Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Nem akartam, hogy komolyan megtörténjen, csak tippeltem. Sajnos bejött.
Remélem meg tudják menteni!
Nem szoktam megvenni a bulvár lapokat, mert utálom a pletykákat, amelyeknek nincs semmi valóságalapjuk, de a mai Story magazint megvettem, mert ebben vallottak Liptai Claudiáék. . .
A cikk közepén olvastam:
Forgatjuk együtt a Jóban-Rosszban-t, "ahol az egyik jelenetben lesz egy temetés. . . "
Vajon Ki fog meghalni??
Én kíváncsi vagyok rá...
A Sz. Vikiről tudtam, hogy ki fog lépni, de a Rozi tényleg hiányozni fog. Ki lesz akkor a recepciós?
Talán Laura kint marad Bécsben? Mi lesz Vilikével?
De nem sokáig lesz benne a sorozatban, mert Neki is felmondott a TV2 sorozat-producere, meg Gregor Berninek-Anettnek, Várdai Anikónak-Rozinak, ahogy a volt Főnővérnek-Szorcsik Vikinek... Ezt a négy embert írták ki a sorozatból, mert elfáradt a szerepük...
Kár,mert Rozi szerepe jó volt, én hiányolni fogom a sorozatból...
Jaj, még ma sem derült ki! meddig húzzák még???
Viszont Nándi rástartol Laurára, az biztos. Nagyon ellenszenves nekem az a nő!
Láttátok, hogy Noszály Sanyi is szerepel a sorozatban? :)
És hát kivel kerül közelebbi kapcsolatba? :) Hát Lindával :)
Ők az életben egy párt alkotnak :)
Nagyon várom a mai részt!
Nem tetszik nekem, hogy az új Barbara nem szőke!
Igen, ez sajnos elég valószínű...
De ha mégis Előd volt a robbantó, akkor a kisfiú nagyon fontos tanú. Lehet, hogy Előd azzal fogja őket zsarolni, hogy ha a gyerek elmondja, amit látott, akkor kiteregeti a dolgaikat. Hát, izgalmas...
Az új főnővérből pedig már annyira elegem van!!!
De most Előd megkaparintotta az újságot, amiből majd hétfőn kiderül, hogy mit követtek el.
Szerintem Előd zsarolni fogja őket, de nem pénzt fog követelni, hanem piszkosmunkát a hapsitól.
Igen, erre én is gondoltam, mert nagyon furcsa volt, hogy olyan hirtelen egyszerre csak be volt kötve a keze Elődnek.
Barbi meg biztos ki akart már lépni a sorozatból, aztán ezt a két dolgot így hozták össze.
Hali! Szerintem nem lesz annyira nagy titkuk, mint amennyire előadják. Nem hinném, hogy kapcsolatban állnának a maffiával, max. egy régi bűntény miatt aggódnak ennyire. Én erre tippelek.
A Barbarát játszó színésznőt szerintem is kicserélik, szóval Barbi nem hal meg, csak új arcot kap. Remélem, hasonlítani fog a régi önmagára egy kicsit, és nem lesz pl. barna hajú, 180 centis... stb. :D Amúgy egyre inkább arra gyanakszom, hogy Előd csinálta a bombát Rolandnak. A keze se a karácsonyfa miatt sérült meg. Minek venne egy magányos, szerelmes, csalódott férfi karácsonyfát, aki még karácsonykor is csak nyakalja a whiskyt? (nem volt egy józan pillanata, amikor megvette volna a fát) Előd nem az a tipikus karácsonyt ünneplős fajta pasi. De ezt is csak én gondolom.
Szerintetek ki robbantott?