Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Huh... nekem ez nehéz dió... :)
Várom a tavaszt és bicajjal fogok melóba járni.
Addig is heti egyszer Tatarek Rezső dvd otthon. 20 perc. :) Az is vasárnap este, mert hétfőn reggelente mérlegelek. Csak azért. :) :)
Lusta vagyok............ :S
Itt majdnem mindenki a kalóriaszámolgatással fogy. Kinek milyen praktikája van pluszban mellé... ;)
Én?! Hát...ööö...egyszer több hónap alatt 72-ről lementem 65-re... majd most Karácsonykor zsupsz vissza :( 70-re.
Idén január 1-től 70 kg-ról indultam... és ma január 25-e van... és 65 és 66 kg között állt a mérleg nyelve. :) :D 65 kg alá akarok menni még ebben a hónapban. :)
De ez én vagyok....
Köszönöm a lelkesítést.
Sokszor próbálkoztam gyors fogyókúrával,természetesen feladtam és még híztam is hozzá pár kilót.3 éve még 70 kiló körül voltam előtte 60 körül.Akkor azt hittem nagyon duci vagyok és mindig próbáltam koplalni,aztán amikor már nem bírtam jöttek a nagy zabálások és így szépen elértem a 100 kilót is.Ma reggel mértem magam 96 kiló vagyok és elhatároztam vége ennek az életmódnak.
Nem sürgetek semmit,nem egy hónap alatt akarok lefogyni hanem szép lassan életmódváltással elérni a vágyott testsúlyt.
Te milyen módszerrel és mennyit fogytál ha nem baj hogy megkérdezem?
Nah!!! Ezt a döntést soha nem fogod megbánni!!!! :D :D
Üdv itt!!!!!!!!!!
Kitartás kell hozzá... :) és még éhezni sem fogsz, meglátod!
Én anno úgy kezdtem, hogy visszaolvaasgattam a fórumban... neked is ezt ajánlom. Millió hasznos infoval van tele!!! :D
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam az oldalon és most szeretnék csatlakozni hozzátok.Van rajtam 40 kiló felesleg.Tudom nagyon sok,ezért ma elkezdtem a kalóriaszámlálást.Sikerülnie kell.
Szerencsére nekem még senki nem állított össze ilyen listát. Ahogy élem az életemet, ahogy táplálkozom, azt mind én írom elő... Tisztában vagyok azzal, hogy mi jó és mi nem jó... főleg nekem. :) :) Valamit valamiért alapon küzdök, már ha ez küzdés... :)
És neked mióta vannak ezek megszabva?? Élhető... amúgy??? Vagy kínszenvedés? Gondolom csak megszokható, nem?
Én vigyázva eszem...
Húsos vagyok nagyon, többnyire sült tojás vagy zöldségek mellé szoktam enni 1-et, max.2-őt egy-egy étkezésre. Kukoricasalátához vagy rántottába, mindegy... de feldobja a kajcsit. :) Nyamika.
Azt nem számoltam... :S
Van egy receptes naplóm, ott megtalálod a receptet, ki is tudod számolni a szénhidrátot.
Diétás Csokis Túrókrémes Süti. :)
Jah...
Okés. :)
És... zsiradékok? Olívaolajat használsz?
És... édesítő? Xilit? Vagy bolti folyékony, tabletta?
És... husik? Van olyan, amit tuti nem eszel meg? Sertés?
És... zöldségek??? Van olyan, amilyet nem eszel???
Közvéleménykutatás... :)
Kíváncsi vagyok... nem tudom jól csinálom-e... lehet valamit el kellene hagynom... vagy nem is tudom. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!