Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jóban Rosszban sorozat rajongók fórum

Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)

864. Katinkaboszi (válaszként erre: 863. - 1366d1807f)
2009. máj. 14. 23:26

aham, arról beszélek éppen.

Furi volt elsőre ebben a szerepben, de teljesen jól játszik, így el is felejtettem azt a figurát.

Hiába egy jó színész mindent el tud érni :)

jaja, én is azt gondoltam, mert valahogy nem szokás egy nővérnek, inkább orvosok szoktak így életet menteni, bár én még csak filmben láttam ilyet.

863. 1366d1807f (válaszként erre: 861. - Katinkaboszi)
2009. máj. 14. 22:09
Igen, ott ő volt a "főgonosz". De itt most kellemes a szerepe. Mégis csak ápoló, pedig azt hittem, hogy orvos.
862. Katinkaboszi (válaszként erre: 859. - Cc6a363661)
2009. máj. 14. 20:28

én is imádom olvasni ezt a fórumot, csak néha jut eszembe belekotyogni :))

ha tudni akarom mi lesz, mindig elolvaslak Benneteket , bár a műsorújságban is ott van, de ez itt kedvesebb :)))

861. Katinkaboszi (válaszként erre: 860. - Szabotimi)
2009. máj. 14. 20:26

nah, így kell ezt, egy egész maffia-bandát kell eltüntetni egyetlen mondattal :))))

akár orvos, akár nem, kellemes figura, pedig a másik csatornán, tenyérbemászó szerepe volt, azt is igen jól játszotta, huh de utáltam :)))

860. szabotimi (válaszként erre: 840. - 1366d1807f)
2009. máj. 14. 16:19
meghalt a maffia a kórházban ahol dolgozott, ezért menekültek. Biztos, hogy orvos:)
2009. máj. 14. 15:41

Hááát... Aki ide "betéved", az csak jókedvvel távozik...

Jókat lehet derülni a történeteteken...

2009. máj. 14. 15:40

Szabó Gyula lánya a Jóban Rosszban új szereplője

A fiatal színésznő hétfőtől alakítja Betty Tanakist. Németországból jött haza, kimondottan a válogatásra, ahol először a Bodolai-lány szerepéért indult.

Szabó Zsófi Németországból jött haza arra a castingra, ahol Bodolaiék lányát keresték. Az hamar kiderült, hogy a karakter teljesen más, mint a fiatal színésznő, ám Szabó Gyula színművész lánya olyannyira meggyőzőnek bizonyult, hogy a készítők kimondottan rá írtak egy szerepet. Betty, a nemrégiben meghalt Helen Tanakis lánya, aki azért érkezik Csillagkútra, hogy visszaszerezze a pénzt, amint a kórház emelt le anyja számlájáról. A furcsa karakter felkavarja a kisváros életét, és néha már a legnyugodtabb néző is azt kívánja, hogy valaki keverjen le neki egy pofont, mert annyira idegesítő.

Szabó Zsófi az életben teljesen más, nyugodt, kedves és mosolygós. Azt nem tudni, hogy meddig számol vele a sorozat, mindenesetre egyelőre itthon van és maga mögött hagyta Németországot, ahol egyébként díjugratóként lovagol.

2009. máj. 14. 15:38

Búcsúzik három Jóban Rosszban szereplő

Tovább folytatódik a szereplőfrissítés a sorozatban. Ezúttal Bencsik Ádám, Előd Álmos és Nemes Lenke karaktere távozik.

Három szereplő távozik a TV2 Jóban Rosszban sorozatából. A Nemes Lenkét alakító Vándor Éva, a “fiát”, Nemes Dávidot megformáló Előd Álmos és Volosinovszki György, aki Bencsik Ádámot játsza.

“Egy ideje már észrevehető a karakterfrissítés a Jóban Rosszban háza táján, de ezek a szereplők nem végleg íródnak ki. – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője. “Bármi lehetséges, de természetesen arról, hogy ezek a szereplők visszatérnek-e a sorozatba, és ha igen, akkor mikor, egyelőre nem beszélhetek.”

A három szereplő tegnap tudta meg, hogy távozniuk kell, így egy ideig még forgatnak, és láthatjuk őket a képernyőn.

856. Borsa
2009. máj. 14. 15:35
Magdika a kopasz ukrán terrorista kislánya, csak eddig senki nem tudta.
855. danama (válaszként erre: 854. - Katinkaboszi)
2009. máj. 14. 15:30

na akkor írjunk

Viola ikreket szül egy kisfiút aki géppisztollyal a kezében születik és egy kislányt aki nemes erkölcsű

854. Katinkaboszi (válaszként erre: 852. - Danama)
2009. máj. 14. 15:27

csak szóljanak ide, szívesen besegítünk :))

báár hallottam, hogy vannak sorozatok, na nem itthon, aminek az írói figyelik a netet, a véleményeket és a leveleket beleveszik a forgatókönyvbe, így jobban tetszik a nézőnek is, ha azt látja, amit elgondolt. :)

853. Borsa (válaszként erre: 852. - Danama)
2009. máj. 14. 15:25
Lennének ötleteim :)
852. danama (válaszként erre: 851. - Katinkaboszi)
2009. máj. 14. 15:15

ja és a baba a terror támadásban fogant :-P

nem akarjuk esetleg mi átvenni a forgatókönyves szerepét?

pörögnének a dolgok.

tényleg régen volt valami amnéziás!!

851. Katinkaboszi (válaszként erre: 850. - Babcsosz)
2009. máj. 14. 15:13

Áhá, akkor meg testületileg kimennek Violához Japánországba :))) már a Lenke és a két fiú?

az egy időre megoldaná a dolgokat. No meg ha ott születik meg a baba, segíteni kell a nagyinak, szóval marad kicsit.

850. Babcsosz (válaszként erre: 849. - Katinkaboszi)
2009. máj. 14. 15:10

Azt olvastam, hogy senki nem úgy megy el, hogy nem marad esély a visszatérésre. Tehát nem halnak meg.

Azt mondják elfáradtak a karakterek, és sokba kerülnek, mivel mind a három a kezdetektől benne van a soriban.

849. Katinkaboszi (válaszként erre: 847. - Borsa)
2009. máj. 14. 15:05

Az nekem sem, no meg a bátyja, az meg minek tűnik el?

Jó a kis fiatal Ádám, mégy csak-csak, de ez a rámenősség Klárival szemben, nem az Ő természete.

Magdikát meg elviszi a mama ismét, mert meggyógyítják abból a gyógyíthatatlan betegségből?! Nane!

Lenkével mit csinálnak? Most hogy elment dolgozni, csak nem fogják leütni, lelőni, vagy börtönbe csukni a Fehér mellé? ájájjjj :(

848. danama
2009. máj. 14. 15:03
nekem hiányzik Rozi
847. Borsa
2009. máj. 14. 14:58

Alexát nem kezelik. Amíg Bécsben dogozott, kezelték, de megállapították, hogy menthetetlen. Így abba maradt a kezelés, nem akar zombiként meghalni.

Eltűnik Lenke, Füredi meg két szék között a padlóra zuttyan (na, ez már az én teóriám). A család szétesik.

Az nem világos, hogy Dávidnak miért kell mennie?

846. Katinkaboszi (válaszként erre: 845. - Borsa)
2009. máj. 14. 14:55

Még egyet nem értek a többi között.

Alexa beteg, akkor meg miért Lenkét tüntetik el?

A doktornő mondjuk nem holnap, de esetleg rosszabbul is lehet, bár előfordul, hogy az Ő esetével mutatják meg, hogy a leukémiából, ha rendesen kezelik, ki lehet gyógyulni a legtöbb esetben.

Nade hol kezelik? mert nem látunk erre utaló nyomokat!

Ááááá, nagyon összekutymolták ezt az egészet, jó, kezdett laposodni, de ennyire kirostálni mindenkit :(

845. Borsa
2009. máj. 14. 14:49
Gyermekét egyedül nevelő anyuka ... ha megmarad a gyerek. Bánatában vagy félelmében húz el Dávid?? Nem csak Lenkét írják ki? De akkor mi lesz a kislánnyal?
844. Katinkaboszi (válaszként erre: 843. - Borsa)
2009. máj. 14. 14:46

naugye? :DDD

Ha Dávidot kiírják, ahogy mondtátok, mi lesz Ibollyal?

843. Borsa
2009. máj. 14. 14:43
Na, látod, ez egy igen jó kérdés!!! Ez a csaj egy olyan igazi HP. Kell a pénz kutyaékszerre.
2009. máj. 14. 14:39

Nekem gyanus valami a Helen lányával kapcsolatban.

Annak idején állítólag azért küldött pénzt Neki, mert valami zűrös ügybe keveredett, drog, vagy hasonló, ha jól emlékszem.

Nos ez a lány, nem úgy néz ki, mint aki drogozna, vagy használta volna.

Mi van, ha csak a pénz kell neki, amit valahogy kicsikar a társaságból és eltűnik, majd utána előjön az igazi Tanakis lány, egy lezüllött valaki.

Miből hitték el Neki elsőre, hogy Ő a Helen lánya?

841. Borsa (válaszként erre: 839. - Scorpiolady)
2009. máj. 14. 14:30
Így rendeződik majd az anyagi helyzetük. Okoooooos!
840. 1366d1807f (válaszként erre: 839. - Scorpiolady)
2009. máj. 14. 14:02
Lehet ám, hogy orvos volt Erdélyben, nem ápoló. Mert a mentős megdícsérte a pontos diagnózisért. Talán valami műhibát követett el otthon, amiért el kellett menekülniük.
839. scorpiolady (válaszként erre: 837. - Cc6a363661)
2009. máj. 14. 13:57
Fura lesz majd kék köpenyben látni ha esetleg munkát kap a klinikán orvosként vagy ápolóként...:-)
838. danama (válaszként erre: 837. - Cc6a363661)
2009. máj. 14. 06:44
az biztos
2009. máj. 13. 23:25

Na Lányok!!

Ma este kiderült, hogy a Bandi valóban vagy orvos, vagy ápoló...

De jó sokáig húzták...

Már mindenki nagyon régóta találgatta, de lehullt a lepel...

2009. máj. 13. 16:17
a Dávidot nem engedem:(
2009. máj. 13. 13:52

Én azt olvastam, hogy kiírják Ádámot, Dávidot és még Lenkét is.

Kiváncsi leszek, hogyan...

Ádám most érettségizik, lehet hogy olyan egyetemre megy ami nem a környéken van?

Dávid? Most lesz az esküvője!! Akkor kiírják a nőjét is?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook