Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Igen, pl. az a gyilkossági ügy a Richárddal, meg azzal a sumák kaszinós pasassal (aki kölcsönt adott a Laurának). Még ez a szál sincs elvarrva!!!
Sajnos a nevek nekem sem jutnak eszembe.
Igen, én is pont ezeket szeretném és Laurát én is nagyon úúúútálom. A Richard viszont nagyon jól alakítja a rossz figurát. Ettől függetlenül én sem szeretem.
Hosszú távon szerintem öszejön Nándi Anettel. Előd is le fog bukni, az tuti.
Én is Viola pasijára gondoltam, meg talán még mindig azt gondolom.
Szoktam nézni, de csak azért mert a normális filmeket este fél 10kor kezdik és addig nem tudok fentmaradni. :(
Laurát és Fehér Richárdot nagyon utálom!!!! Kihagyhatnák a sorozatból azt a rondaságot is, aki Richárd csicskája.
Ezeknek nagyon örülnék: Nándi végre összejönne Anettel (azt hiszem így hívják), Előd lebukna a gyerekkel (ezt várom a legjobban), Klári terhes lenne, kiderülne végre, hogy ki erőszakolta meg Nikit (először Viola pasijára gondoltam, de most már egyre furcsább a pasi, aki Nikivel akar járni), jó lenne ha Viola megtudná, hogy mekkora bunkó a pasija.
Na, most már értem, köszi!
Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szálat mikor fogják folytatni!
Benne volt mert leköpte valamelyik halottat megtalálták rajta a DNS- ét.
A Laura meg azért szökött el mert a csávó megfenyegette, hogy baja esik a Vilikének meg elmondja a Nándinak, ezért lépett le olyan sietőssen!
De, hogy ő tudja-e ( már a Laura )hogy a csávó börtönben van azt nem tudom!
Szerintem biztos benne volt az a pasas, aki kölcsönt adott neki (nem jut eszembe a neve, most börtönben van).
Akkor végülis még mindig nem derült ki, hogy miért ment el Laura?????
Azt találta mondani, hogy sétált az úton és pont találkozott egy nagyon-roppant rendes magyar asszonnyal aki befogadta és mindenben segítette meg pénzelte....
Persze mindenkinek gyanús volt!
Barbara nekem sem tetszik. Sem ő, sem a szerepe. Ja, és szerintem a Laurának is nagyon hülye szerepe van. Létezik olyan, hogy eltűnsz évre és úgy jössz vissza, mintha mi sem történt volna?
Pont azt a részt nem láttam, hogy Laura mit "hazudott" a családjának, amikor összehívta őket, hogy elmondja mit csinált Bécsben.
Emlékszik rá valaki?
az egyik, aki Barbarát alakitja, ő lett olyan hülye picsa tipus...Mészáros Kitty
a másik, aki Nikit alakitja(akit megeröszakoltak) őt télleg csak látásbol ismertem, nem tudom milyen volt..Bánhidi Vivien
viszont Zoé is abba a suliba járt:) de ő fiatalabb szal nem évfolyamtársam volt Somogyi Santana Lorena:) sztem tök szép neve van:)