám mint valaha is gondoltam volna.Megbíztam benned.Mindent elmondtam neked.Ma már káromra rájöttem milyen ember is vagy valójában. Nemérsz annyit sem hogy rádgondoljak.Gyűlölni akarom ami vagy de mégis leírhatatlanul beléd szerettem.:|
35829. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:05
Emlékeztetni akarlak egy olyan lányra, aki mindig mosolyog, még akkor is, ha összetört a szíve...
35828. bd8f0b56fe
A nap, mikor elmentél, volt az a nap mikor rájöttem arra, hogy semmi sem lesz már ugyanaz :(
35827. bd8f0b56fe
Bár tévedtem sokszor, de helytálltam a bajban, s nem élt e földön ember, kinek én talpat nyaltam.
35826. bd8f0b56fe
Bennem van most is csak már nem úgy mint anno,én nem vagyok depressziós csak hát ismerős a padló.
35825. bd8f0b56fe
Az életem nélküled olyan, mint plüssmackó nélkül egy kislány.
35824. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:04
Lehet, hogy sosem fog összejönni, de én azért még minden egyes 0.00-kor azt kívánom..:)
35823. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:04

Barátság 10 szabálya

1:Aki mások Barátságára vágyik ,annak előbb jó Baráttá kell válnia!!

2:Igaz Barát az,akivel meg tudod osztani örömöd és bánatod,és akivel a legapróbb dolgoknak is együtt tudsz örülni!!

3:A nagy és életre szóló Barátságok ritkák!!Csak úgy érhetőek el,ha a két fél érdeklődése hasonló!!

4:Ne terheld a kapcsolatot folytonos panaszkodással!!Nincs az a Barátság,ami kibírná a folyamatos nyafogást!!!!Azt tedd a másiknak,amit magadnak kívánsz!!

5:Ha együtt vagy a Barátoddal,akkor ügyelj arra,h ne csak magadról beszélj!!Hagyd Őt is szóhoz jutni!!

6:A Barátságodért ne várj semmit!!Az igazi Barát önzetlen!!A követelés ellenkezést szül!!

7:A Barátod sose érezze,h kötelessége veled lenni!!Adj Neki szabadságot!!

8:Az őszinteség nagyon fontos,de ez még nem jelenti azt,h bírálhatod őt!!Finoman,és visszafogodtan mondd meg a véleményed!!

9:A hosszú távú Barátság egyik titka:a tartalmas,mély beszélgetés-nemcsak magatokról,hanem filmekről,kényvekről,az életről!!

10:Ne hidd,h a Barátságotokkal kizárhatjátok a külvilágot!!Nem csak Te vagy és a Barátod,és senki más rajtatok kívül!!

35822. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:03

True love is like a tattoo:it hurts when it bleeds but it last forever till the end of time" (Chino)

~ Az igaz szerelem olyan mint egy tetoválás: fáj, amikor vérzik, de az idők végéig megmarad

35821. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:02

You know that place between sleep and awake? The place where you can still remember dreaming? That's where I'll always love you

~ Ismered azt a helyet az álom és az ébrenlét között? Ahol még emlékszel rá, mit álmodtál. Én ott foglak mindig szeretni <3

35820. bd8f0b56fe
2013. márc. 27. 16:02
A végén mind magunkra maradunk. Senkivel sem válhatunk eggyé, semmiképp sem tehetünk valakit teljesen a magunkévá.
35819. barai (válaszként erre: 35814. - Cilumiluci)
2013. márc. 27. 11:27
Kissé megkésve: Isten éltesse nagyon-nagyon sokáig! :)
35818. ce0940cdae
2013. márc. 27. 08:27
"Tiszteld önmagad, tisztelj másokat és tetteidért vállalj felelősséget. Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse. "
35817. ce0940cdae
2013. márc. 27. 07:24

Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha,

Remény, csalódás, küzdelem, bukás,

Sírig tartó nagy versenyfutás.

Keresni a mindig a jót, a szépet,

S meg nem találni, - ez az élet.”

35816. ce0940cdae
2013. márc. 27. 07:20

A becsületesség és az őszinteség sebezhetővé tesz,

MÉGIS LÉGY BECSÜLETES ÉS NYÍLT!

35815. 121312
2013. márc. 26. 22:07

Szeretetvers

Az élet szép, élni kell, szerelem,

szeretet nélkül sose múljon el.

Van szeretet, amely a sírig tart,

nem árt neki idő, tűz, se vihar.

Van szépség, öröm, csak találd meg azt,

ki lelkedre hoz reményt és vigaszt.

Add szíved melegét másnak át,

a szeretet simogat, s az ad csodát.

Amíg élsz te, addig tedd meg ezt,

meleged tavaszt hoz, nem telet.

Szeretetből minél többet adsz,

nőni fog, belőle több marad.

Kiss Virág

35814. Cilumiluci (válaszként erre: 35813. - Barai)
2013. márc. 26. 22:02

Vigyázok:)

ma van Apu szülinapja ám:))Megköszöntöttük:))

35813. barai (válaszként erre: 35812. - Cilumiluci)
2013. márc. 26. 21:55
Vigyázz rá, mert...
35812. Cilumiluci (válaszként erre: 35811. - Barai)
2013. márc. 26. 21:48
Az enyém itt van a mellettünk lévő házban:))
35811. barai (válaszként erre: 35810. - Cilumiluci)
2013. márc. 26. 21:38
:'(
35810. Cilumiluci
2013. márc. 26. 20:54

Csak addig menj haza...

Csak addig menj haza, amíg haza várnak,

Amíg örülni tudsz a suttogó fáknak,

Amíg könnyes szemmel várnak haza téged,

Amíg nem kopognak üresen a léptek...

Csak addig menj haza, amíg haza mehetsz,

Amíg neked suttognak a hazai szelek.

Hajad felborzolják, ruhád alá kapnak,

Nem engednek tovább, vissza - vissza tartnak!

Két karod kitárva - ahogy a szél is neki fut a fáknak -

Vállára borulhatsz az édesanyádnak!

Elmondhatod neki a JÓT, de a rosszat el Ne MONDD!

Ne tetézd azzal nagy kazlát a gondnak!

S ha majd az a ház már nem vár haza téged,

Mikor üresen kopognak a léptek,

Amikor a nyárfa sem súgja, hogy várnak,

Akkor is majd vissza, haza visz a vágyad...

Amíg azt a kaput sarkig tárják érted,

Amíg nem kopognak üresen a léptek,

Csak addig menj haza, amíg haza várnak,

Míg vállára borulhatsz az... ÉDESANYÁDNAK

35809. 63d6abf1d7
2013. márc. 26. 17:51

"Addig, amíg többet akarsz és nem elégszel meg annyival, amid van, addig változhat az életed... és tudod mit? Változni is fog. Csak jobb lehet. Csak hidd el, hogy megérdemled. Hidd el, hogy neked is lehet jobb, mert miért ne, csináld és ne kérdezősködj. Húzzál előre, oda, ahova érzed, hogy menned kell. Ne foglalkozz semmivel, csak élvezd az utat. Talán ez a legnehezebb. Mosolyogni akkor is, amikor legszívesebben feladnád az egészet. Mosolyogni, miközben hullanak a könnyeid. Elfogadni, hogy az élet edz, és nem ellenkezni. De menni kell. Nem feladni, mosolyogni, harcolni, leginkább magaddal, és hinni. Hinni mindig, mert semmi sem történik véletlenül. Minden téged szolgál, ha hiszed, ha nem. És tudod mit? Csak ez számít."

Oravecz Nóra

35808. gigi>
2013. márc. 26. 16:27
"Ne azt nézd, hogy az embereknek mijük nincsen, hanem hogy mijük van; mert még a legnyomorultabbnak is van olyan lelki kincse, mely belőled hiányzik. Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni."
35807. gigi>
2013. márc. 26. 16:24
"Egy ölelés mindig ideális ajándék. Bárkire illik a mérete, és sosem ellenzik, ha továbbadják."
35806. gigi>
2013. márc. 26. 16:20
"Az elejéről indul mindenki, nincs kivétel, és ön-mag-unk-on áll, mikor hová, s hogy meddig jutunk el. Minden nap, mikor felkel a nap, és belenézhetsz a fényébe, tudd, hogy megint kaptál egy lehetőséget, hogy jobbá tedd önmagadat (a világ majd változik hozzá). Az, hogy változtatsz-e rajta vagy nem, és hogy merre változtatsz, az megint rajtad áll."
35805. gigi>
2013. márc. 26. 16:19
"A sas útja a levegőben, a kígyó útja a sziklák között, a szerelem útja a szívekben kiismerhetetlen."
2013. márc. 26. 15:37

A lelki egészségnek két kritériuma van: képesség a munkára és képesség a szeretetre.

Sigmund Freud

35803. bd8f0b56fe
2013. márc. 26. 13:55
A világon senki sem tökéletes, én meg végképp nem. De úgy szeretem őt, ahogy más nem tudná, és végül is csak ez számít. Vele van esélyem másra, valami jobbra, és ezt nem hagyom elveszni.
35802. bd8f0b56fe
Próbáltam megfogalmazni, amit érzek. De ahogy leírtam az első mondatot, megakadtam. Csak ültem, bámultam az üres papírt, Eszembe jutott egy gondolat, de mire befejeztem volna, már újabb kettő suhant át az agyamon. Akkor fogtam fel, hogy mennyire végtelenek az emberi érzések. Küszködtem a szavakkal, hogy ha nem is pontosan, de legalább megközelítsem azt, ami a szívemben van. Akkor jöttem rá, hogy menyire kevés azt mondani, hogy szomorú vagyok, boldog, vagy szerelmes, vagy valami ehhez hasonló közhelyet. Ezek csupán üres szavak, és az emberek nap mint nap használják, ki-ki a maga problémájára. 'Fáj.'-na de el tudja képzelni bárki is, hogy mi játszódik le bennem? Hogy mitől fáj? Hogy mi fáj? Hogy hol fáj? Nem.. csak ültem az üres lap fölött, és próbáltam elcsípni egy maroknyi érzést a szívemből, hogy leírhassam ha csak egy töredékét is. Próbáltam határt szabni a végtelennek, és akkor vettem észre, hogy mennyire kevés szó áll rendelkezésemre. Hogy mennyire kevés az a sok közhely, Én le akarom írni, hogy mit érzek olyankor, mikor a holdfény besüt az ablakomon, közvetlenül a párnámra. Le akarom írni egy nyári zápor érzését, vagy a friss tavaszi eső illatát. Egy kisgyerek őszinte nevetését, vagy sírását. A hóesést egy meleg szoba ablakából, vagy a didergést kint egyedül a kihalt utcákon. Le akarom írni, hogy mit érzek, amikor az öreg fák lombjába belekap a szél, vagy amikor egy kisgyerek szemében látom azt az őszinte csillogást. Úgy éreztem, beleőrülök. Úgy akarok írni, hogy az szíven üssön. Hogy aki olvassa, tudja, hogy mit éreztem abban a pillanatban. De azt hiszem, én ehhez túl kevés vagyok.
35801. bd8f0b56fe
Titokzatos férfiak. Ígéreteket tesznek, melyeket eszük ágában sincs megtartani. Hazugságokkal áltatnak, hogy megkapják, amit akarnak. Sokkal veszélyesebbek, mint ahogy kinéznek. Igen. Anyáink a lelkünkre kötötték, hogy ne bízzunk olyan férfiakban, akiket nem ismerünk. És azokban, akiket ismerünk...nos, őbennük se bízhatunk mindig.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook