Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

27941. Cilumiluci
2012. júl. 9. 13:47
Hogy életünk csónakja könnyű legyen, csak azt tegyük bele, ami feltétlenül szükséges: meleg otthont, egyszerű örömöket, néhány barátot, aki megérdemli ezt a nevet, egy kutyát, egy macskát - valakit, aki szeret és akit szeretsz, elegendő ételt és ruhát, amit magadra vehetsz... Jerome Klapka Jerome - Azt hiszem, borzasztó veszélyesen kellene élni, már ha erre az embernek lehetősége adódik. De az élet, egészében véve, nagyon is ártalmatlan. - Azért vannak kivételes percek. Attól a pillanattól kezdve, hogy egy egészséges testben megtörténik az első szívdobbanás, megkondul egy harang és az idő elkezd peregni. Életbe lép egy üzlet, amiről még azt sem tudtuk, hogy megkötöttük, a kártyalapokat azonban a sors tartja a kezében. Ahogy telnek a percek, az órák, a napok a hónapok és az évek, a történelem íródik, mi pedig folyamatosan futunk ki az időből, amíg az utolsó szívdobbanásunk azt nem jelzi, hogy az utazás véget ért, és itt az ideje összeszámolni a nyereségeinket és a veszteségeinket.
27940. Cilumiluci
2012. júl. 9. 13:45
Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság...
27939. Cilumiluci
2012. júl. 9. 13:44

Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót,

amelyikre egyértelműen az van

írva, hogy HÚZNI.

Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni,hogy min.

Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem.

Ha számolok,

szükségem van az ujjaimra.

Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek.

Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is... ha nem az.

Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem.

A letört köröm fájdalmas.

Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő :)

Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz rám...

És egy ölelés mindig segít! : )

27938. 83ff5144bd
2012. júl. 9. 12:46
"Csókolózni olyan, mint cukros vizet inni: iszol, és egyre csak szomjasabb leszel" ;)
27937. cc7a88f96d
2012. júl. 9. 11:10
A zenére van aki táncol , van aki sír , de csak a zene ami segít , hogy mindent kibírj ! 
27936. Cilumiluci
2012. júl. 9. 07:42

A tegnap csupán álom,

A holnap nem több, mint látomás,

Minden tegnap a boldogság álma,

Minden holnap csak remény csillogása.

Vigyázz ezért, hogy mit kezdesz a máddal!

27935. Cilumiluci
2012. júl. 9. 07:04

Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít. Szerintem ez nem így van. Az agy idővel - hogy megóvja magát - szövetekkel veszi körül a sebet. Így csökken a fájdalom, de a seb megmarad.

- Rose Fitzgerald Kennedy

27934. Cilumiluci
2012. júl. 9. 07:04

Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztatja a sorsot.

Naruto

27933. 9f98008a3b
2012. júl. 9. 06:10

Aki megtalálta lelke közepét, az önmagára talált.

Müller Péter

27932. 67ba0d2361
2012. júl. 8. 22:30
A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt! Dan Millman
27931. Cilumiluci
2012. júl. 8. 21:00
Merj szembenézni a saját tükörképeddel! Ez az első lépés a talpra álláshoz. Harc, amit meg kell vívnod a menekülések helyett. Egy napon pedig nemcsak sajátodéba, de mások szemébe is büszkén nézel majd. /Csernus Imre/
27930. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:44
hihi,véletlenül lenyomtam a ment-et_))
27929. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:43

"Millió csillag ragyog fenn az égen,

gyémántként szikráznak az éj sötétjében.

De egyik fény sem csillog olyan szépen,

mint a szeretet az ember szívében."

27928. e2e3dd6eca (válaszként erre: 27927. - Cilumiluci)
2012. júl. 8. 18:43
az biztos. :)
27927. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:41
"Millió csillag ragyog fenn az égen
27926. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:35
‎"Ötéves voltam, amikor anya azt mondta, hogy a boldogság a kulcs az élethez. Amikor iskolába mentem, megkérdezték, hogy mi akarok lenni, ha felnövök. Azt mondtam, hogy boldog. Azt mondták, hogy nem értem a feladatot, én pedig azt mondtam, hogy nem értik az életet."
27925. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:03

A szeretet azt mondja: "Én vagyok minden". A bölcsesség azt mondja: "Semmi sem vagyok". A kettő között folyik az életem. Az idő és tér bármelyik pontjában lehetek alanya és tárgya a tapasztalatnak. Ezt így szoktam kifejezni: Mindkettő vagyok és egyik sem, ami vagyok az túl van mindkettőn.

Sri Nisargadatta Maharaj (1897-1981) advaita filozófia tanító

27924. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:02
"Szeress, és légy boldog! Felejtsd el, ami a múltban történt! Az, aki ma vagy, nem ugyanaz, mint aki tegnap voltál. Ezt jól vésd az emlékezetedbe! Sose gyászold a múltat! Sose tekintsd tragédiának! Mondd, hogy tapasztalatot szereztél! Mert ennek révén vagyok az, aki ma vagyok, és jobb lettem, mert átestem a tűzkeresztségen." -Victoria Hol
27923. Cilumiluci
2012. júl. 8. 18:01
Van az úgy, hogy hazugok az álmok. Megesik, hogy néhány barát álnok. Van úgy, hogy félsz, hogy szebb jövőt már nem remélsz. Hazug arcok vesznek körbe, és elborzadva nézel a tükörbe, van, hogy gyakran sírni támad kedved, patakként folyik a könnyed. Van, hogy úgy érzed, nem értenek meg, fázó szíved, szeretetért remeg. Nincs ami jó, csak rossz. .. , az élet vegyes lapokat oszt. Ebbe lassan belefáradsz, lassan megszokod, megtanulsz nem meg bízni senkiben, és lassan elveszel a semmiben, de mégis azt mondom neked: Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tetted meg.
27922. Cilumiluci
2012. júl. 8. 17:47
Az élet izgalmak nélkül olyan, mint az édesség cukor nélkül...
27921. Cilumiluci
2012. júl. 8. 17:44

Mindig tűzz ki célt magad elé!

Egy ember élete mit sem ér cél nélkül. Cél nélkül nincs miért reggel felkelnie.

27920. 9f98008a3b
2012. júl. 8. 15:45

Vannak az életünkben olyan események, amelyekről - miközben javában zajlanak még - tudjuk, hogy sohasem felejtjük el. Ilyen egy-egy jó beszélgetés, egy ölelés, néha egy szép zene; amíg éled, egy Hang azt mondja benned: "szívd magadba jó mélyen ezt az élményt, mert ebből kell táplálkoznod egy életen át!" Ne felejtsd el!... Ide vissza kell találnod, mindig!

Müller Péter

27919. Cilumiluci
2012. júl. 8. 15:05
"A Mama azt mondta, hogy minden nap történnek csodák, nem mindenki hiszi el, de történnek, az biztos." (Forest Gump)
27918. Cilumiluci
2012. júl. 8. 15:05
"Ott akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózol egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz, s hozzám bújsz. Majd gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz, mint egy maci. Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zűrzavarban. Ott akarok lenni melletted, miközben elmész és nézni akarom, ahogyan becsukod az ajtót. Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod, hogy milyen volt a napod. Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám. Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV-t nézünk és hozzád bújni, akkor, amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad tested melegsége és lágysága. Melletted akarok lenni, miközben nevetsz és együtt akarok veled nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán. Veled akarok lenni, mikor valami fáj, vagy ha megbántott valaki. Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzád bújni, "miért"-eket feltenni, mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsülOtt akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózol egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz, s hozzám bújsz. Majd gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz, mint egy maci. Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zűrzavarban. Ott akarok lenni melletted, miközben elmész és nézni akarom, ahogyan becsukod az ajtót. Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod, hogy milyen volt a napod. Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám. Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV-t nézünk és hozzád bújni, akkor, amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad tested melegsége és lágysága. Melletted akarok lenni, miközben nevetsz és együtt akarok veled nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán. Veled akarok lenni, mikor valami fáj, vagy ha megbántott valaki. Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzád bújni, "miért"-eket feltenni, mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsül."
27917. Cilumiluci
2012. júl. 8. 14:41

"Sohasem veszíthetjük el amiben egyszer örömünket leltük.Mindazok akiket mélyen szeretünk,részünkké válnak."

Helen Keller

27916. Cilumiluci
2012. júl. 8. 14:39
"Sohasem veszíthetjük el amiben egyszer örömünket leltük.
27915. Cilumiluci
2012. júl. 8. 13:57

Sokan elengedik az élet apró örömeit.

Miközben a nagy boldogságot várják.

Csak az lesz Tiéd, amit odaadtál,

Csak az, mi minden kincsnél többet ér.

A tett, a szó, mit szeretetből adtál,

Veled marad, s örökre elkísér.

27914. Cilumiluci (válaszként erre: 27913. - E2e3dd6eca)
2012. júl. 8. 13:57
Jól van,most az egyszer szabad:)
27913. e2e3dd6eca (válaszként erre: 27912. - Cilumiluci)
2012. júl. 8. 13:55
Nem, de hazudok! :)
27912. Cilumiluci (válaszként erre: 27909. - E2e3dd6eca)
2012. júl. 8. 13:54
de nem szomi,ugye?:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook