Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Gondolod, Kláriék örökbe fogadnak, biztos, ami biztos alapon?? Lehet!
Szerintem is Nándi neveli Vilit, de most jön a kiborulás a lelkiismeretfurdalás miatt.
Tulajdonképpen Klárinak én a kis újszülöttet adnám, a Nándi meg úgyis szereti a kisfiát, nem hiszem, hogy szívesen odaadná valakinek is.
Hiszen Anettel szemben is a kisfiát választotta. Persze természetes, hogy egy igazi szülő ragaszkodik a gyermekéhez. Aztán lehet, hogy a Nándi talál magának valakit, aki elfogadja a gyerekkel együtt.
Rozi lelépése homályos.. jön egyigazi kamionos...
Szerintem Klári lecsap a gyerekre,bár gondolkoztam azon is,hogy a Bea Barátnőjének a gyereke fog hozzá kerülni.az is lehet,hogy nándi egyedül neveli majd,mert ugye Anett kiszáll a sorozatból,hacsak nem szűri össze a levelt majd valakivel.
Azon is gondolkoztam,hogy a recepciós rozi ugyan hogy száll ki a sorozatból?Tippek?
Szerintetek mi lesz Vilikével?
1. Nándi neveli
2. "lecsap" a gyerekre Klári
3. ????????
Na, akkor már ketten vagyunk ezzel a paróka véleménnyel!
Szerintem ez paróka volt,mert az ugye furán jönne ki,hogy szőke hajjal elment ausztriába arcplasztikára és ott befestették a a haját :-D,szerintem majd most fog átváltozni.Egyébként a tegnapi részt nem is akartam nézni,sajnálm Laurát,vagyis inkább a kis Vilit meg Barbit.Tudom ez egy film,de amióta anyuka vagyok sokkal jobban átérzem ezeknek a dolgoknak a súlyát.
Nagyan kirívó volt a szemöldöke, nekem sem tetszik! Kiszőkíthették volna egy kicsit legalább. Mondjuk lemosható festékkel.
Vagy ez paróka, és a megújult Barbara befesti a haját barnára, hogy teljes legyen az új identitás. Egyébként nekem nem jött be ez a bruál vastag szemöldök :(
Ezek szerint,amikor kiválasztották az új Barbarát, igaz, hogy még barna volt a haja, és így is mutatták be, de a karakteréhez igazodva hajszínt váltott...
Nagyon várom a mai részt!
Én láttam a Storyban(Apa úgy hívja,h biblia :-D),nem csúnya,és nekem már a hangja alapján is szimpatikus.
ÁÁÁÁ, csak szokatlan. Én sem láttam még, na, de majd ma!!!!!!
Én is nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz az új Barbi. Még sehol nem láttam, hogy ki a szinésznő, aki játsza majd. Az apja eléggé megdöbbent, lehet hogy ronda? :)
Ma meglátjuk végre az új Barbarát? Vagy ezt a részt Laura távozására "áldozzák"?
Hát, igen. A férfiak már csak ilyenek. Azt szokták mondani: ha a f... feláll, az ész megáll. :-))))
Látod, mire képes egy cuki harisnya, és egy kellemes dekoltázs...
Tényleg izgi volt.főleg a vége.Végülis én nem bírtam Laurának a szerepét,de azért sajnálom,hogy így kell kilépnie.Vagyis inkább Barbit sajnálom.Van neki épp elég baja és még most az anyja is meghal.
A Nándit viszont nem értem,akkor mi a fenének közeledett hozzá.Bár Férfiből van :-))
Akkor mégis csak a zsaruk voltak! Bírom azt a két rendőrt! Tudják cukkolni egymást rendesen.
Tiszta hoolywood! Csúcs volt a mai rész. Pörgött ahogy kell.Kövezzenek meg de ez a richárd engem is megmenthetne.- Bocs apa:)
Nem biztos, hogy zsaruk voltak, mert egy hotelból jött ki, mikor a fia meglátta és csatlakozott hozzá.
Ezt azért jól megaszondtam!
A tartalom viszont azt írja, hogy Richárd meglepő szövetséget köt, amiről fia is értesül. A meglepő szövetség lehetnek a zsaruk...
Hmmmm, lehet, hogy igazad van, de annnnnnyira kommadósnak néztek ki ;)
Húúúú, de milyen képet vágott már Richárd a lövés előtt! Figyeltétek? Én azt hittem egyébként, hogy nem mer belelőni. De megtette.
Szerintem azok a Fehér emberei lehettek,mert ha rendőrök vagy kommandósok lettek volna akkor richárd nem mert volna még egy utolsót belelőni a pasiba.Bár nemtudom,de ma biztos kiderül az is.
Elég alaposan. Mindet lelőtték. Sikerült rövidre zárni pár pillanat alatt.
További ajánlott fórumok: