Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

30259. Cilumiluci
2012. aug. 26. 20:24
‎"Nem számít, hogy felnőtt, érett ember vagy, édesanyád szemében mindig csak egy kisgyermek maradsz."
30258. Cilumiluci
2012. aug. 26. 19:56

Tudod mi a szerelem?

Egy érzés, mely elfeledtet mindent,

egy szó, mely megér minden kincset.

Egy lány vagy srác,

kiért ha kell meghalnál.

Egy beszéd, melyben nincsenek szavak,

1ragyogó szempár, mely magával ragad

Egy érzés, mely csak a tied!

30257. 342402de6d
2012. aug. 26. 19:46
Ma az emberek tudják mindennek az árát, de semminek nem ismerik az értékét.
30256. Cilumiluci
2012. aug. 26. 19:44

Ha barátod vagyok - érints meg.

Semmi sem mutatja jobban szeretetedet, mint egy meleg ölelés.

Mikor szomorú vagyok, egy gyógyító érintés mondja el, hogy szeretsz.

Azt mondja el, hogy nem vagyok egyedül.

Lehet, hogy az érintésed minden, amit kapok.

(C.S. Lewis)

30255. caa2ebe103
2012. aug. 26. 19:37

„Szeretlek, mint anyját a gyermek,

mint mélyüket a hallgatag vermek,

szeretlek, mint a fényt a termek,

mint lángot a lélek, test a nyugalmat!

Szeretlek, mint élni szeretnek

halandók, amíg meg nem halnak.”

30254. c56e2af475
2012. aug. 26. 19:16

Erőtlen leszek én mindig a maga szemétől. De maga is éntőlem. Amikor először láttuk meg egymást... Úgy szédültünk meg egymástól, hogy védekezni se volt időnk ellene. Rajtunk ütött a szédülés, mint egy őrszemen az ellenség.

Szilvási Lajos

:)

30253. c56e2af475
2012. aug. 26. 19:14
Ha állandóan a másik jár az eszedben, amikor nem vagytok együtt, az nem futó kapcsolat. Ha úgy látod őt magad előtt, mintha veled volna, az több ennél. Ha egyedül akarsz maradni, hát jó. De mindketten tudjuk, mit érzünk.
30252. 16b5d6ae34
2012. aug. 26. 19:13
A barátság nem az érzelmeinkből, hanem lényünk legbelsejéből ered. Müller Péter
30251. c56e2af475
2012. aug. 26. 19:11

Az egyetlen nőnek lenni, aki végül a szerelem örvényébe taszít egy férfit... a legnagyobb varázslat!

Karen Hawkins

30250. c56e2af475
2012. aug. 26. 19:09

A szerelem lényege a két ember közötti romantikus vonzalomban rejlik. (...) Csakhogy a szerelem - az sokkal több is ennél. A lényeg a gondoskodásban van, abban, hogy mellette legyünk a másiknak, ha szükség van ránk.

Adam J. Jackson

30249. c56e2af475
2012. aug. 26. 19:08

Amikor szeretsz valakit, elég bátorságra lelsz magadban, hogy kimondd: - Te vagy az én tükröm! Belenézel a szerelmesed szemébe, és elfogadod, amit ott látsz, a hiányosságaiddal egyetemben. Ha így teszel, ezek a hiányosságok egyszerre már nem is tűnnek olyan rettenetesnek.

Deepak Chopra

30248. c56e2af475
2012. aug. 26. 19:06

Amíg nem vagy szerelmes, sohasem érzed, hogy félember vagy, hogy hiányzik belőled valaki! Örökké rá gondolsz, neki üzensz, gondolatban vele vagy. Valaki - egy másik ember! - viszi magával a boldogságodat, a nyugalmadat, az örömödet, a lelkedet, de még az életed értelmét is.

Müller Péter

30247. c56e2af475
2012. aug. 26. 18:47
Azt hiszem találtam egy tökéletes embert - vagy nem is tökéletes...csak még a hibái is tetszenek.
30246. c56e2af475
2012. aug. 26. 18:46

Lányból vagyok - Lányból vagyok, így hajlamos vagyok eltúlozni dolgokat, vagy éppen alábecsülni őket.

Szinte mindent túlreagálok, a bolhából is elefántot csinálok.. hisztizek a semmiért, álomvilágban élek. De amikor azt mondom: szeretlek, az sosem hazugság.

30245. 9f98008a3b
2012. aug. 26. 18:10

Az ember nem tulajdon. Egy kapcsolat nem jelenti azt, hogy nem lehet örömed nélkülem. Nem lehet titkod előttem.

Popper Péter

30244. Cilumiluci
2012. aug. 26. 18:02
Nincs oly bensőséges titok, mint amely a lovas és a ló között alakul ki." /Robert Smith Surtees/
30243. a14deb9047
2012. aug. 26. 16:33

Nem hiába mondják ... a szem a lélek tükre.

Láthatom benne azt amit a tulajdonosa érez.

Látom a szemében, ha szeret. Látom, ha gyűlöl.

Azt is, ha közömbös. Látom, ha nyugodt és látom, ha ideges.

Látom, ha üres. Látom, ha boldog.

A szemekben láthatom, ha valaki szenved még ha az arca mosolyog is.

Láthatom azt is, ha valójában örül valaminek csak a homlokát összeráncolja mintha kételkedne mintha a büszkeség győzne.

A szemekben mindent láthatok. A szemekben észrevehetem magam vagy épp ellenségre találok.

És én sem vagyok más. A szemeim csillognak, ha boldog vagyok.

A szemeim mosolyognak, ha mosolyog a lelkem. A szemeim sírnak, ha szomorú vagyok.

A szemeim mindent tükröznek a külvilág felé.

Ha néha még rejtegetném is.

A szemeim mindent elárulnak.

És a szemeim becsukódnak, ha többet nem akarok látni. —

30242. Cilumiluci
2012. aug. 26. 16:33
Ha valaki azt mondaná, hogy változzak meg, akkor nem tenném. Hogy miért nem? Mert ha megváltoznék, az már nem én lennék. Ha valaki pedig úgy szeretne, akkor az nem engem szeretne. De aki képes így elfogadni, ahogy vagyok, tele hibákkal, annak egy életen át hálás leszek.
30241. Cilumiluci
2012. aug. 26. 16:20

Nem az az igazi barát, aki ha nevetsz, veled nevet,

Hanem az, aki ha sírsz, letörli könnyeidet. "Az az igaz barát...kit szeretsz,tisztelsz csodálsz,s ha választásra kerül a sor..te szó nélkül mellé állsz.A barátom csendes angyal, újra megtanít repülni, ha a szárnyaim már nem emlékeznének hogyan kelll

"Néha az életben, te találsz egy különleges barátot.

Valaki, aki megváltoztatja az életedet azáltal, hogy csak része annak.

Valaki, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni.

Valaki, aki meggyõz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó,

Ami csak arra vár, hogy kinyisd.

Ez az örök barátság.."

"Néha az életben, te találsz egy különleges barátot.

Valaki, aki megváltoztatja az életedet azáltal, hogy csak része annak.

Valaki, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni.

Valaki, aki meggyõz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó,

Ami csak arra vár, hogy kinyisd.

Ez az örök barátság.."

30240. Cilumiluci
2012. aug. 26. 16:02
Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok...amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem...
30239. Cilumiluci
2012. aug. 26. 15:00

‎" Van amikor az ember harcol és küzd az érzései ellen, észérvek szerint.Vagy azért,mert ezt tanulta ,ezt látta vagy mert ez az elvárás.....!!!Barátságból ritkán lesz szerelem,

viszont jön egy pont,amikor feleslegessé válik minden ellenkezés és már nincs erő tiltakozni az elkerülhetetlen ellen!

2012. aug. 26. 13:55

A függőség átka az, hogy sosem ér jó véget. Mert a legvégén, bármi is volt az, ami a mennybe repített, már nem esik jól és fájni kezd. De azt mondják, nem szokunk le, amíg el nem érjük a mélypontot. De honnan tudjuk, hogy ez hol van? Nem számít, mennyire fáj valami, van, hogy elengedni még fájdalmasabb.

Grace klinika

30237. Meda
2012. aug. 26. 13:18

"Csak néhány buta szó! Egy meggondolatlan lépés és ki éveken át voltál te nekem, most szertefoszlik, mint egy homokvár a vihar után. Mégis tudom, egyetlen szó, mely nem ostoba és meggondolatlan elég lenne, hogy újra mellettem legyél. Mert barát vagy, a legjobb és mindig, bármi legyen is a szívemben élsz!"

(Kádár Nikolett)

30236. Meda
2012. aug. 26. 13:15

Láttam már szépet és csúnyát!

"Láttam már gonoszt és kedvest!

Láttam már halált és születést!

Éltem már át tragédiát és boldogságot!

Éltem már át utálatot és szeretetet!

Éltem már át bánatot és örömöt!

Ritkán láttam örömödet, boldogságodat!

Ritkán éltem át szereteted és szépségedet!

Hisz elmentél távol tőlem a szigetország mélyébe!"

(Malek Andrea)

30235. Meda
2012. aug. 26. 13:10

"Annyi emberrel találkozunk az életben, de csupán néhány gyakorol nagy hatást szívünkre és lelkünkre. Ők azok, akik kitöltik gondolatainkat, s akik mindig fontosak maradnak számunkra: igaz barátaink."

(Susan Polis Schutz)

30234. bd8f0b56fe
2012. aug. 26. 12:11

“Az, hogy milyen javakkal rendelkezünk az életben, attól függ, hogy milyen emberek vagyunk. Kutatások eredményei igazolják, hogy a legtöbb ember, aki nagy összegeket nyer a lottón, rekordidő alatt eléri, hogy visszacsöppenjen korábbi anyagi nehézségei közé. Két évvel a nagy nyeremény után ötből négy nyertesember rosszabb anyagi helyzetben van, mint amilyenben a kasszírozás előtt volt. Legbelül egy szemernyit sem változtak, külső körülményeik pedig azt tükrözik, hogy milyenek belülről.

Nincsenek kerülőutak. Ahhoz, hogy a dolgok javuljanak, saját magunknak is javulnunk kell. Ha nem teszünk erőfeszítéseket, akkor a jelenünk a tegnapunkhoz fog hasonlítani.”

(Andrew Matthews – Élj Vidáman)

30233. bd8f0b56fe
2012. aug. 26. 12:11

Állandó útitársad vagyok,

Vagy legjobb segítséged, vagy legnehezebb terhed,

Továbbsegítelek, vagy sikertelenség felé húzlak,

Parancsodra várok.

Felét átadhatod annak, amit teszel,

Végrehajtom gyorsan és hibátlanul,

Könnyen kordában tarthatsz, csak légy szigorú hozzám.

Mutasd meg nekem pontosan, hogyan végezzek el valamit,

Pár lecke után már magamtól is megteszem.

Minden nagy embernek szolgája vagyok,

De nem kevésbé a szerencsétleneknek is.

A nagyokat én tettem naggyá,

A szerencsétleneket én tettem szerencsétlenné.

Annak ellenére, hogy nem vagyok gép,

egy gép precizitásával dolgozok,

Amelyhez egy ember intelligenciája társul.

Hasznodra vagy romlásodra működtethetsz engem;

Nekem teljesen mindegy.

Fogadj el, képezz, legyél hozzám szigorú,

És az egész világot lábaidhoz vetem.

Vegyél könnyedén, elpusztítalak.

Ki vagyok? A szokásaid.

30232. Cilumiluci
2012. aug. 26. 11:13
~ Aki igazán szeret,mindig mosolyt csal az arcodra...
30231. 9f98008a3b
2012. aug. 26. 10:07

Megváltozni (...) azért nehéz, mert mindenki, aki veled él, körülötted van, vagy csak ismerős, azt követeli, hogy ne változz, holnapra is legyél ugyanolyan, mint tegnap voltál. Mert ha változol, akkor megzavarod az ő rutinjukat veled kapcsolatban, általában veszélyezteted a dolgok stabilitásába vetett bizalmat.

Popper Péter

30230. Cilumiluci
2012. aug. 26. 10:05

Amíg nem vagy szerelmes, sohasem érzed, hogy félember vagy, hogy hiányzik belőled valaki! Örökké rá gondolsz, neki üzensz, gondolatban vele vagy. Valaki - egy másik ember! - viszi magával a boldogságodat, a nyugalmadat, az örömödet, a lelkedet, de még az életed értelmét is.

Sohasem kellett ilyen intenzíven egy másik ember, hogy nem tudsz nélküle létezni! Tegnap még nem is ismerted. Egész jól elvoltál nélküle, most meg nem megy!

Most, hogy nem a tiéd, hogy hiányzik, mint a letépett félkarod, döbbensz rá, hogy a magányod köré épített erős várad: homokvár. Menekülnél vissza - de nem lehet. Összedőlt, összedöntötte. — Müller Péter

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook