Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jóban Rosszban sorozat rajongók fórum

Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)

84. 1366d1807f (válaszként erre: 82. - Mtt80)
2008. ápr. 27. 17:21

De akkor most most mi van a mandzsetta gombbal??????????????

Esküszöm, nem értem.

A Laurát én is nagyon utálom. Jó lenne, ha otthagyná a Nándi őket!

83. mtt80 (válaszként erre: 66. - Szabotimi)
2008. ápr. 25. 11:20
Egyetértek! Várnagyot én is nagyon sajnálom, hogy kiírták! Nem is értem, hogy a magánéletbeli dolgai miatt miért kellett kiírni Damu Rolandot a sorozatból. Remélem még visszatér!
82. mtt80 (válaszként erre: 79. - 1366d1807f)
2008. ápr. 25. 11:14
Nekem is gyanús még mindig a Viola pasija. Bár azzal bekavartak, hogy az András bevallotta, hogy ő tette.
2008. ápr. 25. 10:15

Én is Laurát utálom a legjobban. Annak nagyon örülök, hogy Viola pasija kimegy, mert az is egy tenyérbemászó, utálatos pasi.

Az jó lenne, ha Viola lebuktatná Rónait, hogy direkt hagyta meghalni Krisztát és rájönnének, hogy Kriszta terhes volt Rónaitól és amikor elhagyta, akkor elvetélt. Nagyon nem szeretem Rónait.

Péter és Klári viszont összehozhatnának már végre egy gyereket.

80. szabotimi (válaszként erre: 79. - 1366d1807f)
2008. ápr. 24. 11:41

remélem a Laurát kiírják egy pár hónapra megint.

A plasztikai sebész meg össze akar jönni a Helennel???? Ezzel zsarolná??

Az András beismerte, hogy ő volt! Nem hinném, hogy a masszőr srác!

Kiváncsi leszek, hogy a Richárd mire készül a Lindácskával:) Persze én is nagyon ki lennék akadva ha lelépnének a pénzemmel, nem is akármennyivel:D

79. 1366d1807f (válaszként erre: 76. - Szabotimi)
2008. ápr. 23. 10:58

Nekem még mindig gyanús Viola pasija a megerőszakolás ügyében. Ezt a szálat most nem folytatják.

Az igaz, hogy Andrásé volt a mandzsettagomb, de az esküvőre kölcsönadta a haverjának!!! Ez még nem derült ki.

Szerintem ezért akar kimenni Keletre, hogy ha kiderülne mégis, akkor ne tudják lecsukni.

A Laurát kezdettől fogva nem szeretem!

2008. ápr. 23. 10:51
Nem. Kritikán aluli.
2008. ápr. 23. 10:32
Annyira unom már Laura húzásait.
2008. ápr. 23. 10:18

Laurának van ám bőr a képén. Végignézi és hallgatja, hogy a Nándi ajándékot hozott Anettnak meg, hogy végig rá gondolt, aztán meg odalibben mintha mi sem történt volna!

A Kriszta halála felesleges volt, de a Viola szerintem nyomozásba kezd. A pasija tényleg kimegy Keletre?? Kár olyan szimpik voltak:(

2008. ápr. 22. 19:51

Hát, én nem is értettem, hogy Kriszta mi a francot akar a Rónaitól, ha egyszer ő meg nem akarja. Nagy ívben elkerülném az ilyen pasast!

Arra gondolok, hogy a Rónai akar lenni a kórház igazgató. helen úgyis belebukik az azbesztba.

Szerintem a Nándi kirúgja Laurát, vagy otthagyja és a másik csajt választja.

2008. ápr. 22. 19:16

Szerintem butaság volt Kriszta halála. Nem volt szimpi a lány, de Rónai sokkal undorítóbb. És szerintem Krisztának igaza van. Biztos vagyok benne, hogy volt kapcsolata Rónaival, csak az a szemét már megint hazudik. Jó lenne, ha őt írnák ki a sorozatból!!!!

Annak is örülnék, ha Laura is eltűnne. Nem szeretem. Viszont jó lenne, ha már Péteréknek összejönne az a gyerek.

73. szabotimi (válaszként erre: 72. - 1366d1807f)
2008. ápr. 17. 08:51

nem tudom mit akarhat ez a plasztikás, de kellőképpen felidegesítette a Helent:)))

A Nándiákkal mi lessz?? Szépen kiment amcsiba

- Szeretsz még Nándi?

- Megy a gépem!

Nem lessz hosszú életű

2008. ápr. 16. 19:05
Dehogyis Amerikába, azon már túl vagyunk. Szerintem ő akar lenni a kórház igazgatója.
2008. ápr. 9. 19:27
Na, kezdődik a zsarolás! Ő akar Amerikába menni.
2008. ápr. 9. 17:07
klinimkai = klinikai
2008. ápr. 9. 17:07

Az a kék szmű csaj szerintem klinimkai eset. nem normális. Én már azt sem értettem, hogy minek kellett a Violának parókát felvenni és úgy bulizni menni. Mert értelme nem volt a dolognak.

Szerintem azért ez jobb sorozat, mint a Barátok közt. Azt is nézzük a párommal, de már olyan baromságok vannak, hogy őrület.

68. szabotimi (válaszként erre: 67. - 1366d1807f)
2008. ápr. 9. 16:49
vagy az a kék szemű démoni nő aki most mütetti meg a melleit. Nem tudom miben sántikál! De nem normális! A Barbara meg összejön a Rolanddal?? Gyanusak nekem:)
2008. ápr. 9. 16:47
Majd találnak egy aktuális rosszfiút, ne félj. Most talán a szépségsebész Máté fog rosszalkodni a zsarolással.
2008. ápr. 9. 16:42
Ha a Várnagyot kiírják, ki lessz a rosszfiú. Szerintem nélküle nem lessz az igazi:(
2008. ápr. 8. 19:43

Várnagyot kiírják, már el is tűnt!

Timi, nem is gondoltam volna, hogy tényleg az András lesz az erőszakolós! Jól kiszedte belőle a rendőr!

De Máté miért zsarolná Helent, mit akar elérni? Biztos, hogy zsarolás a célja, különben nem tagadta volna le, hogy nála van a diktafon.

2008. ápr. 5. 09:07
Kiirják,a Máté meg valószinőleg megpróbálja a Helent megzsarolni a diktafonnal./Ugy tudom,hogy a feleségével mennek vissza angliába.Valahol olvastam./
63. szabotimi (válaszként erre: 62. - 1366d1807f)
2008. ápr. 4. 22:36

alakul, alakul!!

A Várnagyot remélem nem írják ki!?!

Most leginkább az foglalkoztat milyen jelentéseket írkál a plasztikai sebész meg, hogy miben sántikál??

Mik lesznek még itt!!

2008. ápr. 2. 12:06
Na, még mindig nem derült ki, hogy ki erőszakolta meg valójában Nikit!
61. 1366d1807f (válaszként erre: 59. - Szabotimi)
2008. márc. 17. 19:42

Szerintem nem az András, mert a masszőr fiú kérte kölcsön tőle az esküvőre a mandzsetta gombot. Emlékszel?

És mikor most leteperte a csajt, azt mondta neki, hogy: Te már úgyis túl vagy rajta!

Szerintem bizti nem Ő!

A Barbinak tényleg nem való még a gyerek. Kíváncsi vagyok, hogy az apja elmondja-e neki az Előd fiát!

Mi is a párommal nézzük minden este, meg a Barátok közt sorozatot.

Ezekben nincs öldöklés, lövöldözés, valamit kell nézni. Este már nem szoktam filmeket nézni, inkább olvasok.

2008. márc. 17. 18:52
Én nézem.Nem gondoltam, hogy az András, mert pont azt a részt nem láttam.
59. szabotimi (válaszként erre: 57. - 1366d1807f)
2008. márc. 17. 18:43

Én mondtam, hogy az András!!!!

ANNYIRA TUDTAM!! A szemét....

A fallal kapcsolatban a héten várhatunk fejleményeket szerintem ha a Lenke rálép az Előd....

A gyerekkel szerintem még idegesítenek hétig:)

A Barbival kapcsolatban csodálkoztam is , hogy a Kardos nem látott semmit, mert én 2 hetessen már 23mm petezsákot cipeltem és látszott. Amúgy sem volt neki való még a gyerek. Olyan felelőtlen volt, hogy az első fájásnál nem rohant apucihoz:(

Kevessen nézzik ezek szerint itt, de én végigizgulom a férjemmel minden este. Jó tv-zést

2008. márc. 17. 15:27
nem
2008. márc. 17. 13:37

Ez borzasztó, hogy senki nem nézi, pedig most kezd izgalmas lenni:-)))

Mi lesz, ha lebukik gyerekügyben Előd apuka?

Mi lesz az azbesztos fallal?

Ki erőszakolta meg végülis a lányt? Mert szerintem akkor sem András.

2008. márc. 8. 14:38
Nem.
2008. márc. 8. 14:26
Nem,nem nézem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook