Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Előd tényleg nem tud majd járni? Vagy csak félrehallottam?
Amúgy az új Barbi nekem sem túl szimpi, bár eddig nem sokat zavart bele az eseményekbe.
vége van!
azt azért megnézném élőben, hogy ahol előtte terroristák voltak simán pár perce rá beengedik a civileket, semmi nyomrögzítés :-)
hát most már nagyon kezd uncsi lenni, húzzák, mint a rétestésztát, még csak pénteken fog a helyzet valahogy helyreállni :((
2 hete hogy bírják a túszok és a többiek evés, ivás, stb nélkül :DDD
Köszönöm, aranyos vagy!!!!
Kizárólag akkor nem tudom nézni, amikor történik valami izgalmas. Most két napig tuti megint lagymatag lesz.
Meghalt a maffiafőnök, és Péterék azt találták ki, hogy Müller nyomozót fektetik a helyére. Jól bekötözték a fejét, és a terroristák tényleg nem vették észre, hogy nem a főnökük fekszik az ágyon. Nándi és Péter leütött ill. elaltatott 2 terroristát, s Nándi az egyik (Andor) ruhájába bújt. Ezután megérkezett a kisbusz + egy mentőautó (Péterék kérésére, merthogy a főnököt csak abban lehet szállítani).
Közben a foglyok felét kiengedték, Lenke megtudta, hogy Violával mi történt, Viola viszont mindenkivel elutasító.
Miközben Müllert bepakolták a mentőbe, Réka és Nándi megtalálta Anett holttestét...
Ezután a mentőbe Péter, Nándi, a "beteg" Müller + egy terrorista ült be + a sofőr, Rékát a kisbuszba tuszkolták magukkal (kb. 4 terrorista mellé). Miközben elindultak, rádióvevőn ellenőrizték, hogy mindannyian megvannak-e, és akkor vették észre, hogy van olyan társuk, aki hiányzik...
Itt maradt abba. Az előzetesben annyi volt, hogy Nikit túszul ejti egy terrorista (gondolom, akit korábban leütöttek), és Margit sikít, hogy "Úristen, megszúrta!".
Ha vmi kimaradt, egészítsetek ki.
Nagyon köszönöm a válaszodat, már képben vagyok...
a tegnapit láttam ma reggel...
köszönöm mégegyszer...
Szerintem is meghalt a főnök. Kíváncsi vagyok, mit fog alakítani Müller, mint orvos. :)
Vilike annyira édes volt, remélem, Anettet nem ölte meg az a pasas, aki észrevette.
Ahogy a Mokkában kis részletekben láttam, a túszok egy részét tényleg el fogják engedni (Bea + Iboly már kinn volt).
A Vilike kisétált az udvarra és így megmenekült. A túszok felét elengedték, mert Simon ezredes azt mondta, hogy csak akkor kapnak repülőt.
A maffia főnök eléggé rosszul lett, és Réka meg a főorvos megműtötték. De a Fődoki azt mondta, hogy hozzák ide a lobbyból Müller doktort, aki egy híres agysebész, csak ő tudja megoperálni. Azzal volt vége, hogy az egyik álarcos megkérdezte, hogy miért nem látni az életjelet a monitoron.
Szerintem lehet, hogy meghalt a maffia főnök, mert Müller doktor nincs, de a rendőr, aki beszökött, az a Müller. És biztos azért kérették őt, hogy segítsen.