Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Túltárgyaltuk.
Az esküvő az már régi téma, és ki is lehet találni.
Vajon Deka is nősül?
és a port oldalon pont ezért van a szabályzatba, lehet előre beszélni de illik azt a sor elején jelezni így az ember át tudja ugorni.
hát már lőtted az esküvő poént de nem baj, ez kitalálható, hogy a kisöreg lesz a győztes, meg érdemeli.
Persze hogy értelek, elég rég dumálgatunk itt egymással.
Na létrejött az angyalok szövetsége. Most Meli is beszáll, neki aztán vannak trükkjei. :-)
Szegény Károlybá majd' infarktust kapott. Évike tapintatosan szándékosan az orra előtt hagyta a leveleket, de nem gondoltam volna, hogy ennyire felzaklatja.
Persze hogy nem fog meghalni.
Ez az Évike-Károly románc is csak két hét múlva fog az esküvőig eljutni, nahát, nem kapkodják el a dolgot.
Akkor hunyja be a szemét és ne olvassa!:))
Szerintem nem fog meghalni...
Pedig megmondja... :-) Én szeretek előre kukucskálni, de ő nem. Hát van ilyen.
Roland nagy fazon, kár volna ha csak úgy lelövöldöznék, körülötte forog a fő cselekményszál.
Bocsánat, ha zavar hogy Én is hozzászóltam.
Ígérem nem rontom többször a levegőt!!!
Ez még csak két hét múlva lesz. Tomi nem fog örülni. Nem szereti az előzeteseket.
Hát biztosan nem családtag kezd lövöldözni Rolandra. Szóval összejön Tündével? Ez nem is rossz ötlet a részükről.
Ennyit olvastam róla:
2018.08.16., Csütörtök 12,45 és 20,25 - 3423. rész
Roland és Tünde kézen fogva érkeznek a Macsekba. Rolandot mindenki gyűlölni kezdi és valakinél betelik a pohár. Rolandot meglövik. Évike megérkezik az esküvőre, ahol a jegyző és a fotós van csak jelen, majd megérkeznek a vendégek és Károly megkéri Évike kezét. A meglepetés-esküvő teljes sikerként indul, de Tivadar közbelép.
Ez akkor sem ad választ arra, hogy mért nem ölik meg seperc alatt és kész! Hullaként, pár árván maradó keménylegénnyel a takarásban megizélheti a dugipénzét. Mondom ezt úgy, hogy nekem mára már sokkal jobban bejön Seres Dani Roland figurája.
Végre belenőtt a szerepébe. Fiatalon elég hiteltelen volt, de - sajnos - azóta IRL is átment pár kemény dolgon, ami érettebb színésszé tette.