Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Ez az uniós pályázati dolog már egy kicsit nagyon unalmas.
Ettől függetlenül szeretjük nézni.
Mit gondoltok, ki lopta el Magdikát? nem lehetséges, hogy az anyukája lopatta el? Az előző kislányt is, hogy még véletlenül se terelődjön rá a gyanú.
Vagy túlkombinálok?
Na, ha Rónai doki elmegy Kriszta temetésére, akkor a szülők szembesülhetnek vele, és kiderül a titok!
Lehet, hogy nem is megy el??
A Rozi olyan, mint a Barátok közt-ben a Magdi anyus.
Most végre ki fog derülni, hogy ki volt a Rino, akit a Rónai dokival tévesztett össze az a csaj (nem jut eszembe a neve), aki öngyilkos lett.
Laurától én is rosszul voltam, meg Rozitól is.
Már nem is nagyon nézem......
Jó lenne, ha visszahoznák, mert elég érdekes szálakat lehetne szövögetni a "rossz fiú"-val.
De a mandzsetta gomb!!!!!!!!! Az még mindig érdekelne!!! :-)))
Igen, elég rég volt, de utána valamikor írták ki a sorozatból, csak ugye mivel 1-2 hónappal előrébb járnak a forgatással, így az csak most volt látható nem rég a sorozatban.
Valahol olvastam, hogy nem végleg válik meg a sorozattól. Remélem is!
Dehát az már elég régen volt, amikor megütött egy nőt, nem?
Mivel nem halt meg - és ő nem Bobby, akit fel lehet éleszteni - van esélye visszajönni
Én sem tudom, hogy akkor most mi van a mandzsetta gombbal. Gondolom egyszer majd csak kiderül!
Annak idején ezzel volt tele a sajtó! Mármint, hogy megütött egy nőt. Persze egy kicsit ittas volt, és csak a barátnőjét védte, mert az a nő beszólt neki! Na mindegy! Meg előtte is volt valami verekedési ügye.
Szerintem ennek az egésznek semmi köze nincs a szerepléséhez! Hogy ezért miért kellett kiírni, nem tudom! Bár talán még visszajön!