Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kávé és az elhagyott férfi fórum

Kávé és az elhagyott férfi (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kávé és az elhagyott férfi (Az én sztorim)

ma 10:34
Szerintem az arányos munka/feladat megosztás a jó út. Még akkor is lehetnek ebből viták.
20. komor (válaszként erre: 12. - Csitt)
ma 10:30

Akkor nálunk én vagyok a cseléd, merthogy én vagyok a bevásárló, a nejemnek gőze sincs arról, hogy melyik a jobb kávé, mit iszunk rendszeresen.

Emellett én tudom, hogy minek van jó ára, mit érdemes venni, stb, merthogy én vagyok a bevásárló, aki nagy cuccokkal jön haza.

Ha jól értem, akkor most nekem jól el kellene válnom a feleségemtől, merthogy ki lennék használva. De valahogy nekem ez sosem jut eszembe. Talán így, hogy felhívtátok rá a figyelmemet, lehet elgondolkozom rajta.

Mondjuk sejtem mi lesz az eredmény...

19. semleges (válaszként erre: 16. - Csitt)
ma 09:23

Erről ez jutott eszembe: 80+os férfi ismerős szerint a nő főz, mos, takarít, gyerekeket ellát, háztartást vezet, mindenre is figyel és még ami adódik és persze teljes munkaidőben dolgozik. A férfi pedig ha szükséges megjavítja a vizet, villanyt, stb. Azért ugye mindenki érzékeli a különbséget. Ha neki minden nap kell vizet és villanyt szerelnie az régen rossz.

A kávét nem ismerő pasi sosem volt vásárolni a feleségével? Vagy csak simán mindegy mit ivott.

18. globus (válaszként erre: 16. - Csitt)
ma 09:10
A mindennapos taposómalom őröl fel, ha abban nincs megosztás.
17. Csitt (válaszként erre: 15. - Globus)
ma 08:04
Erről van szó.
16. Csitt (válaszként erre: 14. - Highlander73)
ma 08:04
De hiba. Autót nem olajozunk naponta kétszer, kávét viszont iszunk.
15. globus (válaszként erre: 12. - Csitt)
ma 05:46

Éppen tegnap jött szembe:

[link]

14. Highlander73 (válaszként erre: 12. - Csitt)
ma 05:41

Oh,ez azért nem olyan nagy hiba!

Az én férjem tavaly októberben elhunyt.Én sem tudok egy csomó mindent, ami úgymond a férfi "dolga" egy ház körül - így azt sem tudom hogy milyen márkájú olajat vett az autóba,vagy milyen márkájú egyéb dolgokat,amit Ő intézett!

Úgyhogy ne legyünk már ilyen előítéletesek!

13. birebora (válaszként erre: 12. - Csitt)
ma 05:24

Van benne valami. Bár nem ez jutott először eszembe. De, így, hogy leírtad...

Vannak állandó kávéim, de sokszor kipróbálok és vásárolok ismeretlent is. (ez csak kiegészítés volt):)

12. Csitt (válaszként erre: 11. - Highlander73)
tegnap 22:24
Azért, amiért a saját férje azt sem tudja, hogy milyen kávét isznak évek óta. Az ilyen férfi mellett lesz cseléd a nő, a férfi pedig vendég a saját házában. A nőnek nyilván elege lett a férfiból akire nem lehet számítani, aki azt sem tudja, hogy milyen kávét isznak már évek óta. Hát ezért.
11. Highlander73 (válaszként erre: 8. - Csitt)
tegnap 22:06
Miért?
tegnap 20:47
Lehet így ismerkedik :)
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
tegnap 13:22
Kedves történet.
tegnap 12:53
Mondjuk én a feleségét sajnálom.
tegnap 10:58
Szerintem egy picit szebbé tetted a napját ezzel. ❤️
6. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
tegnap 10:33
Kedvemre való szösszenet. Szeretem az ilyen írásokat. Megmozgatják a fantáziát.
tegnap 10:32

Nagyszerű!!!!

Egy egészen picit átfazonírozva, remek novellává tudnád alakítani!

Gratulálok!

Nagyon ügyes!!!

tegnap 10:21
Aranyos történet!
3. libikóka (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
tegnap 10:18

Jövünk,megyünk egymás mellett,,megannyi sors.

Néha nagyon látszik amikor egy nap húzós lett.

Tetszett az írás:)

tegnap 10:07
Hát oké.
tegnap 09:35
Néhány napja a kedvenc szupermarketem végtelen soraiban bolyongtam. Elértem a kávés polchoz és percekig képtelen voltam eldönteni, hogy a mogyorós vagy a vaníliás ízesítésű mellett tegyem le a voksomat. Ekkor mellém lépett egy olyan harminc körüli, elegáns, de láthatóan fásult arcú, kimerült férfi.

Ugrás a teljes írásra: Kávé és az elhagyott férfi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook