Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Szerintem nem áll jól ez a szerep Klaudiának. Vagy csak nekem nem szimpatikus? Vajon el tudja csábítani a főorvost, vagy a doktor úr kipenderíti, mint macskát sz@rni.
Szia!!
A Jóban-rosszban honlapján van fennt az új Barbara...
Itt nem lehet leírni, reklámozni a honlapot, de leírom, hol tudod megnézni, priviben...
Szia!! Hajni
Már majdnem abbahagytam a nézését a sorozatnak. De már izgi.
Én már meg nem tudom neked mondani, hogy melyik pletykalapban, a fodrásznál halomban állnak az újságok. Aztán amíg várok, akkor szoktam olvasgatni ilyen újságokat (mert venni nem veszek!).
Hű, jól értesült vagy. Én csak találgattam a cserével kapcsolatban. Azt tudom, hogy az eredeti színésznő "felmondott", de nem tudtam, mi lesz a továbbiakban. Honnan tudod ezt a barna hajat???? Mindig lemaradok, pffff
Talán azért, mert új archoz új külső, (más hajszín)-t választott a történetben Barbara...
Igen, Barbara kilép a sorozatból, mert megy a szüleivel külföldre. Csak azt nem értem, hogy miért kellett barna hajú színésznőt választani. Még nem láttam, hogy ki lesz az, de nekem már most nem tetszik. :-)))
Ez valahogy elsiklott a fülem mellett. Köszi.
Sziasztok, nem olvastam vissza, szóval lehet, hogy már kitárgyltátok: Barbara - színésznőt kicserélik. Éles elmével erre jutottam a plasztikai sebészezés miatt. Vagy????
Szia!!
Mert elhangzott, amikor megbeszélték a fedősztorit, ha Bárki bármit kérdez Róluk, mindenki ezt fogja mondani...
Ezt miből gondolod, hogy mégsem Erdélyből jöttek? Igaz, hogy sokáig nem lehetett tudni, de miért pont ezt találták volna ki? Vajon miért kellett elmenekülniük?
Bandiéknak Erdély csak a közösen megbeszélt sztori, de nem onnan jöttek... Hogy honnan, még egyenlőre nem derült ki...
Kiírnak egy pár szereplőt a sorozatból, többek között Rozit is. Sajnálom, mert ő volt a "mindent tudó" a kórházban.
Ez elképzelhető, mert az tuti, hogy férfikéz volt! És ha belegondolunk, nincs annyi férfi a sorozatban, akiről ezt feltételezni lehetne.
De mi lehet Bandiék bűne, ami miatt menekülniük kellett Erdélyből??
Szerintem a karbantartó Bandi az ápoló.Viccesen hangzik,de amikor Előd elvitte az ujságot és elolvasta,aztán meg telefonált és valami kórháznak a telefonszáma kellett neki,tehát a Bandinak valami köze lehetett a kórházhoz.Lehet ápoló volt ott régen?
A titokzatos ápoló még nem került elő, viszont Fehér nagy sz@rban van. Meg Linduska is!
Alexa meg el fogja szeretni a főorvost Kláritól. Legalábbis nagyon hajt rá.
Várom a mai adást, hátha kiderül, hogy ki az a titokzatos ápoló.
Háááát, a brazil, mexikói és egyéb sorozatok messze elbújhatnak ez mögött.
Tényleg jobb lett, sokkal izgalmasabb. Vajon mi lesz Beával? Fehérrel meg a maffiával is izgalmas, most, hogy kiborult a motorból a sok kábítószer.
Nem mintha hiányozna ez az új főnővér (sőt egyáltalán nem, de nagyon jól játszik), de mostanában nem nagyon szerepelt. Remélem a főorvos letöri a szarvát.
Meg aztán ki az a titokzatos "fehér angyal", aki átkötözte a beteget?
A férjem detto:))
Aztán elkezdte velem nézni. Néhány napja meg közölte,hogy egyre jobb ez a sorozat:))
Nézem és szeretem is. Inkább magyar sorozatot nézek és nem brazilt,mexikóit...
Nézném, ha a párocskám engedné :(
sajnos csak néha, mert elalszom rajta..
Még nem, legalábbis én nem láttam... De helent is kiírták a sorozatból, már csak azokban a részekben vannak azok 4-4n, 5-en,amit már leforgattak, de már jelen pillanatban nincsenek benne a Jóban-Rosszban csapatban...
Gondolom, addig gonoszkodik csak a Főnővér, amíg Helen ott van... Aztán, ha elmegy, mert kiírták, akkor talán történik valami, és Valaki letöri a szarvát...
Jó lenne, ha a nővérek összefognának, és letörnék a szarvát... Mindenki túgy sem mer kirúgni Helga, mert abba Pongrácz Főorvosnak is lenne beleszólása, legalábbis én így gondolom, hogy talán így lesz...
Eleinte nem nagyon néztem, csak a feleségem. Most már izgalmas a cselekmény.
A főorvos leteremtette már a főnővért, csak én maradtam le róla, vagy elfelejtették?
További ajánlott fórumok: