Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Valahogy ki kell Ádámot írni egy időre. Talán emiatt megy külföldi, esetleg vidéki-távoli egyetemre. Észrevettétek, hogy egyre többször szerepelnek a Bodolaiék? Ami nem baj, mert nekem szimpik.
Mit szóltok ahhoz, hogy Helen lány még szűz?
A mai részben nem voltak! Egyébként Ádám elhatározta, hogy nem hagyja magát. Vagyis akkor szerintem zaklatni fogja Klárit.
De minek kellett ezt a baromságot beleszőni!
Klárival és Ádámmal mi van?
Szerintem ezt a 3 suhancot az Előd küldhette a boltba, hogy megfenyegessék a Bodolai családot.
Óóóóóóóóóóóóóó! most néztem az adatlapodat, persze, hogy nem ismerheted :-))))
Én a Tizedes meg a többiek című filmben figyeltem fel rá. De hát azt sem tegnap forgatták!! Egyébként nekem tetszett a film ("az oroszok már a spájzban vannak").
Nem is írta alá Károly bácsi ... most akkor mi van????? Rita, Te vagy a nagy szakértő!!!!
Az új szereplő a sorozatban, Ő a Károly Bá, akié a kisbolt, amit Várnagy le akar nyúlni tőle...
elnézést kérek! lehet, hogy ennyire tanulatlan vagyok: De ki is ez a Cs. Németh Lajos?
Tényleg sajnálom!
IGen,én is a hangjáról ismertem fel, mert nagyon tetszik a hangja, csak eddig arcról nem ismertem...
Akkor figyeltem fel a hangjára, amikor a Pelikán ügyiratban Denzel Washington újságíró főnökét játszotta...
CSodálatos hangja van...
Ő lenne a Cs. Németh Lajos?????? Te jó Isten!!!! Nem is ismertem volna meg. Hát, nem csak felettünk múlik az idő! Na, este megnézem magamnak.
Örülünk, hogy te utálod. Én személy szerint nem. Régebben utáltam, mostmár inkább sajnálom, mert megkedveltem.
Az előzetes szerint Károly, és Ő az egyik kedvenc szinkronhagnom Ő: Cs.NÉmeth lajos, aláírja Várnagynak a szerződést, és akkor Böbe is két szék közé esik a számító kis Gyerkőcei miatt...
Annyira útálom a Klárit!! Őt nem akarják még kiírni a sorozatból???
Remélem, nem jön össze újra Barbara & Várnagy. Inkább Bettyre szavaznék Várnagy ügyben ...
Nem tudom, de ha túléli a műtétet (persze, hogy túléli), akkor még nagyon sokat fog kavarni.
Ráadásul látja, hogy Barbara még mindig szereti. Itt is fog még kavircolni. Lehet, hogy újra össze fognak jönni?????
Vajon Várnagy hogyan fog kitolni a kis öreg boltossal???
Nálunk például a szívbetegek családtagjainak szoktak a mentőállomáson tartani továbbképzést, hogy kell jól és gondosan éleszteni, ha netán történik valami az illetővel, mire kijön a rohamkocsi, segíteni tudjanak rajtuk :)
szerintem még az is fontos lenne, hogy a gyerekeket olyan módon tanítsák akár iskolában, akár otthon, hogy a nevelése közben jusson elég idő az egészségére, annak megőrzésére, hiszen egy beteg gyerekből nagyrészben beteg felnőtt lesz, aki nem tud annyi munkát válllani vagy nem olyan mértékűt, mint ahogy Ő is szeretné.
Fontos az alapokat jól lerakni.
sokat segítene ha ha a nem eü-s emberek iskolában ,mh-ken komolyan kapnának egy oktatást az alapokról, a reanimációs számok állandóan változnak, mi is csak kapkodjuk a fejünket...
naja, de én az utcai rosszullétekről beszéltem, a benti munkában persze, főleg egy itos nővér :)
nagyon megértelek, de sajnos itt is akadnak olyanok, akik nem a jóhírét keltik a nővéri munkának, de melyik munkaterületen nincsenek ilyenek?
Hát nem túl sok, és még néha csinálnak apróbb hibákat is, de ettől olyan emberi és aranyos.:)
élesztettem már újra,igaz felszereltséggel, tudtuk intubálni és voltak gyógyszerek"( így könnyű)"
semmi baj, szeretném visszakapni???? az ápolók igen megtépázott társadalmi elismertségét, sokat dolgozunk ünnepnapon, hétvégén, és sokan nagy lelkiismerettel, te is tudod, hogy szegény csillagvirág klinikának köze nincs az igazi eü-höz, de nem baj így is szeretem....:)
eü-ben dolgozom én is, bár csak egy egyszerű mezei admin vagyok, tehát egyáltalán nem gondolok keveset Rólatok, minden tiszteletem a Tiétek, de így gondolom, mernél odamenni egy földön fekvő emberhez, hogy újraéleszd? nem mindenki tudja, nem sokan tanulják, csak az alapokat és nem sokan merik felvállalni, ezért mondtam. Bocsi ha ezzel megsértettem bárkit is. Nem volt szándékos.
egy stroke intenzíven dolgozom....
én ápoló vagyok, nagyon keveset gondolsz egy ápolóról, sokkal többet kell tudnunk, mint amit ebben a sorozatban láthatsz.....
További ajánlott fórumok: