Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

39133. bd8f0b56fe
2013. júl. 1. 19:31

Ahol én vagyok, ha igazán ismersz tudnod kell

Azt kívülről nem, csak belülről éred el

Ott találsz, ahol a szív mindenben az úr

Melyben nincsen alkatrész, ami hirtelen meglazul

A legritkább kincs néha értéktelennek tűnik a világban

Pedig a kevesebb több, ha az odabenn hibátlan.

39132. bd8f0b56fe

Ne sírj, ha az élet fáj,

ha a bánat szívedbe vág.

Ne sírj, ha érnek csalódások,

s szerte foszlanak a legszebb álmok.

Titkold el szíved szenvedését,

vesd el a sors gúnyos nevetését.

Két szemed úgyis hiába könnyes,

sírni lehet, de nem érdemes.

Soha ne feledd el,

hogy a rohanó felhők közt

mindig kék az ég!

39131. bd8f0b56fe

szép jövőt álmodja minden férfi és nő

Nem veszi észre, hogy közben telik az idő

Szépnek álmodja és hiszi a valóságban

De sokszor az álmok mind valótlanná válnak

Álmodják, hogy minden rózsás és csodaszép

De ébredéskor mind ez csak szappanbuborék

De amíg él az ember..... mindig csak remél

Mert ez a vágy - érzés a szívébe örökké él

Benne él a vágy, amely sokszor mint a vulkán

Kitör, mindent elsöpör a forró tűz,az izzó láng

De később ez már csak szunnyadó parázs

Mert elmúlik a szép érzés, elmúlik a varázs

Az élet szép, de Te csak álmodd tovább....

De tudnod kell, sokszor fájni fog a valóság

Te csak bátran evezz az élet vad tengerén

Amíg csak élsz, amíg a vágyad benned él!

39130. Cilumiluci
2013. júl. 1. 19:28

"A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnak."

(Ingrid Bergman)

39129. bd8f0b56fe
2013. júl. 1. 19:08

Nem az vagyok, akit könnyű elbűvölni pár kedves szóval, nem fogadok akárkit a bizalmamba, és nem omlok a karjaidba, ha elviszel vacsizni.

Nem foglak magamhoz kötni, lesni a kívánságaidat, nem ápolom a lelked.

Nem csinálok meg helyetted semmit, de adok tanácsot szívesen.

Elvárom a tiszteletet, udvariasságot, hívj fel-ha találkozni szeretnél, küzdj, ha engem akarsz.

Tudatosan válogatok, mert hát van kínálat bőven....

Az a baj a pasikkal, hogy nem szeretik meghódítani a Nőket...azt várják, hogy az első bók után már rohanjon is ész nélkül a karjaikba, pedig a Nők csak óvatosak, de nyitottak....

Szeretem az élet jó dolgait és elveszem, mert kell.

Boldogságra születtünk, arra, hogy élvezzük az életet.

39128. bd8f0b56fe
2013. júl. 1. 19:07

Az igazi szeretet próbája egyedül az,

hogy nem fél a másik ember szeretetétől,

hogy elegendő benne a szelídség,

a türelem és az alázat ahhoz, hogy

elfogadja azt.

39127. bd8f0b56fe
Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.
39126. bd8f0b56fe
És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért...
39125. bd8f0b56fe
2013. júl. 1. 19:06

A Nők többsége csendben tűr, csak szenved, a semmiért adja oda magát, és mindennap némán imádkozik azért, hogy a sok-sok csalódással, megaláztatással töltött perc és óra egyszer értelmet nyerjen és legalább egy kicsit visszakapjon abból a sokból, amit önzetlenül adott. Ám ezek a Nők soha nem merik ténylegesen benyújtani a számlát és kikövetelni maguknak az élettől, a férjüktől, a fiújuktól, a szeretőjüktől azt, ami nekik járna. Elfojtják az érzéseiket, különösképpen a dühüket, megfosztják önmagukat az alapvető szükségleteiktől. Megalázkodnak, lassan elvesztik egyéniségüket, és egyszer csak azt veszik észre, hogy elszállt felettük az idő és közben csak egy másodperc erejéig voltak boldogok. Mindenüket odaadták, de közben folyamatosan éheztek. Éheztek egy csókra, egy szenvedélyes szeretkezésre, ölelésre, jó szóra, köszönetre.

Ne hagyjátok magatokat, harcoljatok azért, ami Nektek jár!

Jogotok van boldognak lenni!

39124. bd8f0b56fe
2013. júl. 1. 19:06

AKKOR JÖSSZ RÁ, hogy mennyire

szeretsz valakit, mikor felmerül a

pillanat, hogy talán elveszítheted.

Mikor ott van veled, vannak olyan

percek, órák, napok, hetek, hogy

tudomást sem veszel róla, vagy

éppen nem adod meg neki a kellő

tiszteletet. Mikor számtalanszor

elmondja, hogy vigyázz magadra,

s minden erejével azt próbálja

neked bizonyítani, hogy te vagy a

mindene, nem érdekel, mert

tudod hogy ott van, s mindig ott

lesz. Igen..ott lesz..csak nem

mindegy, hogy mikor és hogyan.

Figyelj arra, hogy olyan

emberekkel legyél, akik szeretnek!

Még ha hibáznak is..senki sem

tökéletes, minden embernek

vannak hibái, de ha téged

elfogadnak így, te is fogadd el

őket!

39123. Szafy
2013. júl. 1. 07:50
Kegyetlenül őszinte tudok lenni magamhoz, látom a hibáimat, nem keresek mentségeket. De azt sem hagyom, hogy bárki nálam jobban bántson, elintézem egyedül. Ha majd eldöntöm, hogy ennyi volt, és változni akarok azt is egyedül fogom végig csinálni, mert az igazán fontos lépéseknél az ember egyedül van.Ez először ijesztő, de amint túl jutsz a félelmeiden, rájössz, hogy ez a legnagyobb erősséged, hogy tudod, csak magadra számíthatsz...
2013. júl. 1. 07:45

„A valóság sokkal klasszabb lehet a képzeletnél!

Az élet néha ködös, néha dögös!

Ha boldog vagy az egész világ New York!

Az álmok fontosak, egy napon mikor nem is kutatsz utánuk, rád találnak!”

39121. Cilumiluci
2013. júl. 1. 07:07

"Jó beszélgetni! Csevegni, jókedvűen, mélyen, őszintén, hogy kibukjon belőlünk végre az, amiről magunk se tudtuk, hogy bennünk van!... Akkor jövünk rá, amikor kimondjuk! (...) Életünk legnagyobb pillanata, amikor megnyílunk egymás számára."

M. P.

39120. Cilumiluci (válaszként erre: 39119. - Barai)
2013. júl. 1. 06:29
oké:)
39119. barai (válaszként erre: 39117. - Cilumiluci)
2013. jún. 30. 23:14
Vittem :)
39118. 925bfc6000
2013. jún. 30. 18:53
"Amikor a házasságról álmodozott, mindig egy kis vidéki házat képzelt el, és egy olyan férfit, aki más, mint az apja, és éppen csak annyit keres, hogy el tudja tartani a családját, aki már attól is boldog, ha vele lehet, a kandallóban pedig ég a tűz, és együtt gyönyörködnek a hófödte hegyekben."
39117. Cilumiluci
2013. jún. 30. 18:46

Értük élünk, azokért a percekért, amikor valami megmozdul. Olyankor minden más. Nem csak elhiszed, hogy vannak csodák, hanem be is bizonyosodik, hogy léteznek. Amikor a Véletlen egyetlen pillanatban találkozik a Sorssal, képes teljesen megváltoztatni és felülírni az életedet. És van, hogy a másikét is.

Oravecz N.

39116. Cilumiluci
2013. jún. 30. 18:46
"A siker felé vezető út mindig építés alatt áll. Meg kell birkóznod a kátyúkkal, a kerülőutakkal és a torlódásokkal, hogy elérd a célod."
39115. 925bfc6000
2013. jún. 30. 18:22

"Maga egy magányos, zárkózott kóbor farkas, aki képtelen belenézni egy Nő szemébe. Olyan valaki, aki piszkosul fél az igazi találkozástól! Olyan valaki, akinek létszükséglet, hogy valami képzeletbeli világot teremtsen, mert nem ismeri ki magát a tárgyias, élhető, megragadható valóságos világban!"

(Glattauer)

39114. c6973617d3
2013. jún. 30. 18:17

Az erős férfinak is szüksége van valakire, aki derűt csempész a hétköznapokba. Valakire, akihez teljesen őszinte lehet. Valakire, aki előtt elismerheti, hogy néha kételkedik és fél. Nehéz folyton szerepet játszani. Mindig könnyednek és jókedvűnek lenni, hogy senki se vegye észre, valójában mi játszódik le benne.

Alison Roberts

39113. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:30
Mindenkinek csak egy élete van; értéktelen és a legnagyobb érték, el is dobhatja, ha akarja, az sem nehéz. Igen ám, de vele együtt hátha elvész a bosszú is, és mindaz, amit bár megcsúfoltak, leköpködtek, nevetségessé tettek mindennap és minden órán, de ami akkor is, mindennek ellenére, körülbelül úgy neveznek, hogy: az emberségbe és az emberiségbe vetett hit.
39112. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:26
Az embernek mindig újra és újra túl kell tennie magát a mindennapi kis igazságtalanságokon, a kisebb darab kenyéren, a nehezebb munkán, nehogy a miattuk való elkeseredésében a nagy igazságtalanságot szem elől tévessze.
39111. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:25
A szükség koraéretté tesz, s a fiatalság tisztánlátását nem zavarja se érzelgősség, se előítélet.
39110. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:24
A magány társakat keres, és nem kérdezi, ki a társ. Aki ezt nem tudja, az soha nem volt magányos, csak egyedülálló.
39109. 16b5d6ae34
2013. jún. 30. 17:23

Az ember akkor megy el, amikor már nincs reá szükség. Addig nem. (...) És reám már nincsen többé szükség.

Wass Albert

39108. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:22
Idegen, amilyen csakis az lehet, aki szerettünk valamikor, (...) mint a csillagok fénye; de hiába, az a fény már halott. Gerjeszt, de nem gyújt - megszűnt az áramlás egyiktől a másikig.
39107. 16b5d6ae34
2013. jún. 30. 17:22

Először nagyon féltem a haláltól, gyáva voltam, és csak magamra gondoltam. Most látom, milyen önző voltam. A szörnyű abban, hogy így halok meg, nem az, hogy nem leszek, hanem az, hogy nem látom őket többé; nem mondhatom meg, hogy nem tekintettem őket levegőnek; nem mondhatom meg nekik, hogy tudtam az áldozataikról, melyekkel boldogabbá tették az életemet, tudtam mindarról, amit értem tettek, és hogy mennyivel jobban szerettem őket, mint ahogy valaha is mutattam. Ezeket soha nem mondtam el nekik. Nem mondunk ilyeneket, amikor fiatalok vagyunk, és előttünk az élet... attól félünk, hogy szentimentálisan és ostobán hangzik. De annyira más, amikor meg kell halni... Bárcsak amíg lehetett, beszéltem volna, szeretném, ha bocsánatot kérhetnék a kis csúnyaságokért, amiket valaha elkövettem vagy mondtam. Bárcsak el lehetne mondani, hogy sohasem akartam igazán megbántani őket, és csak arra emlékezzenek, hogy sokkal jobban szerettem őket, mint ahogy mutattam.

Tom Godwin

39106. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:20
Sose akarj többet tudni a kelleténél! (...) Minél kevesebbet tud az ember, annál gondtalanabbul él. A tudás szabaddá tesz - de boldogtalanná is.
39105. 16b5d6ae34
2013. jún. 30. 17:20
Két dolog fejleszti az emberiséget: a lustaság és a rosszindulat.
39104. 925bfc6000
2013. jún. 30. 17:16
"A szerelmet vagy érezzük, vagy nem, és nincs az az erő, ami ki tudná kényszeríteni. Színlelhetjük, hogy szeretünk. Megszokhatjuk a másikat. Egész életünket leélhetjük valakivel kölcsönös megértésben, barátságban, cinkosságban, családot alapíthatunk, szeretkezhetünk minden éjjel, (...) és mégis úgy érezzük, hogy van valami szánalmas üresség az egészben: valami fontos hiányzik."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook