Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Ezek szerint több hétig el fog tartani ez a balhé.
Kiváncsi vagyok ki lesz az új pár!
Meg fognak halni többen is? Tudja valaki?
március 23.,hétfő, 938.rész:
Péterék lövést hallanak. A lobbyban eközben egyre nagyobb a feszültség. Réka roppant veszélyes helyzetbe kerül. Müllerék meglátják, hogy Niki komoly bajban van. Káosz keletkezik, amikor valaki valódi életveszélyben van.
03.24.kedd, 939.rész:
Niki és Margit élete is bajba kerül, miközben újabb kórházi dolgozók esnek túszul. Péter rizikósnak tartja Kardos buzgalmát. Viktor kiles egy rejtekhelyet. A túszul esett kórháziak szinte várják a végzetüket. Zsigmond pedig megfontolt lépésre készül.
03.25.szerda,940.rész:
Kardos nagyon hálás Fanninak, amiért a nő önzetlenül viselkedett. Nándi eléri a célját. Úgy tűnik eközben, hogy a rizikósabb terv lesz a nyerő. Veszélyes operációra kerül sor a kórházban, amelynek kimenetele kétséges. Ádám és Bea a maguk módján támogatják a szüleiket.
03.26.csüt.;941.rész:
Alexa olyan lépést tesz, amely Elődnek és Richárdnak is kedvez. Nándi a villában tölt pár napot, ahol furcsa dolgok történnek vele. Bandi gyanakszik, Előd pedig vallomást tesz a rendőröknek. Roland meggyőzi az apját.
03.27.péntek,942.rész:
Roland szeretné visszakapni a robbantás előtti Barbarát. A kórháziak még mindig képtelenek feldolgozni azt, ami Csillagkúton lejátszódott. Müller csak fokozza Előd frusztrációját. A tragédia árnyékéban pedig új pár születik.
szerintem is rémes.
hamis. rossz hallgatni.
azt hallottam, hogy az egész fizimiskáját megváltoztatják a sorozatnak, főcímdalt, mindent.
Gondolom, ez is péntek 13-án derül ki!
Amikor megérkeztek Ádámmal Rékáékhoz, akkor Bea mgkereste a noteszét Rékáék jelenlétében, és felhívták a szüleit Kloénak...
Véleményem szerint - felismerték volna a hangját, ha Helen lenne, de majd kiderül ez is...
A terroristák onnan, hogy még mindig ott fekszik a klinikán az az ukrán maffiózó, csak most nem mutatják, és Őérte mennek...
De az ilyen maffiafőnökök nem nézik, hogy kire nyitnak tüzet, más filmekből is az derül ki, hogy bemennek, és kérdés nélkül azonnal tüzet nyitnak mindenkire...
Kálmán Lenkét szervezi újra polgármesternek. Akar egy srohmannt, akit rángathat. Szerintem ki akarja játszani Fehért és Lenkét is, úgy, hogy közben azt hiszi mindkettő, hogy együttműködnek.
Hogy jön ide Attila? Na, ez derül ki ma.
Néhány részt kihagytam az elmúlt napokban.
Most valaki magyarázza el nekem, mi ez a kavarás Lenke körül? Mi a tényleges szerepe a Kálmánkának? Hogy kerül a képbe Attila?
És honnan kerülnek elő terroristák?
Köszi!
Csak átlát a szitán!!!
Na, olyan hajat igazán szeretnék, mint Lenkének van. Oké, kivettem a kezemet a biliből!