Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
jó az új főcímdal!
remélem, nemsokára az egészet hallhatjuk, nemcsak ezt a részletet belőle.
Közeledik az idő...
Szerintem utánna Senki sem fog tudni "megszólalni" a döbbenettől, főleg, ha olyan szereplőket is "megölnek", Aki... Kinek-Kinek a kedvenc karaktere...
Én Müller Ottóéknak drukkolok - Elvirával, hogy ne történjen Velük semmi...
Ha már vért, és erőszakot kevertek a sorozatba, akkor egy kis romantikára szükség lesz...
Rozi biztosan, mert Őt az elsők közt írták kis, Laura után, és Anettet, Helent, stb...
A Férfiakat meg a maffia írtja ki, Akiket kiírtak a sorozatból...
Szerintem is Rozi meghal,valakin életmentő műtétet hajtanak végre(Péter és Réka).
Ezt most találtam:Liptai férfifaló plasztikai sebészt, Gesztesi nős építészt, Vándor Éva férjét alakítja. A Bors úgy tudja, hogy a történet szerint egymásba szeretnek, és hogy a helyzet még pikánsabb legyen, közös ágyjelenetük is lesz. Végül összeköltöznek, és Gesztesi karakter elhagyja feleségét, Vándor Évát, akit információink szerint kiírnak a sorozatból
DE ahogy Rozit elkapta a terrorista telefonálás közben, lehet, hogy Ő kapja az első lövést...
Meghallotta, ahogy Rozi az pult alól telefonál, majd odarontott, elkapta Rozit, és Ő halálra volt rémülve... Ennyit mutattak, és utánna azt, hogy beront az Aul részbe egy csomó terrorista, és mindenkit túszul ejtenek...
Nem tudom,lehet...
Azurák Csaba mondta Neki, hogy most már ne mondjon több részletet, majdeste meglátjuk...
Igen, én már várom az estét...
EDdig úgy volt, hogy a Story-n a Dallast, majd a Klinikát néztem, a Jóban-rosszban ment videóra, és azt később néztem vissza, most fordítva lesz..
A Dallas megy videóra, és a Jóban-rosszban-t fogom nézni...
Szia!!
Te csak most tudtad meg??
Ez a 471; 375. hozzászólásnál már le lett írva...
Üdv.: Hajni
Már az előzetes is félelmetes volt, ahogy a nővéreket a sarokba kényszerítik, hogy vetkőzzenek... aztán kegyetlenül lelövik Őket??
De miért kell Őket a sarokba kényszeríteni, amikor csak a dolgukat végezték...??