Jóslófájások és a szülés között eltelt idő. Kinél hogy volt/van? (beszélgetés)
Igen, nekem is partra vetett bálna jut mindig eszembe magamról :)
Nyákdugóval semmi.
Veszprémben nem ismerem én sem az orvosokat, de nem szeretem azt a kórházat. Mi oda tartozunk.
Igen én Veszprémben de tanácsadásra nem oda járok csak most nst-re szóval elég ismeretlen nekem a kórház, orvosokat se ismerem.Nem baj majd lesz valahogy!!
Nyákdugóval hogy állsz?
Az alvás az nekem se egyszerű mint a hal amikor vergődik vagyis inkább bálna:-D
Drukkolok azért neked majd ha van valami fejlemény írd ám!!
Aranyosak vagytok hogy érdeklődtök köszi!
Tegnapi esti jó meleg zuhanytól csökkentek a görcsök reggel is ismételtem. De megint annyira keményedek, nem állhatok egész nap a zuhany alatt.
Manópofi mit értesz pontosan felfázós érzésen?
Szeméremcsont már fáj egy ideje nekem is de gondolom ahogy tágul rosszabb.Köszönöm a hasznos tanácsokat és a biztatást aranyos vagy.
Egyenlőre csak görcsök jelentkeznek.Türelmes maradok de azért várom már.
Minden jót kívánok neked!
Köszi aranyos vagy!
Remélem nekem is vagy hamarabb picit vagy időbe szeretne kibújni annyira nem szeretném túlhordani!!
Jujjjjj, én is erre a dátumra voltam kiírva:)))))))
Köszi, tegnap volt 3 éves..:)))
Mikorra vagy kiírva?
Egyébként a jóslófájásokkal kapcsolatban , amikor nst-n voltam, az elsőn, akkor kérdezte az asszisztens, hogy nem érzem-e azokat a fájásokat, amiket a gép mutat?Nem értettem a dolgot, és azt mondta, hogy ezek már jóslófájások....
Igen, ez biztos így lenne....Nálam is korán felismerte a doki, hogy picúrkám ráadásul még arccal előre helyezkedett be, és úgy nem is tudtam volna megszülni, de van egy idő, amit meg kell várniuk , hogy császározhassanak. Már a szívhangja is néha lassult, azért ezt is rizikósnak tartottam...
Szerintem nem mert előbb császározni....kell egy másik doki jóváhagyása is hozzá, és ő csak a letelt idő után vizsgált meg...:(
Ez így van igen.Ha jobban átgondolták volna nem várnak ilyen sokáig hogy természetes úton szülessen meg.Ráadásul a hab a tortán hogy annyira el voltak foglalva a picivel hogy az anyukába egy nagyon pici lepénydarab is benn maradt.Otthon ájult el még jó hogy 10 percre laknak a kórháztól!!
Most kezdenek gondolkozni még 1 babán de annyira beárnyékolja ez a szerencsétlen és mégis szerencsés eset az egészet...Apás szülés volt de annyira sokkoló volt hogy még 1x nem szeretne bemenni viszont ha nem megy be nem tudná mi történik megőrülne az biztos.
Hát, igen. Örülök, hogy a pici jól van! Nem mindegy hogy a doki hogy méri fel a helyzetet.
Szerintem jórészt a császár ellen lehetnek, mert a létező összes doki aki a viziteken volt, mind megkérdezte, hogy :és miért kellett a császár?? Már kezdtem magam kényelmetlenül érezni....
Értem.Tesóm felesége nem volt ilyen szerencsés ő sem tágult aztán mégis de mire nyomni kellett elfogyott az ereje vákum lett belőle és újra kellett éleszteni a picit de minden jól alakult és izgő-mozgó 1,5 éves baba:-)
Császározni kellett volna.
Szerintem is.
Mert inkább otthon szenvedd végig azt a bizonyos jó pár órát mint a kórházba.
Nekem az elsővel azt mondták hogyha 5 percesek a fájások vagy elfolyt a magzatvíz irány a kórház,na én buta anyuka rögtön rohantam a víz elfolyása után és 20órával később lett meg a gyerek.
De persze lehetnek kivételek és azért max az 5 perces fájásokat várd meg mert lehet jön mint a gyors vonat:-))
További ajánlott fórumok:
- Sok szüléstörténet között, tessék itt van az enyém is
- Szerintetek szülés után mikor érdemes elkezdeni próbálkozni a kistestvérrel?Mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?
- Szülés jelei vagy jóslófájások?
- Ez már jóslófájás lehet? Mit érez az ember?
- A depresszió és a szülés utáni depresszió között van összefüggés?
- Kórházi keretek között biztosított meghitt szülés