Véna (beszélgetés)

1 2
tegnap 10:55
Egyébként én mindig is ilyen gondolkodású voltam én ezt a kanülös dolgot tényleg komolyan gondolom nem vagyok semmilyen troll én nem jártam iskolába világ életemben magán tanuló voltam
33. fokhagyma (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:39
Semmi gond, hidd el, hogy nem bántalak.
tegnap 07:43
Kedves fokhagyma bocsánat hogy ezt mondtam rólad nem tudtam arrol hogy te csak egy gondolatot szerettél volna megosztani én velem anyian bántak már bunkóan hogy én már senkivel sem tudok kapcsolódni akik idegenek de rajtad látom az őszinteséget és a kedvességet
tegnap 07:40
Kedvesenf én értem hogy a zártosztály durva és tudom is nagyon jol de én a nyilton nem lehetek mert nehogy isten jön egy olyan gondolat és megszökök és eltévedek a városban egyébként én is vagdostam a csuklómat de csak azért hogy vérezhessek mert azt hittem hogyha a vér folyik a kezemböl hogy az kellemes érzés folyton dührohamot kapok az utcán sikongatok anyunak meg bekel fognia a számat hogy ne halják hogy sikongatok tudom hogy ez nem szép tőle de ezt tanulta pszichológusoktol nekem is kellemetlen de elkel fogadnunk a sorsunkat ott fognak velem foglalkozni és nem is olyan szigorúak ahová én fogok menni engen dr sótér eszter fog beutalni ő az én pszichiáterem
tegnapelőtt 20:49

Én csupán azt írtam le, hogy léteznek ilyen betegségek.

A gyógyszereket miért zártosztályon próbálják ki?

Az nagyon durva hely.

Ha tényleg segítségre van szükséged, keresd dr

Unoka Zsolt osztályát a SOTE pszichiátrián.

Olvass róla a neten, kitűnő szakember.

29. fokhagyma (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:58
Kedves Fi! Nem gondolom, hogy úgy megtámadtalak, hogy meg kell tőlem védeni téged. Csupán egy gondolatomat írtam le, és csatlakoztam azokhoz, akik szintén furának tartják, amiket leírtál. Ennyi, nem több.
tegnapelőtt 18:00
Kedvesenf köszönöm hogy megvédtél fokhagymátol de én és az édesanyám hagyjuk hogy a pszichiáterek kezeljenek de nincsen megfelelő orvos és megfelelő gyógyszer akármit próbáltunk semmitöl nem lett jobb én egyébként mániás is vagyok a leletemben az van beleirva kislány korom óta hogy a mániák eluralják az életemet egyébként pár hónap mulva megyek kórházban a zártosztályra gyógyszereket fognak összeállitani
27. Ágio8405 (válaszként erre: 26. - Kedvesenfanyar)
tegnapelőtt 16:44
Itt az előadás mód katyvasz meg az ebbe abba szerelmes rész ami miatt levágós, hogy csak egy vagy két tini ül a gép előtt és röhögve ír abszurdabbnál abszurdabb dolgokat.
26. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 25. - Fokhagyma)
tegnapelőtt 14:31

Fokhagyma, én hiszek, lehet a FI, csak játszik, olvasott róla, de sajnos nem ritka az ilyen önbántalmazó fiatal, de még idősebb is. Sajnos léteznek ilyen esetek, bár ritkák, és általában súlyos pszichés problémákhoz vagy traumákhoz kapcsolódnak. Ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen internetes történet igaz, de azt sem, hogy lehetetlen.

Hányan vagdossák a csuklójukat, combjukat pengével, vagy a hüvelyüket üvegcseréppel, égetik a testüket, sebeket ejtenek magukon, amit újból és újból feltépnek. Fejüket, testüket verik be valami erős tárgyba. Sajnos ez egy létező probléma. Van aki a haját tépkedi ki.

Ezek kezelést igényelnének, ha hagynák.

25. fokhagyma (válaszként erre: 24. - Ágio8405)
júl. 7. 23:45
Ráadásul vannak, akik hisznek is az ilyeneknek.
júl. 7. 22:27
Jaj de sok unatkozó nyári szünetes gyerek van….
júl. 7. 17:57
És miért vannak erős kétségeid mond el talán az egyik barátod tett már ilyet? Vagy azt gondolod hogy nem merném megtenni? Mert ha azt gondolod hogy nem merem hát tud hogy megmerem tenni
júl. 7. 17:42
Egyébként anyukám is azt hiszi arra a kanülre amit rendeltem hogy csak játék kanül mert hogy csak orvosi kóddal lehet rendelni de nekem sikerült a rendelés és rendes orvosi oldalrol rendeltem méghozzája a doktorpatika oldalárol és nem kamu az amit irtam tényleg igaz csak lehetséges hogy te nem futottál őssze még ilyen emberrel
júl. 7. 17:38
Azt hiszed hogy viccelek? Esküszöm hogy komolyan beszélek
20. birebora (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 7. 17:32
Nem a beszerzés miatt vannak erős kétségeim.
júl. 7. 17:26
És tetszett az hogy kék a kezem
júl. 7. 17:26
És tegyük hozzá hogy az altatásos fogászat után kék lett az egész csuklóm mert anyit szurkálták az eremet
júl. 7. 17:23
15 ös válaszoló manapság már bármit meglehet szerezni az internetröl
júl. 7. 17:22
Egyébként tudom hogy ez mikor kezdödött nálam ez a betegség vágy amikor voltam az altatásos fogászaton a bethesda gyermekklinikán mikor 17 éves voltam és lett az altatástol egy inkontinenciám ami miatt bekellett pelenkázni 2 szer és felizgultam a pelenkára meg arra hogy gyenge a testem és hogy a húgyhólyagom elvesziti a kontrolt
júl. 7. 17:21
Troll vagy? Én ezt a kanül dolgot nem tudom komolyan venni.
júl. 7. 17:19
Én nem a figyelemre vágyom hanem magára a fizikai betegségre mondjuk sklerózis multiplexre vagy cukorbetegségre is vágyom de tüdőrákra is jah és a mentőautókban is régóta szerelmes vagyok
júl. 7. 17:16
Ha meg azt hdzudom hogy rosszul vagyok nem hiszi el a kutya sem
júl. 7. 17:15
10 es válaszoló adjál tanácsokat hogy anyukám hogyan szeressen meg engem? Akármit csinálok ő csak az őzikékkel foglalkozik őzinek hivja a szarvasokat milyen módszert tegyek meg hogy anyukámtol vagy bárki mástol figyelmet kapjak mond meg
júl. 7. 16:42
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és s segitségeteket is igen kaptam gyógyszert is de én csak arra tudok gondolni hogy milyen érzés lesz a kanül okozta bajom és hogy nagyon rosz lesz e
10. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 7. 16:17
"réges rég óta beteg szeretnék lenni", hát ez a legnagyobb betegséged. Ha figyelmet szeretnél kicsikarni a környezetedben, vannak veszélytelenebb módszerek.
júl. 7. 16:16
Mondta...olvasod magad?...mondta! Neked az a kanül nem mondott semmit. Szedd össze magad, kérj segítséget, ha ilyen gondolataid vannak. Ha viszont pontosan tudod mi a betegséged, akkor diagnosztizáltak és valószínűleg gyógyszert is kaptál rá. Én nem írom, hogy bolond vagy, még csak mentálisan beteg sem, mert szerintem nem vagy az!
júl. 7. 16:15

Ne keverd a "mesékkel" !

Gondolj arra hány embernek okoznál óriási fájdalmat, ha kilépnél ebből a világból.

Inkább fordulj orvoshoz.

Ha nem tudsz ettől a gondolattól elvonatkoztatni, akkor legalább nézz meg pár videót, hogyan kell bekötni, előtte, utána fertőtleníteni!!!!

7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 7. 16:15
Sajnos a mentőnek már emiatt a hozzászólás miatt el kellene hogy vigyen. Önveszélyes vagy.
júl. 7. 16:11
Kedvesem ez jo válasz volt én akkor is megteszem az sem baj ha a szerelmem a sirba visz a remények földje cimű sorozatban züleyha yaman azt mondja yilmaznak hogy én veled leszek az sem baj ha az út végén a halál vár
júl. 7. 16:08
Legyünk őszinték egymással mert a szeretet fontos és ha olyat mondasz a másiknak az a te karmád lesz ez nem engem minősit hanem titeket
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook