Elválás, szerelem, összetört szív (beszélgetés)
6. birebora
ma 05:17
Sajnálom. Túléled. Sok mindenre motiválni fog.
5. lolita2112
ma 02:38
en pl valasom utan egy masik foldreszre,masik orszagban mentem elni,legjobb gyogyulasi modszer,de tudom ilyesmi nem mindenkinek adatik meg!
4. Érdekes73
tegnap 20:33
Erős vagy, túléled és 45 évesen még sok minden történhet veled.
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Vaumaci80)
tegnap 19:29
Nah, jól tetted! Ez is ritka, légy nagyon büszke magadra! Általában a nők évekig szenvednek még egy ilyen elhalt kapcsolatban, a végére totál kiégve. Te viszont meglépted, és bár nyilván nagyon nehéz volt, de már el is indulhatsz a gyógyulás útján! Sok sikert kívánok Neked!
2. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Vaumaci80)
tegnap 19:21
Nem lesz egyszerű, de túl fogod élni. Van egy gyereked, van ami/aki motiváljon. Nehéz napok jönnek, majd még nehezebbek, aztán egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy már nem fáj annyira.
1. Vaumaci80
tegnap 19:06
Valaki járt már úgy ahogy én? Hogy lehet ezt túlélni? 10 év korkülönbség van a javamra. 45 éves vagyok. 10 éves kapcsolat, 4 év házasság, 4 éves gyerek. Pár hónapja kezdődött, hogy furán kezdett viselkedni. Munkahelyet váltott. Ingerültebb lett a gyerekkel, hozzám sem közeledett annyira, később járt haza. Sokat mesélt hogy stresszes az új környezet, de minden ugyanúgy volt, mint előtte. Találkozott a barátaival, részt vett a családi összejöveteleken. Be tudtam, az új munkahelyének a változást. Én is kicsit stresszesebb voltam. Szülés óta nem tudok lefogyni, szégyellem magam, nincs önbizalmam. A hétköznapok teljesen felőröltek. Nem tudtam kikapcsolódni, nem volt én időm. Aránylag rendben zajlottak a dolgok, de valami mégis megváltozott 3 hete. Nem volt szeretlek üzenet, nem volt szájra puszi. Szex se volt kb. 2 hónapja, az is olyan, amilyen (a gyerek köztünk alszik, ezt teljes egyetértésben döntöttük el) Majd megkérdeztem, hogy mi baja? Azt mondta elmúltak az érzései, nem szeret. Nem csalt meg, tisztel annyira. Párterápiát nem akar. Majd pénteken kiderült, hogy korábban végzett a munkával, mégis későn jött haza. Rákérdeztem, hogy megcsalt-e, tagadta. De láttam rajta. Ennyi volt. Megkérdeztem, hogy miért kínozzuk akkor egymást? Majd elküldtem, hogy menjen el. Jövő héten költözik. Életem szerelme volt. Hogyan lehet ezt túlélni, úgy hogy van egy 4 évesem? Én még mindig szeretem.
További ajánlott fórumok:
- A szívbemarkoló plátói szerelem. Ki hogyan élte meg, vészelte át? :o)
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Összetört szívek klubja
- Együtt örökké, szívünkben egy szunnyadó szerelemmel!
- Az összetört szív... után
- A gyerekem rendesen összetörte a szívem ma.