Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

354. sword (válaszként erre: 352. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 20. 19:33
igen, receptek is vannak benne
2010. jan. 20. 19:21
Erika! Mit mondott a doki?
2010. jan. 20. 19:21
Ez tényleg jó könyv lehet. Recepteket is ír, vagy csak az élelmiszerek hatását?
351. sword (válaszként erre: 350. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 20. 18:30
Jájj lemaradtam..bocsi, szóval a könyv Fern Reiss: Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért.. anno csak az alexandra könyvesboltokba lehetett kapni, kb 1200 forint körül volt akkoriban..nem csak a kajálásról szól, hanem rengeteg okos dolog van benne..pl a zöldborsóban fogamzásgátló anyag van, férfinak sok c vitamin kell, nőnek viszont nem szabad mert a méhnyálkahártyát szárítja és nem tapadnak meg a dolgok stb
2010. jan. 20. 16:19
Néztem az adatlapod. Melyik könyvre gondolsz?
349. sword (válaszként erre: 348. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 20. 16:18
Köszönöm:)
348. szitaszivárvány (válaszként erre: 347. - Sword)
2010. jan. 20. 16:16

Szia!

Üdv közöttünk!

347. sword
2010. jan. 20. 15:59
Sziasztok:)
346. smarti8
2010. jan. 20. 15:46
Erám megy a drukk:))
2010. jan. 20. 15:09

Erika drukkolok most is (nemcsak délelőtt :-) )

bibócska, én is pakolászok, főzök, leszaladgálok a tűzhöz, még tergetnem kell, de azt hiszem pihenek előtte egy kicsit, mert a hátam nagyon fáj. Abikám is itthon lesz egy óra múlva. Majd ő segít, imád teregetni. :-)

Közben beszéltem a dokimmal is. Kedden este fél 6-ra megyek a magánrendelőjébe és a továbbiakat majd ott megbeszéljük.

remélem is, hogy most minden redben lesz. Elmondtam a védőnőnek, hogy lombikbaba és a helyi kórház közelébe se vagyok hajlandó menni, így debrecenbe fogok járni és ott is fogok szülni, úgyhogy ne írja meg előre a papírokat, mert ezt úgyis át kell beszélnünk. Azt mondta mindent meg fogunk tudni oldani, menjek nyugodtan. :-)

2010. jan. 20. 14:21

erám megy a drukk remélem minden rendben lesz veled és bogikámmal is...

puszillak

2010. jan. 20. 14:20

Legyetek jók lányok,megyek készülődni.

Pusssz

2010. jan. 20. 14:20
szivikém remélem egy jó fej és aranyos de megbízható védőnőt fogsz most már a magadédnak tudni....vigyi magadra és magatokra a továbbiakban is és hát a term.meg hadd járja a magáét ha már így alakult....
2010. jan. 20. 14:19

Kicsi-Lali szerencsére jól érzi magát egyre többet és egyre erősebben rugdossa az anyját de hát csinálja csak így tudom hogy jól érzi magát...

szóval jól vagyunk én is pakolászós napot rendeztem tegnap meg ma is...most még mosogatnom kell majd aztán pihi nehogy túlzásba vigyem:-)

340. erika691230 (válaszként erre: 339. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 20. 14:10

Szia!

Este megyek,vagyis délután.

16.45-re van időpontom.

ma egy kicsit jobban vagyok,szerintem megijedt a szervezetem,hogy esetleg irány a klinika. :-D Csak elő kellett szednem a kórházi cuccokat. :-)

2010. jan. 20. 14:07

Szia Erika!

Mit mondott a doki?

2010. jan. 20. 13:59

SZiasztok!

Látom,mindenki rendben van!

Krumplis tésztát én is rég csináltam,na majd valamelyik napra beiktatom.

2010. jan. 20. 12:27
Nem vagyok oda a disznóvágásért. Sajnálom szegényeket. Tudom, ezt esszük, de akkor se szeretem látni.
2010. jan. 20. 12:26

Krumplistésztát. Évek óta nem ettem és most megkívántam. :-) De gondolkozom azon, hogy még egy kis brokkolikrémlevest is kellene.

Most adtam a kutyáknak enni, komolyan mondom úgy csinálnak, mintha egy héten csak egyszer kapnának enni. Ráadásul a veszett dögöt megkötöttük, mert valahol kimászik a kerítésen és mindenkinek megy neki. A postást rendszeresen le akarja szedni a bicikliről. Amilyen kicsi, olyan hülye! Szóval megkötöttük és most tüntetőleg kint fekszik a hóesésben remegve és nem hajlandó bemenni a 20 cm-vel arrébb lévő kutyaólba. Gondolja, na most jól megmutatom ezeknek, hogy mennyire megbántottak!

A sógornőmék Kanadában élnek. Azt mondja ott nem lehet kutyát kint tartani.

335. smarti8
2010. jan. 20. 12:20

Szia Szivi!

Ezt a jó hírt:)

Akkor látod minden rendben van és lesz is,mert véletlenek nincsennek.Először a baba,aztán a védőnő...stb.Csak szép lassan sorjában:D

Fáj a tök,most ittam egy kávét,de lehet mennem kellene ebédelnem.Egy régi nem látott barátnőm jön be 1körül hozzám és megyek el vele ebédelni:)

Nekem is kellene mosnom ma is,mert tegnap 2 adagot mostam ki,apa ledobta a farmerjait,úgyhogy még 2 adag maradt,és kabátokat sem ártana kimosnom.Hétvégén mint már írtam disznóvágásunk lesz és én vigyázok tesóm kislányára Virágra:)Ez lesz a feladatom.Vasárnap pihenni akarok,mert hétfőn meló és mostanság olyan hamar eltelik a hétvége.Most apa se lesz itthon szombat hajnalban elmegy és vasárnap este jön haza Londonból:(

Szóval egyedül leszek vasárnap:)

De ma már szerda van,úgyhogy telik az idő lassan péntek:)

Mit főzöl ma?

2010. jan. 20. 10:45

Jaj csajok! Úgy örülök! Most hívtam fel a védőnőmet, jobban mondva csak akartam, mert közölték, hogy ő nyugdíjba ment és hang alapján egy tündéri nőcit kaptunk! Hétfőn 13-ra kell hozzá mennem. :-)

smartikám, akkor jól bereggiliztél! :-)

pihenek én, csak light-osan pakolgatok is. Beindítom a mosogatógépet... sokszor leülök a nappaliba és hallgatom, hogy mosogat helyettem. :-) Esküszöm nincs ennél édesebb hang a világon! :-)

Beindítom a mosógépet is, mert még szerencse, hogy 3 kabátja van Abinak, ugyanis tegnap kettőt is összekent. És felporszívózom.

333. smarti8
2010. jan. 20. 10:34

Sziasztok szép jó napot csajok!

Szivikém,pihengess ha barnázol,csak semmi cipekedés,emelgetés:)

Bibóm örülök,hogy jól vagytok.Tényleg!Kicsi Lali??Hogy viselkedik??Mocorog rendszeresen??A kis focista!!

Ma volt a védőnő,elbeszélgettünk egy háromnegyed órát!!

Már alig vártam,hogy elmenjen,hiszen semmi újdonságot nem mondott én meg nem nagyon tudtam kérdezni olyat ami éppen aktuális.A H1N1-ről érdeklődtem,azt mondta erről ők mint védőnők nem nyilatkozhatnak,így mint magánember elmondja a véleményét.A vége az volt,hogy nem hisz benne,sok a kérdőjel.Ennyi.Most bejöttem dolgozni de nem sok kedvem van hozzá.Reggel anyumat gyorsan kivittem a piacra,mert szombaton disznóvágás,éskellett 1-2 dolog.Vett nekem sült kolbászt,kenyérrel és mustárral.Azt reggeliztem idebent:)

2010. jan. 20. 10:09

Szia bibócska!

Még most reggel is pecsételtem és nem mondom, hogy nem idegesít, de egyáltalán nem görcsölök, nem fáj semmim, így viszonylag nyugodtan vagyok.

2 hete a másik baba 2 cm volt, most már csak 8 mm. Azt mondta a dokikám, hogy a növekvő baba kinyom belőle mindent, amit csak lehet, így még egy darabig fogok is pecsételni. Nem rendszeresen, hanem időközönként.

Veletek azért minden rendben? ugrál a kis Lalid?

2010. jan. 20. 09:30

sziasztok drágáim....

bocsi hogy mostanság nem vagyok sűrűn de mindig van valami tehendő....

hiányoztok:-)

smártikám nagyon képben vagy...én hirtelen nem tudtam volna megmondani mikor tudtam meg Kicsi-Lalit :-)

bízom benne az utró miatt nem lesz gondod mert azt elvileg szépen lassan kell lefelé csökkenteni én is a 12.hétig + pár nap szedtem...

Erám remélem nem lesz semmi gond veletek..ez a poci keményedés ilyesztő egy valami..próbálj meg minél többet pihenni puszillak...

hát szivikém láttam ám én is a képet a picidről....egyre szebb és emberibb kis formája van...örülök hogy minden rendben van veletek bár ez a barnázgatás nem túl jó de ha nem okoz gondot meg a doki is azt mondta még várható akkor biztos úgy is van...nekem 1x volt amikor élénkpirosan véreztem hüvelyi uh.után de az akkor amikor az ügyeletre mentünk..ott a doki jó alaposan megvizsgált és fájt is aznap éjjel meg még vasárnap délelőtt apadódasn de vérezgettem...amúgy sosem volt gondom ezzel a uh.-al...most meg már végre pocin keresztül is látják az én kis csöppömet....

2010. jan. 20. 09:26

Sziasztok!

akkor jó mozgalmas estéd volt!

Erika! drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!

329. smarti8
2010. jan. 19. 22:12

Na csajok akkor ezt nem értem:(

Mindegy,akkor most elvileg nem baj,ha vasárnap óta kimaradt és ha a napokban elkezdem megint akkor lecsökkentem.Nem tudom mi a helyes.

Jut eszembe elnézést,hogy így hirtelen kiléptem,de jött a szomszéd mert a kislányával kizárta magát.Aztán meg jött haza a másik szomszéd,és átjött bekötni a villanytűzhelyet.A sütőt én megoldottam:)SIKERESEN:)És működik.

Fél 9-kor mentek el.Aztán befejeztem a vasalást,és most mosok.Utolsó adag,majd reggel megy megint egy.Fáj a pocim vagy a gyomrom már nem is tudom melyik:(

Megint bekajáltam lefekvés előtt:(

Na jó éjt lányo.Holnap beszélünk.

2010. jan. 19. 18:56
nekem teljesen mást mondott a dokim. pl. 2-2-2, majd 2-1-2, pár napra rá 1-1-2, szintén pár nap, 1-1-1, 1-1, 1 és vége. A csökkentések között 4-5 napot ki kell hagyni. De nekem már decemberben is csökkentette 1 szemmel.
327. erika691230 (válaszként erre: 324. - Smarti8)
2010. jan. 19. 18:31
Hát,ha a dokid mondta így,akkor biztos jó. :-D
326. smarti8
2010. jan. 19. 18:30
Így fejeztem volna be a 12.héten 3x1
325. smarti8
2010. jan. 19. 18:30
Így jó lesz???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook