Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Barbika ebben az előnytelen ruhában, az ádáz ábrázatával nem volt valami dekoratív jelenség.
Kár volt Rolandot magára haragítania, egy pillanat alatt átkattant a hapsi gyűlölködőbe. Kő kövön nem fog maradni.
És már megint a yardon árulkodik a csaj, de olyanokat tár fel amit nem lehet véletlenül sem bizonyítani. Azt bezzeg nem mondta, hogy Roland Alizt is kínhalálnak vetné alá, így zsarolja a tulajdon unokabátyját. Szegény Konrád. Rá is nehéz napok várnak.
Folyton Jánosnak hívom, pedig egyszer már tudtam, hogy Richárd.
A memóriám ennyire terjedt, ahol hézag volt, bátran kiegészítettem, elnézést, nem akartam félrevezetni senkit.
Igen, Aliz nem csak úgy simán félreállt, de a lényeget nagyon is jól értette, és meg tudott bocsátani.
Ja, azt kihagytam, hogy Konrád ikertestvére megölte volna Roland anyját, ha nem lehet az övé. Ez már csak ilyen család.
Konrád csak úgy tudta megmenteni, hogy lemondott róla. Roland az ikertesótól van, a fő-fő maffiózótól. Őt a fia, Roland lőtte le, egy ilyen vagy ő vagy én helyzetben.
Konrád első nagy szerelme Roland anyja volt. Az ikertestvére, János azt követelte tőle, hogy hagyja el a nőt, álljon félre, mert ő is szerelmes volt belé, és az asszony azután vele élt.
Ő valamilyen betegségben halt meg. Az ikertestvére, Mariann, Roland nagynénje is Konrád szerelme volt, ő már párhuzamosan Alizzal. Aliz még félre is állt, megértette, hogy Konrádban ugyanaz az érzés támadt fel, mint a meghalt szerelme iránti.
Mariannt Roland ölette meg.
Ez eddig kettő, most jönne Aliz halála.
Konrád nagyon félti Alizt. Az már sorrendben a harmadik nő lenne, akit elveszít.
Milán meg majd koppan.
Most tényleg nagyon bénák voltak. Miért nem lehetett engedni, hogy Milán vegye át a dobozt? Bár ha az a doboz amúgyis üres volt, akkor mindegy.
Sarkadit kellett volna szorosabb ellenőrzés alatt tartani.
A maffia Milánt és egész családját tönkretette.Anyjukat Roland megölette,Milánt belesodorta a bűnözésbe, most Bori következik. Eddig még Bodolaiék maradtak ki,de ha Borít bekavarják, akkor általa Szabit is és az egész családot.
Csillagkút a maffiáé, de jó hogy nem ott lakunk.😁
Amúgy szép tanulság a nézőknek Roland által. Nem kifizetődő becsūletesnek lenni.
Az egy dolog. De ezen felül akar valamit Roland ármánykodni a kiscsajjal.
De szerintem az a nemzetközi karrier nem szenvedi meg az eddigieket. Üzletasszonyként áztatták el, na most mondd, villogott egy hétig, az se jött be, na és akkor mi van.
Manöken attól még lehet.