Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért hiányzik ha mindenem megvan? fórum

Miért hiányzik ha mindenem megvan? (beszélgetés)

ma 09:25
Fiatalok ülnek egymás mellett és mindegyik a telefonját nyomja.
12. Anyagi
ma 09:01

Az emberi kapcsolatok változtak meg....

A nagy hajtásban valahogy elmaradt a szerető figyelem és odafordulás. Hogy a másik érdekel!

Senki nem ér rá, vagy már nem jut rá ereje!

Maradt a mindennapi logisztika és annak megszervezése.

Ez nem jó... - de nagyon nehezen átléphető.

Kár!

Szerintem...

11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:47
Azért hiányzik, mert az a mintád, az az otthonos érzés, még akkor is, ha nem volt idilli, teljesen normális.
10. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:18
Az hiányzik szerintem, hogy akkor kevesebb volt rajtad a felelősség és gyerek tudtál lenni.
9. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:48

Természetes,hogy néha visszarévedünk a múltba.Azt viszont ne hagyd hogy ellopja a mádat.

Légy büszke arra amit elértél:)

ma 06:47

A nosztalgia nem mindig arról szól, hogy a múlt jobb volt, hanem arról, hogy egyszeri volt.

A siker és a nosztalgia nem zárják ki egymást. Valaki lehet boldogabb, sikeresebb és kiegyensúlyozottabb felnőttként, mégis hiányozhat neki a gyermekkora vagy a régi ünnepek. Nem azért, mert vissza szeretne menni, hanem mert vannak dolgok, amelyeket már nem lehet újra átélni: a gyermeki nézőpontot, a gondtalanság egy részét, vagy azokat az embereket, akik akkor még mellette voltak.

Tudod a múlt megszépíthet dolgokat, szerencsére az agyunk, nem videóként működik, a szép emlékek előtörnek, a rosszat törölni tudjuk, vagy halványítani, ha rendben van a lelkünk.

7. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:37
Talán az elveszett vágyaid hiányoznak. Mert beteljesült a kiemelkedés, jólét, nincs hová ábrándozni. Ráébredtél, hogy hiába van meg minden, nem lett másabb az öröm, és bánat sem.
ma 05:14

Mert te is változol?

Mert látod a rég volt világ anomáliáit?

5. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 03:42

nagyon szépen megfogalmaztad szerintem a régmúlt nosztalgikus világát, mert én is sokat töröm a fejemet ilyesmin.

nekem ez piros pontot ér.

4. fenevigye (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:23

Lehet hogy nem pontosan értettem, azért bocsánat. Tehát akkor az érzésed is változott, ami természetes.

Pl. a szerelem átalakul szeretetté.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
ma 00:14
Szerintem nem értetted amit mondani akartam ezzel. A változás része oké, de nem feltétlen kellene így éreznem ha a múlt sokszor elég sötét is volt...
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:02

Azt szoktuk mondani, hogy az élet egy folyamatos változás. Semmi nem olyan, mint régen volt.

Pl. Régen kaszával aratták a búzát, ma kombájnok csinálják. Kézzel dagasztották a kenyeret, de jöttek az autómata kenyér sütők. Sorba álltunk tantusszal telefonálni, ma majdnem mindenkinek okos telefonja van.

Postai levélben tetted volna fel ezt a kérdést pár embernek, ma itt olvasunk ezeren, és ezren.

Folytassam?

tegnap 23:43
Sziasztok, mostanában eléggé elfog a nosztalgia érzése, mindig a régi karácsonyok a gyermekkor vagy esetleg tényleg csak a régi jó pillanatok jutnak eszembe. Szegényen éltünk és attól függetlenül hogy nekem sikerült kitörni (segítek nekik ahogy csak tudok) de valahogy itthon hiába megvan minden mégse érzem magam valahogy otthon, egyszerűen se a karácsonyok se a mindennapok nem olyanok mint otthon régen voltak. Normális ez hogy ennyire hiányzik? Otthon sokszor veszekedtek anyámék, szóval az a nagy családi idill nem volt meg mindig. De mégis más volt mint ez a nyílászárós, radiátoros, és kényelmesebb lét. Remélem értitek mire mondom ezeket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook