Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

25429. dafde15949
2012. máj. 8. 16:21

" A szeretet nem csupán érzelem,hanem szabad akaratunk horgonyvetése valami,vagy valaki mellett,akit meg magyarázhatatlan megérzéseink,vagy éppen tudatos megfontolásaink alapján kiválasztottunk magunknak az arctalan tömegből."

"A siker jobbára azon múlik,hogy akkor ki tartsunk amikor mások már feladták."

25428. 16b5d6ae34
2012. máj. 8. 14:56

"Amíg vannak akik féltékenyek Ránk,

és utálnak minket,

addig valamit nagyon jól csinálunk!"

25427. Cilumiluci
2012. máj. 8. 14:30
"Egyetlen párnak sem lenne szabad elfelejtenie, hogy a kapcsolatuk által egyikük sem vált a másik "urává és parancsolójává", csak társakká, barátokká lettek. És soha ne vegyétek biztosra ezt a kapcsolatot: a párkapcsolatnak semmi köze a birtokláshoz. A férfi és a nő nem tárgy, amelyet birtokolni lehet; mindketten emberek, akik tiszteletet érdemelnek." -Osho
25426. Cilumiluci
2012. máj. 8. 14:30

- Idővel az ember megérti mi a különbség a között, hogy tartasz egy kezet, vagy leláncolsz egy lelket.

- Idővel megtanulod, hogy a szerelem nem azt jelenti, hogy lefekszel valakivel. És, hogy ha nincs valaki melletted, nem azt jelenti, hogy egyedül vagy.

- Idővel megtanulod, hogy egy csók, még nem szerződés és az ajándék nem ígéret.

- Megtanulod az utakat, a mára és a mostanra építeni, mert a holnap nem garantálja a terveidet.

- A holnapnak mindig van egy csomó olyan változata, ami megállíthat félúton.

- Fogjál hát neki ültetni a saját kertedet és díszítgetni a saját lelkedet, ahelyett, hogy másoktól várod, hogy virágot hozzon…

- Tanuld meg, hogy van erőd, és értékes vagy!

- Az ember csak tanul és tanul…

- Idővel megtanulod, hogy ha csak azért maradsz valakivel, mert gazdag jövőt ígér, előbb utóbb visszatérsz a múltba…

- Idővel megtanulod, hogy csak az tud boldogságot adni, aki elfogad a hibáiddal együtt és nem akar megváltoztatni. Ha csak azért maradsz valakivel, hogy ne légy egyedül… akkor idővel majd nem akarod látni…

- Idővel megtanulod, hogy az igazi barát kevés és harcolnod kell érte, mert másként körülvesznek a nem igazak.

- Idővel megtanulod, hogy a haragból kimondott szavak egy életen át bánthatják azt, akit megsérteni akartál…

- Megtanulod, hogy mindenki mondhatja „sajnálom”, de megbocsájtani csak nagy lelkek tudnak.

- Megtanulhatod, hogy ha megsértettél egy barátot valószínű, soha többet nem lesz úgy, mint régen…

- Megtanulhatod, hogy lehetsz boldog az új barátokkal is, de eljön az idő, amikor hiányozni kezd a régi…

- Megtanulhatod, hogy ha megalázol és lenézel, egy teremtményt előbb-utóbb visszakapod sokszorosan!

- Megtanulhatod, hogy ha sietteted, kikényszeríted a dolgokat nem válnak remélté és valóra…

- Megtanulhatod, hogy a MA a jó, pont ez a perc, nem a holnap.

- Megtanulhatod, hogy ha jól is érzed magad azokkal, akik körülvesznek, mindig hiányozni fognak azok, akik már nincsenek veled.

Megtanulod ezt mind, de csak idővel…

25425. Cilumiluci
2012. máj. 8. 14:25

''Egy szerelmes óra egy egész élettel felér.''

( Honoré de Balzac )

25424. Cilumiluci
2012. máj. 8. 13:43
"Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat, és tovább kell menni. Mindannyian a saját utunkat járjuk. És mi a cél? Hogy megvalósítsuk Önmagunkat!"
25423. Cilumiluci
2012. máj. 8. 12:54
"A legjobb amit tehetsz, hogy keresel egy olyan embert, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Jókedvűen, rossz kedvűen, szépen, csúnyán, csinosan, . Keresd meg aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel. Mellette érdemes kitartani. "
25422. Cilumiluci
2012. máj. 8. 12:01

“Sohasem veszíthetjük el, amiben egyszer örömünket leltük. Mindazok,akiket mélyen szeretünk, részünkké válnak.”

(Hellen Keller)

25421. Cilumiluci
2012. máj. 8. 11:58

Reagálj új módon az újra, ne a régi berögződések alapján. Ha a régi alapján reagálsz, elhibázod: nem lesz híd közted és aközött, ami történik körülötted. Mindig késésben leszel, a vonat mindig elmegy az orrod előtt.

Osho

25420. Cilumiluci
2012. máj. 8. 11:57

"Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod, hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Erősnek kell lenned, és tudnod kell, hogy biztonságban vagy. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Természetes, hogy az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben, ugyanakkor tudnod kell, hogyan nézz szembe a problémákkal és nehézségekkel. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél!"

Rhonda Byrne

25419. 9f98008a3b
2012. máj. 8. 11:17

"Nyomot hagyunk az általunk megérintett életekben."

Emlékezz rám c. film

25418. Cilumiluci
2012. máj. 8. 11:05
“Más hibáinak elviselésében türelemre törekedjél, mert benned is elég sok van, amit másnak kell eltűrnie.” (Kempis Tamás)
25417. Szafy
2012. máj. 8. 09:57

"Az idő takarójába szőtt folyamatosság titkos szálait nem könnyű megtalálni és megmagyarázni. De a lélek titkait mindig a megmagyarázhatatlan őrzi, s érte érdemes megismerni a múltat a jövő kedvéért."

Wass Albert

25416. Cilumiluci (válaszként erre: 25414. - Gevaeva)
2012. máj. 8. 07:51
Reméljük!
25415. Cilumiluci
2012. máj. 8. 07:50
Ahhoz, hogy valós képünk legyen önmagunkról, szükségünk van egy (egy-két) kutyára, aki imád és felnéz ránk és egy (egy-két) macskára, aki lenéz minket...
25414. gevaeva (válaszként erre: 25412. - Cilumiluci)
2012. máj. 7. 22:33
Remélem, ennek minden szava igaz, mert nekem most nagyon jól jönne. :)
25413. Cilumiluci
2012. máj. 7. 21:42

Egy mosoly,amit kéretlenül,

Önzetlenül adnak,

Megváltoztatja a napodat,

Akár az egész életedet is.

Szeress,amíg van alkalmad

Éreztetni szereteted.

Jöhet idő,amikor már

Tennéd ezt, de nem teheted.

25412. Cilumiluci
2012. máj. 7. 19:59
Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.
25411. 9938c84fee
2012. máj. 7. 19:47

Ha nincs más lehetőség, az elme megtanulja kizárni a fájdalmat.

Sebastian Fitzek

25410. Cilumiluci
2012. máj. 7. 19:32

Valaha tudták,hogy a legelső,amit egy gyereknek meg kell tanítani,az nem a számtan és a geometria,hanem az,hogy legyen önmaga.Erős,derűs,önbizalommal teli ember,aki-bárhová is vesse a sorsa-megbízhat önmagában.

Müller Péter

25409. Cilumiluci
2012. máj. 7. 19:32

"Némelykor úgy tartod kezedben a sorsodat, mint egy kaleidoszkópot. A legkisebb fordítás valamelyik irányba, egy döntés, ami így vagy úgy is történhet - és mindörökre megváltozik életed ábrája. Ám sosem tudhatod előre, milyen lesz a kép, csak miután egy icipicit elfordítod a

lencsét az egyik vagy a másik irányba."

Samia Serageldin

25408. Cilumiluci (válaszként erre: 25407. - Lolita63)
2012. máj. 7. 16:10
igen:)
25407. Lolita63 (válaszként erre: 25404. - Cilumiluci)
2012. máj. 7. 16:07
Nagyon jó:))
25406. Cilumiluci
2012. máj. 7. 15:51
A barát az, aki akkor van melletted, amikor máshol kellene lennie.
25405. Cilumiluci
2012. máj. 7. 14:46
A barátság akkor születik meg, amikor valaki azt mondja: Tényleg? Hát te is? Én azt hittem csak én vagyok ilyen!
25404. Cilumiluci
2012. máj. 7. 14:45

A horgász: Nem kapta be a kukacot.

A focista: Nem passzoltunk egymáshoz.

A tűzoltó: Nem éreztem a tüzet.

A hegesztő: Nem volt meg a szikra.

A kórboncnok: Élőben egészen más.

A matematikus: Nem jött be a számításom.

A táncos: Valahogy nem fogott meg.

A liftkezelő: Nem voltunk egy szinten.

A nőgyógyász: Olyan ürességet éreztem.

A vak: Nem egyezett a látásmódunk

A festő: Nem festettünk jól együtt.

A WC-s néni: Szar volt!

A cukrász: Nem volt elég édes.

A hadvezér: Nem tudtam meghódítani.

Az autó versenyző: Váltanom kellett.

Az orvos: Nem hozott lázba.

Az informatikus: Nem volt kompatibilis.

A jós: Nem volt közös jövőnk.

A tanár: Nem tudtam meghúzni.

A terrorista: Nem ejtett rabul.

A rádiós: Nem voltunk egy hullámhosszon.

A bűvész: Nem varázsolt el.

A hulla: Nem dobogtatta meg a szívem.

Stohl:Ütközött a véleményünk.

A bokszoló: Nem voltunk egy súlycsoport.

A vízvezeték szerelő: Nem volt elég nedves.

Pókember: Nem sikerült behálóznia.

A terminátor: Nem olvadtam el tőle.

A zenész: Nem tudtam ráhangolódni.

Az időjós: Nem volt felhőtlen a kapcsolat.

A kukás: Szemét volt.

A pék: Ebből nem sült ki semmi jó.

A tolvaj: Nem lopta be magát a szívembe.

Jézus: Más vizeken jártunk.

A hajós: Rossz helyen kötöttem ki.

A mezőgazdász: Nem aratott nálam sikert.

A bíró: Elítéltem a külseje miatt.

A vadász: Bakot lőttem vele.

A hegymászó: Nem juttatott el a csúcsra.

A színész: Csak megjátszotta magát.

A pilóta: Nem repített a magasba.

A rekorder: Nem tudtam megdönteni.

A rendőr: Nem volt lebilincselő.

A csúszdamester: Kicsúszott a kezeim közül.

:)

25403. Cilumiluci
2012. máj. 7. 11:39
A VÉGéN NEM AZ SZÁMÍT MENNYI ÉV VOLT AZ ÉLETEDBEN,HANEM MENNYI ÉLET VOLT AZ ÉVEIDBEN!"
25402. Lolita63
2012. máj. 7. 10:44

„A szeretet gyógyítja az embert – azt is, aki adja, azt is, aki kapja.”

Dr. Karl Menninger

25401. Lolita63
2012. máj. 7. 10:43

„Aki jobban szeret, az alulmarad, és szenvedni kénytelen.”

Thomas Mann

25400. Cilumiluci
2012. máj. 7. 09:47
"Azokért a pillanatokért élj, amiket nem tudsz szavakba önteni."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook