Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Már kicsit összefolynak ... a gyerekkel ment a huzavona. A maffiafőnök rosszul lett. Bodolai és Fehér elindultak kifelé, majdnem lebuktak, mert meglátta őket egy gengszter, de őt leütötte Várnagy. Violát megerőszakolták, de a bűnöst lelövette a maffiavezér. Anettel küldtek kaját az igazgatóiba, ott aztán a kezébe adták a gyereket, hogy vigye el, mert csak zavar. Müller belógott körülnézi.
Kb. ennyi. Remélem nem kavartam nagyon össze a részeket ...
engem nem a tegnapi hanem az előző érdekele...
válaszolna valaki...
köszi
Abból még nagyobb hiszti lett volna.
lila ruha volt rajta, és Rozi halálát Péter elmondhatta volna Rékának a műtőben
Na én nem láttam ki van a takaró alatt,először azt gondoltam Rozi,de akkor nem.
Anettet találja meg Réka letakarva???
Anettet láttam letakarva, amikor mutatták a köv rész elözetesét
De a folytatás már biztos, csatározik Előd és Richárd a lövés és a robbantás miatt...
Na,legalább vilike kinn van.ennek örülök.Szóval Richárd lőtte meg Elődöt.Na ezt nem gondoltam volna.Kiváncsi vagyok mikor lesz vége ennek az egésznek.És kik lesznek az új szereplők!
Anettet nem mutatták, de Vilike valahogy kijutott, úgyhogy biztonságban van. Kijutott Bodolai Bandi, és Richárd is. Richárd a banditától szerzett stukkerral lelőtte Várnagy Elődöt: rájött, hogy ő robbantott, és bosszút áll. Előd túléli. A maffiavezér rosszul lesz, műtik, de szerintem kipurcan. Müller bemegy, de elkapják, de nem vágják, hogy rendőr. A maffiavezér műtéte közben a dokik(Réka & Péter) már régen tudják, hogy nem él, de azt hazudják, hogy nincs baj; azt mondják szóljanak dr Müller nemzetközi hírű agysebésznek -> így értesítik, hogy mi van. Vilike papája meglóg a tömegből, Rozit nem sikerül megmenteni, Robi azonnal meghal.
Na az én voltam,aki ezt mondta.Tegnapi részt nemláttam,vagyis csak a végét láttam.lehet ma sem tudom megnézni.Valaki leírhatná mi történt az elején.mi lett Anettel meg Vilikével+milyen túszokat engednek el?Szerintetek az ukrán meghalt?Szerintem igen.Bár a jellegzetes folyamatosan sípoló hangot nem hallottuk,viszont amikor tolták ki akkor meg nem voltak csövek,infúzió stb.Szerintem egy műtét után ez a minimum nem?
sziasztok csajok...
le mondanátok mi volt ma...
nem láttam...:(((
légyszi légyszi....
köszi
Hát...Az Aktív estrából az derült ki, hogy Rozit tényleg nem lelőtték, pedig én úgy láttam, hanem Őt a szívproblémája viszi el...
Tegnap Robit lőtték le...
Igaza volt annak a Hoxa-tagnak, Aki azt írta egyik nap, hogy Rozit a szíve viszi el...
Jó lenne, ha Rozin,de arról volt szó, hogy ő is magy. Richárdra szavazok.
Na ma megnéztem reggel az ismétlést.Tegnap bebe tv-t néztünk a kisfiammal :-)
Azért az tetszett,hogy a terrorista pasit is lelőtték.Rozi tuti meghalt meg szerintem Robi is.bár nemtudom,hogy kin fognak életmentő műtétet végrehajtani.Lehet az ukrán Pasin?vagy Robin?Esetleg Richárdon?
szerintem sem:-)
nem volt le lehúzott gatya se ruhatépés
Azt olvastam valahol, hogy Violát nagyon megviselte a megerőszakolós jelenet. Hát nem is láttunk belőle semmit sem. Csak a sikoltozásokat hallottuk. Az meg azért nem annyira volt megterhelő, hogy ennyire megviselje.
Anettet is kiírták már hetekkel ezelőtt, csak a forgatás előbbre jár, Őt is valószínűleg lelövik, mert Akiket egyszerre távolítottak el a sorozatból, azokat mind a maffia nyírja ki, így tudták Őket egyszerre eltávolítani a sorozatból...
Richárd meg fog sérülni, ma Bodolai Bandi, és Várnagy Előd volt a Mokka vendége, és azt elárulták, hogy hármuk közül az egyikük sérülést szenved, aminek lesznek következményei, és a taralom szerint Richárdot fogja érni, mert Linda megtudja, hogy mi történt Richárddal..........
Tényleg, el is felejtettem, pedig én másoltam ki a tartalmat...
Viola kiszállt a sorozatból végleg...
Állítólag igen,valaki azt írta lentebb.
Kilép egy időre,gondolom a sokk után elvonul majd valamerre
Viola megszemélyesítője az életben babát vár! Most vagy neki is baja fog esni a sorozatban, és kiírják őt is a szülés miatt? Vagy pedig a filmben is állapotos lesz, megtartja az erőszak" gyümölcsét". Jaj már alig várom mi lesz!!!!
További ajánlott fórumok: