Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Miért kellett ilyen idiótát csinálni a Barbiból!
A Péter meg miért a Rolandot hibáztatja? Ő feszt a kórházával foglalkozott.....
Igen, a 780.hsz. körül már dumcsiztunk róla, hogy Iboly bejelenti, hogy terhes, de előtte Margittól kér tanácsot, Dávid nem tud dönteni, majd Csillagkútra ismeretlen Hölgy érkezik igaz Lenkéék házába, mert ott lesz valami öszejövetel, és mindenki ledöbben az érkezésétől...
21.-én írtam, hogy 12 rész múlva akkor most kb. 7 rész, akkor az másfél hét múlva...
Nézzétek mit találtam:
Lenke és Alexa szövetkeznek Kálmán ellen, s mindezt Füredi megtudja. Péter még mindig elutasítóan viselkedik Rolanddal, és ez konfliktust okoz közte és Klári között. Roland ultimátumot ad Barbarának, és ő büntetésből meglepő dolgot tesz...
Jóban Rosszban 963. rész
Margit tanácsot ad Dórának Viktorral kapcsolatban. A család megpróbál beszélni Barbarával, majd a lány beismeri, hogy problémái vannak. Bandi leszidja Orsit a tegnapi incidens miatt. Viktor segít Dóra betegével kapcsolatban, és végül Pétert sikerül meggyőzni...
Jóban Rosszban 964. rész
Barbara elutazik egy időre, hogy kigyógyuljon a függőségéből. Sára és Zsigmond boldog szerelemben élnek. Dávid egyre többet gondol Margitra. Barbara összetűzésbe kerül Előddel, és minden dühét kiadja...
Jóban Rosszban 965. rész
Kálmánt csapdába csalják, ő pedig csúnyán belesétál. Svéd többet szeretne az élettől, mint felszolgálni, amikor megkapja a producertől a levelet, ami talán jó híreket tartalmaz. Ibolyával megdöbbentő dolog történik, és Margittól kér tanácsot...
Szerintem is csak szivatja Attilát, nem fogja elmondani.
Lehet, hogy a hajléktalan emberke miatt változott meg Szabi viselkedése? Kíváncsi vagyok, hogy tényleg megy-e Zsigmondhoz és kiderül-e végre az igazság.
Az előzetes szerit, TV24 a Startlap.hu-n, a jövő héten Iboly bejelenti Dávidnak, hogy terhes, és az egész hét ennek a bejelentésnek a fényében telik, hogy Dávid nem tud dönteni, és úgy érzi, hogy nem kész a GYermekvállalásra...
Ma a 958.réswz lesz, és a 970. részben Csillagkútra váratlanul Ismeretlen Hölgy érkezik, Akinek az érkezése Mindenkiben nagy döbbeneet kelt...
Ez két hét múlva lesz, 12 rész múlva...
Szerintem a lánya nem hiányolja, mert amikor utoljára beszélt vele, akkor a lánya lecsapta a telefont. A visszafizetett pénzből tudták kifizetni az alkalmazottakat.
Most viszont Pongráczé a klinika, mert Helen ráhagyta a végrendeletében.