Jóslófájások és a szülés között eltelt idő. Kinél hogy volt/van? (beszélgetés)
Nekünk is megmutatta a védőnő a maszirozást majd próbálkozok vele.
Ilyen szélbe én sem viszem ki de amikor sétáltunk szinte nyári meleg volt!
Hasfájásra nekem anno az infacol és a masszírozás nagyon bevált, a védőnőd meg tudja mutatni, hogyan kell.
Én mellgyulladással kínlódtam, 38.6 volt lázam, nagyon szarul voltam 2 napig, a mellem meg úgy fájt, hogy nem is tudtam hozzáérni.
Mi még nem voltunk kint, ebben a hülye szélben nem merem kivinni.
Olyan jókat lehet aludni szopi után a picivel ezt már tapasztaltam:-D
Tegnap olyan meleg volt már kivittem egy rövid körre a Mátémat.Akkorát aludt tetszett neki a kocsikázás:-))
Nektek is minden jót kívánok!
Igen infacollal kezdtük de semmi hatás most espumisant próbálom csak reménykedek...
Várom hogy Manópofi által írt grip watert kipróbálhassuk de azt 1 hónapos kórtól lehet.Valahogy csak kihúzzuk ezt a hasfájós időszakot.
Megnéztem a képeket a piciről, gyönyörű baba, igazán megérte várni rá! :)
Kitartást a hasfájáshoz!
Próbáltad az Espumisant vagy az Infacolt? Az Infacol a tutibb!
Sziasztok!
Fú tényleg nem sok időm van csak úgy repül a nap...
3450 grammal és 53 centivel született a Kincsem.
Hajnali 3-kor folyt el a vizem a kórházba és onnan indult a buli!!!
3 centire ki is tágultam de tovább nem és már dél volt na képzeljétek mit éltem át.Oxitocin és onnan volt igazán kemény nagyon kimerültem már mire jöttek a tolófájások és persze állva kellett nyomnom mert nem szállt le a buksija.Minden tiszteletem a szülésznőké akik segítettek ha nem lettek volna én nem tudom ki tartja bennem a lelket.Apás szülés lett volna de meggondoltam magam közbe.Nem az a helyzet volt ahova beengedtem volna a párom.Szerintem ha megláttam volna minden maradék erőm elszállt volna.Na szóval miután leszállt a feje kb. kettőt ha nyomtam és kinn volt a feje.Ráadásul a szülésznők próbálták a gátvédelmet de hiába viharzott kifele a picikém és vágni kellett hiába az olaj és a kézzel segítés...De az orvos is ott volt a szeren épp hogy metszett szóval szép a gátam de még érzékeny.Szóval miután kibújt a buksi 1 nyomás és ki is csusszant a Drágám.Élatam legszebb pillanata volt.Sajnos megsérült a válla felmerült gyanú idegszakadásra de hála az Égnek csak meghúzódott a hirtelen kijövetel miatt tegnap voltunk dokinál és minden ok szerinte gyógytorna és szépen rendbejön.Reméljük!!!
Apa bejött a babaellátásra és azt nagyon élvezte.Amíg engem stoppoltak és szipákoltam a kéjgázt amit egész szülés alatt szívtam mint az őrült ő volt a babával.Utána kaptunk 1 órát hármasban.
Szóval nem volt könnyű de tényleg megérte.
Most meg kínlódunk a pocakfájással kikészülök tőle teljesen!!!
Veletek minden rendben?Nagyon le vagyok maradva!!!
Sziasztok.
Március 26.-án 16:36 perckor kibújt a mi kis szőke hercegünk.Nehéz szülés volt megkínlódtuk mind a ketten de megért minden fájdalmat.
Most már itthon vagyunk és regenerálódunk!
Mi tegnap hazajöttünk :)
Március 28-án du megszületett Hanka, 56 cm, 3770 gramm, mind a ketten jól vagyunk :)
Timike.baba??
Nekem holnap lesz 2 éve (a kisebbik) :)))
Április 3-ra voltam vele kiírva. Anyukám szintén így volt a tesómmal, de ő április 1-én született. Úgyhogy most együtt ünneplejük mindig a húgom és a kisfiam szülinapját. (17 év van köztük)
Jó szülést mindenkinek!
Nekem fél éve + 2 napja volt a 3.
Köszi a biztatást tény ez elég nehéz otthon még tudtam türelmes maradni na de itt??
Soknak tűnik még az ami hátra van!
További ajánlott fórumok:
- Sok szüléstörténet között, tessék itt van az enyém is
- Szerintetek szülés után mikor érdemes elkezdeni próbálkozni a kistestvérrel?Mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?
- Szülés jelei vagy jóslófájások?
- Ez már jóslófájás lehet? Mit érez az ember?
- A depresszió és a szülés utáni depresszió között van összefüggés?
- Kórházi keretek között biztosított meghitt szülés