Görögdinnyét gyümölcslevesbe? (tudásbázis)
12. globus (válaszként erre: 9. - Csemár)
tegnap 17:55
Én sem...emlékszem, kollégiumban át se vettem, vagy valakinek odaadtam. Gyerekkoromban nem főzték, más ételek is vannak. Töltött káposzta, vadas, halból semmi :)
Kompót igen, gyümölcssaláta igen.
Rántott hús kompóttal nem.
11. komor
tegnap 17:44
Rengeteg dinnyeleves van a neten. Általában hideg, nem főzött levesek receptjeiről lehet olvasni. Az egyik oldalon is van néhány, nem lehetnek rosszak:
10. birebora
tegnap 17:18
Szeretem a gyümölcsleveseket, nyáron gyakran csinálok mindenféle gyümölcsből. Én is vaníliás pudinggal sűrítem. Dinnyét még nem tettem bele. Azt hidegen és magában szeretem. De ha kipróbáltad, írd meg milyen volt.
9. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:14
Nyilván lehet. (Ízlés dolga az ilyesmi. Mellesleg én még életemben nem ettem gyümölcslevest. Hacsak! Hacsak a paradicsomlevest nem vesszük annak. Gyümölcsből nálunk kompótot szokás készíteni, levest nem.)
8. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:09
Én biztos nem tennék bele. Mondjuk semmi görögdinnye izesítésű dolgokt nem szeretek, csak magaát a dinnyét.
7. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:34
Simán. Többféle dinnyeleves recept van, de amiket ismerek főzés nélküliek.
6. Anyagi (válaszként erre: 2. - Imisz)
tegnap 14:15
Sárgadinnye....???
5. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:07
Hol hallottál, olvastál ilyen receptet?
4. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:44
Ha tőled nem idegen a gondolat, akkor nyugodtan tegyél bele görögdinnyét. Mondjuk én csakis a már kihűlt levesben tudom elképzelni a dinnyét; nem úgy, hogy belefőzöd. De a puding próbája az evés. Csak akkor fogod megtudni, ha kipróbálod, és megtapasztalod az eredményt. Egy próbát megér.
3. mmacus
tegnap 12:20
Én nem tudom bele elképzelni, de lehet, csak az én ízlésem szerint fura.
2. Imisz
tegnap 12:14
A cseresznyét, meggyet, almát, körtét pl. "főzöm" kicsit a vízzel, ízesítem és én pudingporral sűrítem. A dinnyét ha már hideg a leves úgy el tudom képzelni, hogy beleteszem de a meleg levesbe nem tenném. Nem szeretem ha szottyadt a dinnye. Bár még sosem tettem dinnyét a gyümilevesbe.
tegnap 11:34
Görögdinnyét lehet rakni a gyümölcslevesbe?
További ajánlott fórumok:
- Imádom a görögdinnyét. Főleg a jó édeset, lédúsat. Ebben a...
- 10hetes a kilányom!Mit mond a tapasztalat?Mikor adhatok neki először gyümölcslét almapürét?
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?
- 3 hónapos kortól milyen gyümölcslevek adhatók?
- Vettem görögdinnyét, jó drága volt, és ment a kukába mert...
- Hogyan állapítod meg egy egész görögdinnyéről, hogy jó-e?