Általában nehezedre esik „bevallani a dolgot”, és vállalni... (beszélgetés)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
ma 20:27
Rám volt bízva 80 ezer ft, egy telefon vásárlására.
Azt a pénzt elköltöttem másra mivel vártam egy utalást, abból akartam megvenni. Sajnos az utalás nem érkezett meg és ott maradtam pénz nélkül.
Azt hazudtam, hogy míg elbóbiskoltam a vonaton ellopták a táskámból a pénztárcát.
Most lelkiismeretfurdalásom van, és nem tudom mit tegyek.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Sirga)
ma 20:16
Amikor megosztottam akkor kapcsoltam én is, hogy szavazásként kellett volna feltenni. Viszont igy megerősítést kaphatok, hog mit kéne tennem.
6. simple
ma 18:59
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal kedvezőbb a fogadtatás, ha bevallja az ember. Vagyis hogy a félelem nagyobb a következményektől, mint maga a következmény.
5. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:15
Mit csináltál?
4. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:05
Ez vallomás? Inkább szavazás-kérdés lehetne.
Jobban szeretem vállalni a felelősséget. Úgy tiszta a lelkiismeretem.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:24
Mit tettél? Amúgy bevált módszerem, hogy előre végiggondolom a lehetséges következményeket, és nem csinálok olyasmit, ami után kínosan kellene magyarázkodni. Persze mindig van, amit benéz az ember, pl. munkahelyen szoktam hibázni, azokat mindig felvállalom, nem érdekel az egész annyira, hogy sunnyogjak :D
ma 16:14
Olyasmit cselekedtem amihez bátorság kell a bevallásához. Ha megtenném lehet, hogy megbocsátást kapnék, de az is előfordulhatna, hogy örökre elveszteném a bizalmat.
Nem tudom mit tegyek.
ma 16:14
"Általában nehezedre esik „bevallani a dolgot”, és vállalni érte a felelősséget?"
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- Te általában mennyit alszol?
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Androidos mobilokról általában...
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?