Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2010. jan. 21. 19:01
biztos ott fog aludni, de fürdeni hazahozom, aztán viszem vissza. Nem szeretem, ha másnál fürdik, mert nagyon érzékeny a sunija, ha nincs jól kimosva, akkor másnapra begyullad. Így sminklemosó koronggal szoktam neki kitisztítani. Bölcsi óta van ez így. Ő már akkor is elintézte magának a dolgokat, csak a wc papír nem volt elérhető magasságban, 4 nap után orvoshoz kellett vinnem, mert pisilni sem tudott, kő keményre és hatalmasra duzzadt a sunikája.
413. smarti8
2010. jan. 21. 19:01
Basszus olyan drágák a vitaminok.
412. smarti8
2010. jan. 21. 19:00
Én a 200-at szedem,és az is 3750,-vagy mennyi.
411. smarti8
2010. jan. 21. 18:59
Egyébként a femibiont szedem,mert a kaális doki ezt írta fel.2 napja ez is elfogyott,de holnap pótolom.Úgyse kell már csak a jövőhéten szedni,mert azt is csak 12 hétig kell szedni.Vagy ezt sem jól tudom???
2010. jan. 21. 18:59
Most nézem, hogy a femibion 400-nak, amit 13. héttől ajánlanak 5670 forint az ára.
409. smarti8
2010. jan. 21. 18:58
Miért nem hagyod ott,hogy ott aludjon??Biztos szeretné.Holnap péntek és az ovi se fontos.Lehetne neki egy hosszú hétvégéje.
2010. jan. 21. 18:57

nagyon jó a Femibion, csak abban nincs vas. Az előző babával azt szedtem, de akkor a nőgyógyász nem adott mellé vasat, mert szerinte felesleges... én meg alaphangon is vérszegény vagyok. Az ára 4500 körül van, viszont nincs székrekedés, nincs fejfájás, nincs hányinger. A gravida 2000 körül van, az eurovitet meg 1600-ért vettem. Aztán majd a későbbiekben meglátom mire térek vissza. Csak a gyomrom lenne már rendben. :-)

Abi még nagyapázik, mert beteg a férje. Egész nap az ágyat nyomja fejfájással. :-) Ő meg félóránként nézi a vérnyomását, hogy rendben van-e. Persze nagyapa meg élvezi, hogy ott sertepertél körülötte. De lassan hozom fürdeni.

407. smarti8
2010. jan. 21. 18:51
Oké.Akkor marad a b6,a c-vitamin,kalcium.Folsav a 12.hétig.Meg keresek valami vitamint,csak ne elevit legyen.Ab??Otthon van??
2010. jan. 21. 18:48

A magne b6-ot terhesség végéig kell szedni. Ahogy nő a poci úgy fog feszülni és keményedni, ilyenkor emelni is szokták az adagot, mert segít a simaizmoknak ellazulnia. A keményedéssel az a probléma, hogy kinyílhat a méhszáj és megindulhat a szülés, így azt nem szabad hanyagolni.

A baba viszont elég sok kalciumot is elszív a szervezetből, így ezt szükséges még pótolni az épp fogak és csontok miatt.

405. smarti8
2010. jan. 21. 18:45
Értem.A magne b6-ot meddig szeded?Mert én azt szedem,a c-vitamint,és a folsavat.Na meg az utro.Ennyi.
2010. jan. 21. 18:41

eurovitet szedek most pár napja. Előtte gravidát szedtem, de a vége felé már nem nagyon tudtam lenyelni és hányingerem sincs mióta nem azt szedem.

Vasat a nőgyógyászom írt, mert eleve folsavas vérszegénységem van, így a terhesvitamin mellett még plusszban ajánlott. Az eurovitnek talán az a hátránya, hogy sok olyan vitamin nincs benne, ami pl.: az elevitben, gravidában, de úgy érzem most elég az, amit szedek, szerintem még kalciumot fogok külön beszereni és kész. A többit úgyis beviszem táplálékkal és teával.

403. smarti8
2010. jan. 21. 18:35
Milyen terhesvitamint szedsz?Elevitet nem fogok többet szedni,mert ugyanaz volt a problémám vele.Vasat meg hogy szedsz?Kértél a gyógyszertárban vasat?A la natur?
2010. jan. 21. 18:31
Egyébként a terhesvitaminomban is van vas és még plusszban folsavas vasat szedek. Mondta a dokikám, hogy nem árt, mert úgy látja elhagytam a szolibérletem. :-)
2010. jan. 21. 18:30
de, a vitaminban és a vasban is van folsav, így külön azt már nem szedem. Abival elevitet szedtem, de állandó székrekedésem volt és olyan volt a fejem, mintha állandóan fejenkólintottak volna.
400. smarti8
2010. jan. 21. 18:27

Folsavat nem szedsz?Szedjél elevitet,attól tuti nem fog menni a hasad.

Megvacsiztam.Most egyenlőre elég,de lehet üzenek apának hogy hazafelé hozzon rákot a burger kingből:)

2010. jan. 21. 18:20
Egyébként ma megettem 4 kiflit, egy joghurtot, szedem a vitamint, vasat és mégis megy a hasam.
2010. jan. 21. 18:18

Szerintem terhesség alatt semmi sem normális . :-)

Abi tegnap azt mondta meggyszirupot kaptak ebédre. Aztán kiderült, hogy gyümölcslevest.

397. smarti8
2010. jan. 21. 18:15

Én most ettem egy szendvicset,vaj nélkül.Nem szeretem ha vaj van a szendvicsben.Most még főzök magamnak 2 tojást,és eszek hozzá egy kis tormát meggy befőttel:)

Meggy lekvárt ennék de az nincs.Nosztalgiázok.Ebédeltem rendesen.Anyum nagyon finom krumplipürét csinált,3-szor szedtem:)Néha mint pl tegnap,úgy érzem,hogy keveset eszem.Tegnap este egy pici maréknyi chilis babot ettem kenyérrel,nem volt csípős,és banán turmixot ittam.Ennyi volt a vacsi.Ma meg egy szendvics és 2 tojás.Nem sok.2 napja meg 5 szendvics:))Össze-vissza eszek!!!Normális ez??

2010. jan. 21. 17:24

szia smarti!

Akkor még nem 5 percre laksz a munkahelyedtől?

Nekem is problémás ma a kaja. a fene se tudja miért, de csak a vajas kifli megy. soha életemben nem ettem annyi vajat, mint az elmúlt 1 hónapban.

395. smarti8
2010. jan. 21. 17:18

Helló lányok!

Hazaértem,és már fürödtem is.Éhes vagyok picit,de nem tudom mit egyek.Ennék is meg nem is.Holnap végre péntek:)

Bibómanóm vigyázz magatokra.Mielőbb gyógyulj meg!!!!!Puszi

2010. jan. 21. 16:05
bibócskám! Most olvasom, hogy betegeskedsz! Tessék vigyázni magatokra és gyorsan meggyógyulni!
2010. jan. 21. 15:58

Az utro progreszteron hormont tartalmaz. Azért jó csökkenteni, hgoy a szervezeted hozzá tudjon szokni, máskülönben nem fogja tudni mi van.

De kérdezd már meg a kaális csajokat is, hogy ők mit ajánlanak. Nekik hogy volt.

392. erika691230 (válaszként erre: 391. - Smarti8)
2010. jan. 21. 15:49

Szia smarti!

Vigyázz hazafelé!!!

391. smarti8
2010. jan. 21. 15:46
na csajok,most elköszönök,megyek haza.Majd otthonról folytatom.Sziasztok!!!!Puszi mindenkinek.
390. smarti8
2010. jan. 21. 15:38
Mennék már haza.Esik a hó fáradt vagyok,éhes vagyok.Vasalnom is kellene,hogy hétvégén ne kelljen.Elszaladok a kismami nacijaimért és megnézem mennyire nagyok rám,lehet e velük kezdeni valamit.Hétvégén sógórnőm néz nekem valami kabátot,mert nem tudom egyiket se begombolni.Van vagy 10 kabátom,ebből 1 jó,egy dzseki ami hosszú,és meleg,de ha az éppen ki van mosva akkor 1-2 nap kilőve:)Ő is pont télen volt babás nagy hassal,mert Virág Júniusi születésű.Így kabát téma ki van lőve feltéve ha nem tetszik:(Akkor muszáj vennem kabátot.
389. smarti8 (válaszként erre: 388. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 21. 15:29
Figyelj,a kaális dokim úgy írta fel,hogy 12.hétig 3x2 és utána még 10 napig 3x1 és vége.De szünetet nem írt közte.Hogy legyen?Mindenkinek csökkentik,nekem hirtelen vége??:((
388. szitaszivárvány (válaszként erre: 387. - Smarti8)
2010. jan. 21. 15:27
Elvileg, de ha pár nappal tovább tart nem hiszem, hogy gond, főleg, hogy addigra már igen kis mennyiségben fogod használni. A dokidtól nem tudsz tanácsot kérdni? Vagy próbálj meg akkor 2-3 naponta csökkenteni, úgy még belefér nem?
387. smarti8 (válaszként erre: 376. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 21. 15:19

Szia Szivi!

Most egy doboz utrom van.Írassak még fel 1 dobozzal??Jövőhét vasárnap leszünk 12 hetesek.Addigra be kellene fejezni nem??

386. erika691230 (válaszként erre: 384. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 21. 15:01
Hát,én egy ideje tudom,hogy ma jelenik meg,mert kaptam értesítést,reggel néztem is,de még nem volt publikus.Csak a privi levelekből jöttem rá,amiket kaptam. :-))
2010. jan. 21. 14:51

Abigél egyébként úgy tudja, hogy röntgen szemem van. :-)

Tegnap mikor nagyapa hozta haza oviból, azt mondta, hogy sütöttem neki kuglófot. Ez az egyetlen süti, amit Abi is megeszik. Babi persze mondta, hogy anya nem sütött, mert neki is röntgen szeme van és ő oviig látja, hogy nem is igaz, őt csak hülyíti nagyapa.

Este megjegyezte, hogy ha már mindkettőnknek ilyen a szemünk, akkor nem cserélhetnénk el az én zöld szememet az ő barnájára?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook