Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Na csajok! Megvolt a drogériás bogyóbevásárlás...szóval szipi-szupi,mert hétfőre még kevesebb leszek. :P Újra szénhidrát blokkolót,meg hashajtót vettem. A hashajtó ricinusolajos.
Ma teszek fel képet mindkét naplómba. A fogyisba a jelenlegi külalakomról...a másikba a felturbózott szobámról... :) Akit érdekel majd bekukkant. 2-3 óra felé fent lesznek a képek.
NAGYMAMÁNÁL!!!!!!!!! :D
B verzió lép életbe. :D
Most, hogy már van lisztem, én nem vagyok ötlettelen... csak enni és enni kellene, hogy újabb és újabb kajcsikat csináljak. :D Nagyon régen nem ettem palacsintát sem... meg ilyesmit.
Már láttam a receptet, köszönöm!!!!!!!!!!!!
Nekem...amúgy...az a legnagyobb gondom(?!), hogy ugye nem tuti a sütőnk (felülről éget, alulról langyi) és nem tudok sütiket sütni.......... Persze túléljük!!!!!!!!!
Gyros salival jöhet:)Fent van neked rakott zöldbab:D
Én rácsos linzert sütöttem a héten,már elfogyott..Hévégén nem tudom mit eszünk.Ötlettelen vagyok
Tegnap sztrájkot hirdettem, nem főztem. :) Mamától kaptunk töltött kápit...
Ma úgyis délig melózom, úgyhogy belelendülök a szilvaleves elkészítésébe, meg a többiébe...
Holnap meg szív alakú piskótatészta. :)
Jaj, nem is meséltem!!!!!!
VÉGRE eljutottam odáig, hogy beszerezzek zabpehelylisztet!!!!!!!!!!!!!!!!
Már annyira nagyon várom, hogy főzőcskézzek vele... palacsintát... piskótát... mindenfélét... :D
Jah, plusz ma este gyrospartyra vagyunk hivatalosak........... :D :D
Készen vagyok ezektől a hétvégéktől!!!!!!!!!
Jáááj, az biztos, hogy nagyon jó érzés visszagondolni arra, hogy február végén lesz 1 éve, hogy letettem a cigit... :)
Atttaég, és utána jöttek az igazi zabahónapjaim... pl. napi tíz órás ülőmelómat úgy ütöttem el, hogy ettem: alsó hangon melóba 5 szendvics (fehér kenyér, vaj, szalámi, sajt, zöldség, stb.) plusz csak a melóban min.napi 2 csoki a "jobbfajtából" (nem ám a kicsi verzióból) Snickxrs, Bountx, egyebek... kettessével... és alig bírtam ki éhenhalás nélkül, hogy hazaérjek és egyek... nem szépítek: páromat sokszor "kiettem". Vannak azok az 50-60 centis bagettek, abból 2 hot-dog kijött, én 4 olyan hot-dogot ettem... FULLOS hot-dogot...
Boooáááá...
És ez ment hónapokig.
Amíg el nem jutottam ehhez a fórumhoz.
:)
Sziasztok!
Ki hogy van. Tudjátok tartani a diétát?
Én igen és nagyon büszke is vagyok magamra. :)
Utánanéztem, létezik szilvaleves. :) Legegyszerűbben úgy tudom elkészíteni, mintha meggylevest készítenék???
Szilvásgombócot dob ki még a net, a legjobb a szilvás túrógombóc. :D Jól hangzik!
Viszont időhiányban leszek, úgyhogy majd legközelebb gombócozok.
Hahó Lányok!
Nehogy kiakadjatok, de mostanában a fagyó zöldségkészletét akarom csökkenteni és ISMÉT kivettem egy rakás zöldséget a fagyóból... :D és van ismét olyan, amihez ötletem sincs.
Most a zöldbabból rakott zöldbabot csinálok (tojássárgája+tejföl+reszelt sajt és összesütni a főtt zöldbabbal),
a paradicsomból bolognait. :)
DE! Vettem ki egy "félszatyornyi" szilvát is (magozva van, félbe vágva). Na, azzal szerintetek mit csináljak???????????? Szilvás kaját se sűrűn csinálok... :D :D Szilvaleves???? Van egyáltalán olyan???? :D Vagy... passz... Ti mit csinálnátok egy rakás szilvából???? :D
Mesélje nekem erről a gépről!!!!!
Be vagy tekerve vagy elektródákon keresztül megy? Masszázs van előtte??????
És kb.mennyibe kerül egy ilyen gép használata???? :D
Szia! :)
Én nem eszem kenyeret, így bátran mondhatom könnyen megy a fogyás. :) Azon kívül majdnem mindent eszek. Én. De itt mindenki máshogy csinálja... Van, aki számolgat, de eszik cukros kajákat is, van, aki nem.
Csak egy napi menümet szégyellem kiírni, mert soknak tűnik. :D :D De benne vagyok a napi kalóriaadagomban, úgyhogy okés.
Aham... okés. :)
Vasárnap sütöm a piskótát, hétfőn meg a krémet pakolom rá... lehet keddig el is fogy. :D
Felétek van Valentin nap?????????
Ajaj... szinte??! :)
Nah, próba szerencse. :)
Áh, csak az egyiket akarom beszerezni hozzá...
Akkor ezzel a zabpehelyliszttel palacsintát is tudok készíteni, meg bármi olyat, amit anno a fehér liszttel csináltam???
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!