Kedvenc idézetek (beszélgetés)
♥
Még fájnak az érted legördülő könnycseppek, az álmatlanul átvergődött éjszakák!Még fájnak a hazug szavak, mondatok, az őszintének hitt mozdulatok!Még fáj, ha találkozunk, ha látlak, hogy esténként hiába várlak!Még fáj, hogy nem vagy itt velem, hogy nem fogod meg gyengéden a kezem!Még fájnak az emlékek és a gondolatok, a soha ki nem mondott mondatok!Még fáj minden, ami hozzád kapcsolódik, minden, amiről te jutsz az eszembe! Még fáj, de egyszer elmúlik talán. . . s, akkor már nem vágyik majd szívem a szíved után!
Keresni valamit, mi nem jön vissza már sosem. Utólag rájönni, hogy mi volt helytelen. Látni és érezni azt a szemedben, hogy nem érzel már egy ideje semmit sem. Keresni a tüzet mit benned szerettem S látni azt, hogy más van a helyemben. Elfeledni a perceket mit együtt töltöttünk. S mindent, ami régen történt közöttünk. Elhinni azt, hogy végleg vége lett
Ennél nagyobb fájdalmat, már nem is érezhetek!
Tudom, hogy két kezem
nem part és nem erő:
maholnap aszu ág,
szélvert és remegő.
Mentésre ingatag,
tartásnak nem elég -
síkon át, hegyen át
kinyújtom tefeléd.
Emlékszel? Engem elfeledhetsz.
De a percekre emlékezzél,
mikor odabújtál a szívemhez
és magadról megfeledkeztél.
Váci Mihály
A válás olyan tragédia, amely egy idő után már gyanúsan hasonlít a megkönnyebbülésre.
Vavyan Fable
"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe
nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízhatunk, akinek kedves arca
elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon
boldogok legyünk”
Hemingway
"Két karját körém fonva szorosan magához ölelt. Egy szívdobbanásnyi időre meglepett, majd én is épp oly erősen átkaroltam őt. Végre valaki, aki nem azért érint meg, mert előnye származik belőle. Csak úgy magához szorít. Ölelés, hátsó szándék nélkül, csak azért, mert jólesik. Mostanában nem sokszor volt benne részem."
Laurell Kaye Hamilton
“Az egyik percben nincs semmid, a másik percben meg többet kapsz, mint amit el tudsz fogadni.”
(Paulo Coelho)
..Te vagy a csókolatlan száj
A propellerrel borzolt táj
Az ökörsütő huszárok
A fényképező japánok
Te vagy a kocsiban a duda
A túróscsuszás Óbuda
A nedves mezők illata
Az egyetlen, ki megkapna..
"Használj ki minden lehetőséget az életben, mert ha egyszer elszalasztod őket, nagyon sokára térnek csak vissza."
Paulo Coelho
"A Másik Felünket föl lehet ismerni a szeme csillogásából - az emberek az idők kezdete óta így ismerik föl az igaz szerelmüket."
Paulo Coelho
"Ne próbáld folyton megmagyarázni az érzelmeket. Élj meg mindent intenzíven, és amit éreztél, azt úgy őrizd magadban, mint valami isteni adományt."
Paulo Coelho