Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Egyébként a valóságban Ő Lenke Férje...
Mégegyszer nem merem kiírni ide a honlapot, ahol el lehet olvasni a következő 2,5 hétre a tartalmat, lejjebb megtalálható...
Claudia vagány volt amikor Kucserát elküldte :-)),egyébként mi az ő neve a filmben,mert valami Kálmán majd feltünik és szerintem Viola azzal fog lelépni(mert ugye ő is kiszáll egy ideig,mert terhes)
Na és a vak pasi akinek megérzései vannk?Ugyan mi lesz majd az a súlyos dolog ami a kórházban történik?Na és az ukrán?Az előzetesbe olvastam,hogy a Hadnagy megkéri a nővér barátnőjét,hogy hagyja el csillagkutat.Szerintem az ukrán megfenyegeti.
én nem, dógozom :(((
bár net, vagy , aha :))
ma nem látam :(((
valaki nem tudna pár mondatban felvilágosítani mit történt? köszi előre is-:))
Kedves Irma!!
Nálad mit kell érteni ezeknél az egy szavas "nem" hozzászólásoknál??
Ha egyszer Barbara szerepcseréjét úgy tudták megoldani, hogy a történet szerint új arcot kapott, akkor nem hiszem, hogy a régi Barbara visszatérne a sorozatba, mert akkor megint új arcot kap majd??
Meg nekem úgy rémlik, hoy a régi Barbi a sajtó szerint végleg íratta ki magát a sorozatból, éppen azért kapott új arcot...
De hát majd kiderül...
sziasztok!
én is imádom a sorozatot, de Laura egy kicsit gáz volt mindíg is...:((
na meg ez az új Barbara, meg a szemöldöke.. :))))
Nem mondjátok, hogy Rozit is kiírják a sorozatból?
Nincs valami jó természete (sorozatilag), de legalább még ott van, vagy férjhezadják ? :)))
Laurát már egyszer kirakták, azt olvastam, hogy csúnya természete miatt, mert nem tudtak a többiek vele dolgozni.
Szerintetek az új főnővér és a pszichiáter, apát és lányt, vagy munkaadót és főnővért, esetleg mit játszanak?
Nekem az a véleményem, hogy együtt dolgoztak, ahol egy malör miatt kellett a nővérnek elmenni:)
Barbiról az egyik ujságban (tv) azt olvastam, Ő nyilatkozta, hg most kimegy Írországba a szülei ott dolgoznak és ha el tud helyezkedni marad, ha nem tetszik az ottani élet, stb, akkor hazajön, tehát nem végleg lett kiírva a sorozatból.
fuhhh, az a ronda fekete szemöldök, jujjjjj :(((
Ekler Bobby :DDD
Nem szimpi karakter, de sajnos sok az ilyen vérszívó. És ki vigyázott sokat a gyerekre: a testvér, akivel állandó harcban állt, vagy a volt férj anyja... hmmm
Aztán, ha már örökbe fogadták, akkor mondjuk mégis terhes lesz Klári. És akkor lesz 2 szép gyerekük és boldogan élnek (de akkor hol lesz az izgalom??) négyesben. És főleg Laura nélkül.
Milyen az már, hogy a volt feleség szivességből ott lakik a volt férjénél és még ő dirigál, meg hisztizik. Kezdettől fogva nem szerettem Laura karakterét. Örülök, hogy így írták ki, mert így még vissza sem tudják hozni a sorozatba.
Talán csak nem úgy, mint Bobby-t a Dallasban?? :-))))