Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Igen, így jól ki tudod cselezni magadat.
Csajok! Hogy álltok a gyümi nappal? Mármint aki csinálja. Én elég jól, de most kezdek igen csak farkas éhes lenni.
Na, megyek Jázminomért.
tuti rossz helyre küldted, mert most néztem az emailt és nem jött töled semmi
küldtem
na igen, en akkor szeretek sütni,ha sokan vagyunk rá.De igy,h igazabol2-en....ez nagy veszely..es rajöttem,h inkabb elmegyünk cukiba:D
program is meg ugy nem eszem annyit...es tuti a siker:DDD
Sziasztok!
Megjöttünk az orvostól, de semmi komoly. Azóta ettünk, takarítottam és mindjárt megyek vasalni is. Ne tudjátok meg mennyi vasalni valóm van.
Vividor!
Most mindenhol ez a taknyos-köhögös időszak van. Sajnos ezt senki nem tudja elkerülni.
Annus0625!
Tök jó, hogy itt vagy közöttünk. A csajok felpörgetnek egy-kettőre téged. Én már kevésbé, mert én ritkábban vagyok itt.
Marissza!
Tök, jó, hogy leírtad a diétával kapcsolatban a véleményed, mert akkor én sem kezdek bele. Valószínű, hogy a szervezeted el kezdett tartalékolni és most egy kicsit többet ettél és már híztál is.
Moncsi :) süti-süti :)
Nekem azért van olyan amit nem szeressek, dehát olyat nem csinálnék :)
Ügyi aki már tornázott!!!
Még mindig szakad az eső....
Mennem kell Nikikémért az oviba.Most jól jönne az a gumicsizma amire oly rég vaágyom.
nincs hihi
legalábbis én még olyat nem csináltam :D
Finomságból Moncsi sosincs elég,csak az a baj vele,hogy ugyebár akkor legalább nekünk is meg kell kóstolni!:-)
Na de Izának igazavan,mindent lehet mértékkel.
Köszi jol vagyok sikerült ma mozognom is végre :)
Annácskád hogy van?
Szép jó napot csajok!
Iza te megint sütsz én kakaós csigát akarok sütni mire hazajönnek a gyerekek :)
Annus üdv. köztünk és gratulálok sokat fogytál :)