Kaális babások ide! (beszélgetés)
smarti!
Arra ügyelj,hogy csak fokozatosan csökkentve az adagot lehet elhagyni az utrot!
Bibócskám 14 hetesen tudta meg,hogy kisfiút hor a szíve alatt,ha jól olvastam a naplójában.2009.11.30.-án volt 13 hetes,és 12.02.-án tudta meg,hogy kisfiú:)
De jó!!!
Igen, hüvelyi lesz 12. héten is.
Nem hiszem, hogy akkor már látható lesz a neme.
Én úgy érzem a miénk fiúcska.
Bibócskának hány hetesen mondták meg, hogy kisfiú?
nem tudom kapnak-e jutalékot. De ha jól emlékszem az van a hüvelybogyó papírján, hogy 12. hét után nem alkalmazható, mert májkárosító hatása van.
Próbáld meg csökkenteni az adagot és 1-2 hét alatt el is lehet hagyni. Nekem inszemnél is csak 10. hétig kellett, de már a 8. héten csökkenteni kellett.
Na nekem a csökkenést a 12.hét után a 10 napban van 3x1.
Előtte mdec 31.-ig pedig száj on át is szedtem 3x1-et.Most felíratom,és 3x1-et fogok szedni,mert nem bírom már anyagilag.Az én fizetésem erre megy el,kifizetem a számláimat és a gyógyszert hónap közepén nincs pénzem.Gondolom bevétel ez a kaálinak.Nem kevés.
A corába 4-5 ezerért vettem nacit.
Nekem úgy kellett, hogy 2-3 hét alatt párnaponta csökkenteni kellett az adagot, hogy a végén már csak 1 maradjon és így kényelmesen el lehet hagyni.
Nekem a terhesgondozásra a beutalót a dokim adta,és redőre nincs is beutalóm,csak időpontom,azt is ő kérte és adta meg nekem.
De igazad van 1-2 nap nem oszt nem szoroz:)
Lehet ha legközelebb megyek a corába,szétnézek ott is.Múltkor a plázában néztem szét a C&A-ban,de nagyon drágák a nacik.
A védőnő adja a beutalókat. Abival is és az előző babával is betöltött 12. héten hívtak be. Most is azt mondták a kaáliban.
De a fene se érti ezt. Gondolom 1-2 nap már se ide-se oda.
Én úgy tudom,hogy a nyaki redőt a 12.hétig kell megcsinálni.Én akkor leszek előtte 2 nappal,hiszen te akkor töltöd be a 12.A dokim kiszámolta,hogy beleessek.Nehéz időpontot kapni.Először 21.-ére kaptam hasraütésre,mert akkor van a doki a klinikán(csütörtök),de nem volt már hely.Így felhívott,hogy 29.
És nekem a barátnőm azt mondta,hogy előbb védőnőhöz menjek,mert ha van kiskönyvem,akkor a terhesgondozáson mindent bele tudnak írni.És azt is mondta,hogy oda a 12.hét után érdemes először menni.Ki érti ezt??Ahány ház,annyi szokás.
Nem is értettem félre semmit:)
Nem kötözködtél:D A tanácsok jól jönnek.
Lényeg,ha időm engedi itt szegeden szétnézek egy-két turiban,és ha nincs nekem való,akkor veszek egyet a brendonban,de ez lesz az utolsó dolog ahova bemegyek.
Remélem, hogy tényleg attól van, mert nagyon nincs kedvem visszamenni debrecenbe.
Nincs az korán smarti?
Betöltött 12 hetesen szoktak hívni. Én 29-én töltöm be a 12. hetet. Még nem hívtam a dokit, mert most adtak át terhesgondozásra és azt beszéltük, hogy ma délután vagy holnap hívom és megbeszélünk egy időpontot.
Lányok!
Ti mit tennétek a helyemben??Engem a kaáliból 5.hét után kiraktak,mondván menjek a saját dokimhoz,és hívjam őket bármi van.A dokim felírta,hogyan szedjem az utrot egész a 12.hétig meg még utána 10 napig.Szivi te meddig szeded az utrot???Szedned kell még egyáltalán???Nekem most elfogyott és ma pechemre nem volt a dokim így majd szombaton íratom fel vele.Van gyógyszertáros ismerősöm,lehet addig odaadja és szombaton viszem neki a receptet.
Hát,ebben is igazad van,és nem akartam én kötözködni. :-(
A bandázs is jó dolog,sokan használják. :-)
Szivikém én nem szoktam vérezni az uh-tól.Mikor mész nyaki redőre??
Én 29.-én.Azaz jövőhét pénteken.
Én nem véreztem hüvelyi uh után,pedig a kaális doktornő szadista módon tud vizsgálni vele.Utána szívesen cseréltem volna vele helyet.A sima nődokim észre sem vettem,amikor vizsgált.
Mondtam is,hogy majd meghívom egy hüvely uh.-ra az én dokimhoz,hogy tudja,hogy kell ezt csinálni.
Ti nem szoktatok vérezni a hüvelyi uh-tól?
Az előbb voltam wc-én és kijött egy adag élénkpiros vér. Eléggé fájt most az uh, mert belenyomta a kütyüt a hüvelyfalamba és jóideig ott is tartotta. A hasam nem görcsöl, ezért is gondolom, hogy nem onnan vérzek.
Egyébként azt mondta egy ideig még pecsételni is fogok a másik baba miatt.