Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Köszönöm szépen. Drukkolok neked. Tudom,hogy menni fog. ;)
destiny7 szívből gratulállok neked. :)
Remélem nekem is lesz hónap végén ilyen jó napom mint ami nekde van. Igaz már most a családom megjegyezte, hogy fogytam. Nekem ez is pozitív élmény. Ki hogy van? Jól telt a hétvége?
Hú csajok! Örömhír van. A súlyom nem változott. Jön a fertelmes 5 nap..szóval 1 hétig nincs mérés,de örömmel jelentem,hogy 3 farmerom volt mindig is leltáron,amiket elraktam,hogy egyszer a távoli jövőben talán rám jön majd. Egy volt közülük,amit vagy 5x viseltem,egy,amit 2x, és egy amit egyszer sem. Most mind rám jön. :P Juhúúú
laposvas, annyira kevés szénhidrátot ehetsz?? Még a lassan felszívódóból is??
Lehet nokedlit csinálni zabkorpából, tejbegrízt is, stb... És igen "kicsi" adagok már laktatnak.
Persze, igazad van, csak nem mindig épp arra vagyok éhezve, amit enni kellene. :)
Te sem szívesen ennél paradicsomos káposztát, amikor mákos tésztára vagy éhes. ez csak egy példa volt. :) Ehetnék mákos tésztát is, csak épp negyed annyit, és jól sem laknék vele. De ha megcsinálom a krémtúrót, az laktat is, szénhidrát is lesz benne, és végre jót ettem. :)
Ez így nem igaz,hogy a szénhidrát felelős az elhízásért!Vannak,lassan,és gyorsan felszívódok.A gyorsan felszívódók miatt lehet elhízni,mert azok nem laktatnak.Lassan felszívódót ehetsz,sőt kell a szervezetnek!Különben hiánybetegségek léphetnek fel.
Köszi a tippet, így még finomabb lesz. már meg is vettem a zsírszegény túrót. :)
számolni kell(ene) a szénhidrátot, csak mint tudjuk a szénhidrát felelős az elhízásért. kell ennem szénhidrátot, de hát az végül is mindenben van. csak amit szeretek, az kizárólag szénhidrátból áll.
Kis tejszínt is rakhatsz bele,ha krémesebben szereted:)Ma én is csinálok szerintem.
Most nem értem... Nem ehetsz vagy ehetsz szénhidrátokat?
Vagy számolnod KELL?
Gratula a fogyáshoz! :) Rólam elég nehezen apadnak a kilók, pedig én sem eszem cukros fehérlisztes kaját. Szénhidrátot az inzulin miatt muszáj, de azt meg gyümölccsel próbálom bevinni, vagy jó kis krémporos kávéval. Az is csoda, hogy most nem zabáltam át a délelőttöt. Nagy önuralom kell hozzá, mert máskor ilyentájt már az ebédemet is felfaltam.
Nem, nincs hasmenésem, de szorulásom sem hál Isten! :D Reggelire mindig tönkölyzabkorpát keverek tejfölbe, és jól beszórom por édesítővel. Pont olyan a hatása, mint amikor a túrógombócról leeszem a porcukros tejfölös prézlit :D Csak itt a korpa iszonyat mennyiség folyadékot igényel, ez miatt iszok annyi teát.
Hát, én csodák csodájára január 1-jén 70 kiló voltam, ma reggelre pedig 64 és 63(!!!) kiló között ugrált a mérleg nyelve... ultrabrutál.... :D :D
Napját nem tudom mikor voltam 65 kiló alatt....
És napi ötször eszem. Szégyen így fogyózni, de én mindig jókat eszek. :D
Annyi, hogy nuku kenyér és társai (ezért megéri!!!!!!) és nuku fehér liszt, cukor...
De ma lesz boros-kóla, tortázás meg hasonló bűnözések... :S
:D
Ha nem megy a hasad, akkor okés... Szerintem. Ha csak hígítja a cuccost, akkor okésnak kell lennie, nem?
Hazamegyek, és megcsinálom Dinkaanyu túrókrém ötletét, vacsira tuti jó lesz.
Meg vagyok, köszönöm, kínlódok a hideg miatt. A súlyom most úgy veszem észre, hogy stagnál, minden hétfő reggel állok a mérlegre, és a most hétfői meg a múlt hétfői 55 kg-ot mutatott. A kaja kicsit egysíkú, de nem nagyom merem variálni, mert úgy látom, a cukrom is kb ehhez állt be. Az édesség iszonyat hiányzik, próbálom 80%-os étcsokival ellensúlyozni. Tegnaptól szigorú diétára vettem magam, "csak" 2 hetet kell kibírnom, utána betámadom a kínai kajáldát egy jó kis narancsos mézes szezámmagos csirkére. Egy hónapban 1x beiktatom, talán nem csinálok vele oylan orbitális nagy bajt. legfeljebb dupla adag inzulint nyomok. Veletek mizujs? Hogy álltok a diétával? Kilóban, vagy centikben mérhető a változás?
Igen, tudom, csak a sima víz valahogy most nem nagyon csúszik, ezért próbálom variálni. Nem tudom, hogy a tea mennyire mossa ki a szervezetből az ásványi anyagokat meg a nyomelemeket.
laposvas, mizujs veled????????????
Súly? Egészség? Kajailag hogyan bírod??
Szerintem nem!!! :)
A zöld tea tuti lazítja a székletet... :)
De igyál sok-sok vizet is!!!!
Kell alapból a sok folyadék...
Szerintetek, ha egész nap zöld és fehér teát iszok, (kb.1, másfél lit.) lesz tőle valami bajom?
köszi, ez jól hangzik!!!! :)
Simán jó vele dolgozni :) De egy Habfixáló nem árt neki ;)
Vaníliás túrókrém.Édesítővel,aromával kikevered és kész.Mint az igazi:)
Sziasztok! Tudna nekem valaki olyan édes ételeket mondani, amiben nincs szénhidrát? Megőrülök az elvonási tünetektől.
@ helyére a betűt gondolj...
habtejszín, ami közkedvelt felénk...
csak még én nem dolgoztam vele. :)
Helló Drágáim!!!
Mindenki túlélte a hétvégét???
Remélem senki nem lett több hétfőre... :) :)
Csajok, sütöttem kakaós piskótát (szív formában, persze) zabpehelylisztből, NAGYON TUTI LETT!!!
Ma fogom krémezni... vettem Hul@lát, de most nézem nem gyengén egy rakás kalória van benne.......... :S Sose csináltam még ilyen tejszínes krémet ebből... remélem nem lehet elrontani. :D
NIncs mit. Tuti otthon is lehet kapni dm-ben vagy rossmanban.
További ajánlott fórumok: