Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Izgi volt a tegnapi rész.
Kiváncsi vagyok mikor tűnik már fel valakinek, hogy Barbi gyógyszerre piál?
egyre jobban összemelegednek Attiláék. Kár, hogy az életben válnak...
Egyébként Richárdot most kiírták végleg?
Igen, szerintem is. Most ugyanazt csinálja Ibollyal ami miatt annyira fel volt háborodva és játszotta az erkölcs csőszt.
Szinte garantálom, hogy belecsempészik ezt a csavart. Iboly meg igazán jól adja a naiv szerepet ...
Biztos, de szegény Iboly nem sejt semmit sem. Azért az furcsa lenne, ha Dávid beállítana a szüleihez Margittal!! És mondjuk épp ott lenne Viktor.
Ki más lenne a pár, aki összejön a terrorakció árnyékában???? A tartalomban erre utaltak.
szerintem Dávid dobni fogja Ibolyt
A masszőr fiú is szimpatikus volt, kár érte. Bár nem sok vizet zavart a sorozatban.
Nekem meg ez vitte el a kedvem. Elég rendszeresen néztem, de ha még két nap csinálják ezt a műkrimit biztos többet arra sem kapcsolnék.
Fehérrel akart szövetkezni, de azt meg lecsukják ... ez nem jó.
Ki lesz a rossz fiú? szerintem az a szemüveges pasi, aki polgármesternek akarja Lenkét. Az nagyon úgy néz ki, hogy bűnözőkkel szövetkezik.
nekem hiányzik Rozi szarkeverése .-)
Én csak néha nézem. De most hogy volt ez a kórház elfoglalásos részek ezek meg hozták hozzá a kedvem.
Margit & Dávid = esélyes, szerintem!
Valami ügyeletes gonosztevőt úgy is találnak, max. jól meglepődünk, hogy ki lesz az.
De akkor most ki lesz a rosszfiú a filmben,ha előd nem fog tudni járni,Richárdnak meg nem úgy néz ki a helyzete,hogy egy hamar szabadulni fog.Na és mi lesz a kórházzal?
Elég gáz lenne ha Margit összejönne Dáviddal:-(
Csak bejött ez a csőbe húzós buli ...
Na, mondtam én, hogy ez a Müller egy becsületes zsaru. Végre lecsukták Fehért. Meg a fia is otthagyta.
Ez a rossz hír, amit Linda rosszul fogad??????
Sziasztok, szerintem is így akarják csőbe húzni F. R - t a rendőrök. Még néhány rész, és kiderül minden.
Nekem is gyanús az egész,hát nemtudom.de azt sem értem,hogy miért nem mondta meg richárd elődnek,hogy tudja ő a robbantó,akkor biztos nem köpte volna be ő sem.
Lehet, hogy meg is beszélte előre a Jenővel és ez most csak színjáték, hogy azt mondta neki, hogy ezt nem gondolta volna róla.
Neeeeem, nem fogja elfogadni a pénzt. Szerintem magnóra vette a beszélgetést és le fogja buktatni Richárdot!!! Tutiiiiiiiiii!!
Müller nem az a korrupt fajta. Kellenek a csavarok a sorozatokba. Ez most egy ilyen csavar. Biztos vagyok benne, hogy a lebuktatás a cél!! Ne aggódj!
kár, hogy korruptot csináltak Müllerből. Olyan jó volt nézni milyen lelkiismeretes rendőrök- legalább filmen van ilyen is:)
Én azt hittem, Előd vallomása nem Fehér Richárdra fog vonatkozni, hanem a robbantásra. :( Úgy szeretném már, h kiderüljön az igazság.
terroristás- ezt akartam írni
További ajánlott fórumok: