Véna (beszélgetés)

25. fokhagyma (válaszként erre: 24. - Ágio8405)
tegnap 23:45
Ráadásul vannak, akik hisznek is az ilyeneknek.
tegnap 22:27
Jaj de sok unatkozó nyári szünetes gyerek van….
tegnap 17:57
És miért vannak erős kétségeid mond el talán az egyik barátod tett már ilyet? Vagy azt gondolod hogy nem merném megtenni? Mert ha azt gondolod hogy nem merem hát tud hogy megmerem tenni
tegnap 17:42
Egyébként anyukám is azt hiszi arra a kanülre amit rendeltem hogy csak játék kanül mert hogy csak orvosi kóddal lehet rendelni de nekem sikerült a rendelés és rendes orvosi oldalrol rendeltem méghozzája a doktorpatika oldalárol és nem kamu az amit irtam tényleg igaz csak lehetséges hogy te nem futottál őssze még ilyen emberrel
tegnap 17:38
Azt hiszed hogy viccelek? Esküszöm hogy komolyan beszélek
20. birebora (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:32
Nem a beszerzés miatt vannak erős kétségeim.
tegnap 17:26
És tetszett az hogy kék a kezem
tegnap 17:26
És tegyük hozzá hogy az altatásos fogászat után kék lett az egész csuklóm mert anyit szurkálták az eremet
tegnap 17:23
15 ös válaszoló manapság már bármit meglehet szerezni az internetröl
tegnap 17:22
Egyébként tudom hogy ez mikor kezdödött nálam ez a betegség vágy amikor voltam az altatásos fogászaton a bethesda gyermekklinikán mikor 17 éves voltam és lett az altatástol egy inkontinenciám ami miatt bekellett pelenkázni 2 szer és felizgultam a pelenkára meg arra hogy gyenge a testem és hogy a húgyhólyagom elvesziti a kontrolt
tegnap 17:21
Troll vagy? Én ezt a kanül dolgot nem tudom komolyan venni.
tegnap 17:19
Én nem a figyelemre vágyom hanem magára a fizikai betegségre mondjuk sklerózis multiplexre vagy cukorbetegségre is vágyom de tüdőrákra is jah és a mentőautókban is régóta szerelmes vagyok
tegnap 17:16
Ha meg azt hdzudom hogy rosszul vagyok nem hiszi el a kutya sem
tegnap 17:15
10 es válaszoló adjál tanácsokat hogy anyukám hogyan szeressen meg engem? Akármit csinálok ő csak az őzikékkel foglalkozik őzinek hivja a szarvasokat milyen módszert tegyek meg hogy anyukámtol vagy bárki mástol figyelmet kapjak mond meg
tegnap 16:42
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és s segitségeteket is igen kaptam gyógyszert is de én csak arra tudok gondolni hogy milyen érzés lesz a kanül okozta bajom és hogy nagyon rosz lesz e
10. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:17
"réges rég óta beteg szeretnék lenni", hát ez a legnagyobb betegséged. Ha figyelmet szeretnél kicsikarni a környezetedben, vannak veszélytelenebb módszerek.
tegnap 16:16
Mondta...olvasod magad?...mondta! Neked az a kanül nem mondott semmit. Szedd össze magad, kérj segítséget, ha ilyen gondolataid vannak. Ha viszont pontosan tudod mi a betegséged, akkor diagnosztizáltak és valószínűleg gyógyszert is kaptál rá. Én nem írom, hogy bolond vagy, még csak mentálisan beteg sem, mert szerintem nem vagy az!
tegnap 16:15

Ne keverd a "mesékkel" !

Gondolj arra hány embernek okoznál óriási fájdalmat, ha kilépnél ebből a világból.

Inkább fordulj orvoshoz.

Ha nem tudsz ettől a gondolattól elvonatkoztatni, akkor legalább nézz meg pár videót, hogyan kell bekötni, előtte, utána fertőtleníteni!!!!

7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:15
Sajnos a mentőnek már emiatt a hozzászólás miatt el kellene hogy vigyen. Önveszélyes vagy.
tegnap 16:11
Kedvesem ez jo válasz volt én akkor is megteszem az sem baj ha a szerelmem a sirba visz a remények földje cimű sorozatban züleyha yaman azt mondja yilmaznak hogy én veled leszek az sem baj ha az út végén a halál vár
tegnap 16:08
Legyünk őszinték egymással mert a szeretet fontos és ha olyat mondasz a másiknak az a te karmád lesz ez nem engem minősit hanem titeket
tegnap 16:08
Akár bele is halhatsz, veszélyes dolog ez, nem játék, és nem a mentő megy érted, hanem a hullaszállító. Gondold át jól .. a "szerelmed" sírba dönthet.
tegnap 16:06
Legalább irhattál volna anyit hogy bolond vagyok de én nem vagyok boldond csak mentálisan beteg és hát én kivánom neked a legjobbakat hali
tegnap 16:00
tegnap 15:46
Sziasztok én egy 19 éves autista és szkizotipiás lány vagyok és réges rég óta beteg szeretnék lenni de szerelmes vagyok a kanülökbe és rendeltem egyet az internetről és hozzá egy átlátszó ragasztós kötszert és én jo magam fogom behelyezni a kanült a kezemben ha nem találok vénát akkor eret szúrok az sem érdekel ha vérezni fog a kezem addig nem nyugszom amig benem lesz helyezve szerintetek lehet ettől komoly bajom? Ájulás eszméletvesztés vagy valami más? Ami miatt elvihet a mentő?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook