Kaális babások ide! (beszélgetés)
:-DD
Példa az okos nőre:Anya :-DD
Meg is keresem a cikked!
Ennyi ideig tart, míg leközlik?
:-)
Tényleg az... és ovikerülő lett. Nem akar oviba menni. Pedig mindig imádta. Most meg egyszerűen nem akar öltözni. De ha ott van, akkor baromi jól érzi magát. Végülis még nem kötelező járnia, így addig 1-2 nap nem a világvége, csak nem szeretnék ebből rendszert csinálni, viszont üvöltözni se fogok vele és elráncigálni se fogom. Ma már beszélgettünk a buta és az okos nőkről és mit kell megtennie azért, hogy okos legyen. :-) Ez ált. hatásos. :-)
Szió!
Köszi,most egész jól vagyok.Délelőtt bevásárlás,főzés,kaja,mosogatás...Most pihi van,majd még begyújtok és kész.
Végre,két hónap után megjelent a cikkem,amit írtam,és most naaaaagyon boldog vagyok. :-)
meséltem ma páromnak Abi kis szösszeneteit,és mutattam a képét,azt mondta Ő is,haláli kis csaj lehet. :-)
Sziasztok!
Hogy vagy Erika?
Smarti, azt a 3x1-et is csökkentsd 2x1-re, majd csak éjszakára 1 és vége. 2-3 napot ki kellene a csökkentések között hagyni.
Sziasztok!
megint bekukk,már nagyon éhes vagyok:(Lehet elmenek ebédelni,mert délig nem fogom kibírni.Qrva nagy a hó:(
Szivikém én is sz.rul alszom napok óta.Hát,ha apa nálunk beteg,dettó a helyzet.Még szerintem rá is játszik,hogy sajnáljam:D
Jobbulást apának,neked meg kitartás.Hella tesztelt ma reggel,mert holnap megy a kaáliba,de az eredményt nem mondja csak ennyit:...
Na ezt értd meg:)))
Sziasztok!
Itt tegnap esett a hó, de a nagyobbik gond, hogy jégpáncél van alatta és errefelé nem nagyon takarítják az utakat. Max. a főútvonalon, de az elég messze van tőlünk.
Már jónéhány napja nagyon rosszul alszom. Ráadásul a páromnak fáj a torka és el van dugulva a feje, ergo a halálán van, nyög, szenved, esik össze, mert ő nagyon, de nagyon beteg. Nem mondom, hogy nem sajnálom és nem ápolgatom, de tipikus férfi. Úgy kell vele bánni, mint egy csecsemővel. :-) Emiatt a fél éjszakám azzal telt, hogy a 120 kilóját megpróbáltam megfordítani, persze csak finoman, mert a bedugult orra helyett a száján fujja ki a levegőt egyenesen rám és elképzeltem, hogy repkednek a bacik, amiket most én szívok be. Reggel tutdam volna már aludni, de ugye azt nem lehet.
Viszont ma nem csinálok semmit, mert leszakad a derekam, alig bírok megmozdulni.
Sziasztok!
Hát,igen,smartikám!
Itt Makón van vagy 10 cm hó. :-)
Jó reggelt csajok!
Mindenfelé esett a hó??Makón tuti,de Szivikém nálatok???
Hogy aludtatok?Én éjfélig szuperül bár nehezen tudtam elaludni,csak égő villany mellett ment.Éjfélkor pipilés volt,na onnan forgolódás egy darabig:(
Elbúcsúzom, megyek letusolok és eldőlők, mint egy darab fa. :-)
Jó éjt, szép álmokat!
Hát ez jóóóóó:)Nagyon cuki.Mostmár tudja,és mondhatsz neki bármit,Ő már TUDJA,hogy KISTESÓJA lesz:)
De izgi.Remélem szülés után is szolgálsz némi kalanddal Abival kapcsolatban....
Tegnap ránézett a fényképezőgépemre, amivel a monitort szoktam fotózni és közölte, hogy te gyereket vársz! Terhes vagy! Kérdeztem tőle honnan veszi ezt, azt mondta látták a hasamon. Kérdeztem, hogy ki, azt mondta a doktorbácsi. Majd rámnézett és megkérdezte, hogy ugye igaz?!
Mondtam, hogy majd 2 hét múlva megmondom. Miért, akkorra megszülöm, jött az újabb kérdés. Mondom neki, dehogy, majd talán mire 5 éves leszel. Erre jajgatott egy kicsit, mert szerinte addigra már nagyon öreg lesz! :-)
:)
Ennek szívből örülök,hogy minden a legnagyobb rendben:)
Bár már szombat lenne,hogy lássam én is Minimit.Holnap már csütörtök.Nem lehetne,hogy péntek legyen???:D
Aztán meg jövőhét péntek,hogy mehessek nyaki redőre?
Erika! örülök a jó hírnek! Már kezdtem aggódni, hogy ilyen sokáig voltál. :-)
Smarti, elfáradtam ma, de már csak olyan vizes barnás valami jön belőlem. Hogy Abi szavaival éljek a nagytesó kiszorítja a másikból a szavtot. :-) Hú, de furán hangzik egy így...
sword! Egyre jobban érdekel, amit írsz. Akkor most nem mentek a kaáliba, hanem ezzel próbálkoztok? Mindenképp számolj be a fejleményekről, mert szerintem itt nagyon sokunkat érdekel a téma!
Szia smarti!
Legközelebb 4 hét múlva kell mennem,szokás szerint.
Doki szerint semmi gond,növöget Bogikám,és készül a szervezetem a nagy napra.Pihizzek sokat.
Be kell látnom,nem vagyok 20 éves,nehezebb lesz,mint akkor volt. :-)
Szép estét lányok!!
Szia Sword!Üdv a csapatban:)Érdekes a könyv,én is elolvasom majd,hátha eldöntjük lesz második baba,és spontán menni fog:)
Szia Era!Ezt a jó hírt!De én tudtam,hogy minden rendben van:DDJajjjjjjj de jóóóóóóóó!!!Mikor mész legközelebb??Mit mondott a doki a keményedésre??
Szivikém,hogy smint??
Sziasztok!
Megjöttem,doki szerint nem kell aggódni.A méhszájam zárva, jól tartja magát.Bogi kb 900 gramm,lassan mehet sumo bírkózónak. :-)
akkor mindenképp megnézem.
Most is használod?
A győri kaáliba fogtok járni?