Kávé és az elhagyott férfi (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kávé és az elhagyott férfi (Az én sztorim)
Akkor nálunk én vagyok a cseléd, merthogy én vagyok a bevásárló, a nejemnek gőze sincs arról, hogy melyik a jobb kávé, mit iszunk rendszeresen.
Emellett én tudom, hogy minek van jó ára, mit érdemes venni, stb, merthogy én vagyok a bevásárló, aki nagy cuccokkal jön haza.
Ha jól értem, akkor most nekem jól el kellene válnom a feleségemtől, merthogy ki lennék használva. De valahogy nekem ez sosem jut eszembe. Talán így, hogy felhívtátok rá a figyelmemet, lehet elgondolkozom rajta.
Mondjuk sejtem mi lesz az eredmény...
Erről ez jutott eszembe: 80+os férfi ismerős szerint a nő főz, mos, takarít, gyerekeket ellát, háztartást vezet, mindenre is figyel és még ami adódik és persze teljes munkaidőben dolgozik. A férfi pedig ha szükséges megjavítja a vizet, villanyt, stb. Azért ugye mindenki érzékeli a különbséget. Ha neki minden nap kell vizet és villanyt szerelnie az régen rossz.
A kávét nem ismerő pasi sosem volt vásárolni a feleségével? Vagy csak simán mindegy mit ivott.
Éppen tegnap jött szembe:
Oh,ez azért nem olyan nagy hiba!
Az én férjem tavaly októberben elhunyt.Én sem tudok egy csomó mindent, ami úgymond a férfi "dolga" egy ház körül - így azt sem tudom hogy milyen márkájú olajat vett az autóba,vagy milyen márkájú egyéb dolgokat,amit Ő intézett!
Úgyhogy ne legyünk már ilyen előítéletesek!
Van benne valami. Bár nem ez jutott először eszembe. De, így, hogy leírtad...
Vannak állandó kávéim, de sokszor kipróbálok és vásárolok ismeretlent is. (ez csak kiegészítés volt):)
Nagyszerű!!!!
Egy egészen picit átfazonírozva, remek novellává tudnád alakítani!
Gratulálok!
Nagyon ügyes!!!
Jövünk,megyünk egymás mellett,,megannyi sors.
Néha nagyon látszik amikor egy nap húzós lett.
Tetszett az írás:)
Ugrás a teljes írásra: Kávé és az elhagyott férfi
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Elhagyott férfiak!Szerintetek miért hagyott el a párotok?
- Visszahódítható az elhagyott férfi?