Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Hahó Csajok!
Jelentem: Debrecen és környéke pár centis hó (de nem az a fajta, ami tapad és jó lenne hóemberépítéshez), hófúvások ezerrel. Brrr... :S
Dinkaanyu, ezt nem mondod komolyan???! :( +80dkg??! :( Aaahh... Tuti a gombócok a hibásak?? :)
Írjatok majd helyzetjelentést!!! :)
Kellemes hétvégét mindenkinek. :)
Pesten most kezdett el esni. Remélem lesz nagy hó.
Kellemes hétvégét Csajok!
Valakinél van már hó?Felénk egy eltévedt hópehely sincs!
Dinkaanyu néha kell egy kis kilengés. Én most elhatároztam, hogy egy darabig nem állok a mérlegre. Nem idegesítem magam rajta, hogy mennyit mutat majd elindulnak szépn a kilók lefele. Bár nem értem miért nem akar elindulni.
Ki milyen ebédet csinál a hétvégén?
Szia!
Igen kevés. Sőt ki kellene számolni, hogy neked mennyi a napi alapanyag szükségleted, hogy azt be tud vinni. Ugyan is akkor ha visza tér normál étrendre akkor elkezd tartalékolni a szervezeted, mert azt hiszi, hogy lsz még éhezés.
általában annyi megvan...
de így a kettő között mozgok...
sziasztok!!!
csak kérdeznék valamit és utána nem szolok bele többet a fórumotokba...
a napi 1000-1500kalória tényleg kevés...
mert azt kaptam meg vele, hogy az életemmel játszok és szép lassan kinyírom magam vele...
szerintetek??
Köszi az infokat... :)
Még összerakom a dolgokat... és MAJD a tortát is. Szerencsére még odébb van! :)
Nem, nem vettem, a barnarizs kúrám után gondoltam ilyesmit vásárolni. Jelenleg boltban sem sok időt töltök, így könnyebb nekem... :)
De van rengeteg recept. De szerintem valamelyik ismerős bevált receptjében kicserélem a fehér lisztet és a cukrot, annyi. És marad a recept.
;)
Én úgy tudom, hogy az elején 10 percenként mész pipikélni, de utána hozzászokik a szervezeted és több idő telik el két pipi között. :D :D
CSAJOK, SEGÍTSETEK!!! Találtam szív alakú tortaformát Valentin napra... és páromnak akarok tortát készíteni... majd... De úgy, hogy én is ehessek belőle. Ő meg úgysem veszi észre, ha édesítővel és nem fehér liszttel készül. :)
Gyümölcsös tejszínes tortára gondoltam.
Igaz, a krém még hagyján... tejszín+édesítő+habfixáló+gyümik, de a tortalap nem tudom hogyan miből készüljön.
Kakaós tésztára gondoltam...
Tippetek van? Vagy bevált recept?
Igen próbálok sok vizet inni csak elég nehéz de a 2 liter azért már sikerül naponta.:)
Több helyen olvastam ezt a kiskanál,kistányér dolgot és kipróbáltam,tényleg hatásos.Mindent amit tányérból kell enni azt kicsiből eszem.:)
Köszönöm szépen azért,hogy leírtad!:)
Böbusz gratulállok az eredményedhez. :) Bár én is ott tartanék ahol te. De remélem júniusra már a csúcs formámat fogom hozni. :)
Niki én még annyit hozzátennék, hogy figyelj a megfelelő folyadék bevitelre is. Mert anélkül nehezebb fogyni. Ilyenkor télen 2-3kg nyáron 4-5 liter vizet kellene inni. Persze ebben már benne van ha levest eszel.
Még egy tipp ami nekem nagyon bevált kis tányérból és kis kanállal szoktam enni. Optikai csalódás. A kissebb adak étel jobban néz ki kis tányéron, mint a nagyon, és a kiskanalas módszerrel van ideje az agyadnak "felfognia" bocsánat a csúnya kifejezésért, hogy eszel, és jobban érzékeli, ha telítődsz.
Sziasztok!
Vagyok ám szoktalak is titeket olvasni csak nincs időm írni. :) Kicsit el vagyunk havazva. Nagy nagy életmód váltásban vagyunk éppen párommal. Ő is elkezdett sportolni. Én három féle mozgást végzek piláteszezek, R.R. tornázok és lovagolni járok. Ja meg amikor párom itthon van akkor futni is leszoktam vele menni. De ez nagyon keveset. Hetente max 1x 2x annak fügvénye, hogy hogy van szabad.
Hát a súlyom most 73.5kg, bár nem értem, hogy miért, mert sokkal jobban oda figyelek már egy hónapja a kajámra is és tényleg rendesen tornázok is. Részleteket megtaláljátok a naplómba akit érdekel.
Köszönöm a biztatást,alig várom,hogy a következő egy kiló is lemenjen!
Neked meg gratulálok a 64-hez!:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!