Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Fehérék balhéja nekem kicsit életszerűtlen annak fényében, ahogy Roland mennyire lenullázódva kellett eltűnjön annakidején Csillagkútról. Kik állnak mellette, mögötte, ha igaz amiről korábban szólt a történet - miszerint senki. Hol és hogyan erősödött meg annyira, hogy ekkora pofája legyen megint?
Ezért gondolom furának ezt a műbalhét ami elindult köztük. Ráadásul Konrádéknak ujjgyakorlat lenne kinyírniuk. Akár egy pohár mérgezett viszki elég lenne, ami után maga Fehér doki állítahtná ki a megkozmetikázott boncolási jegyzőkönyvet, hogy hirtelen agyvérzés végzet szegény unokaöcsikéjével.
Nem mondom, biztos jönne helyére másik maffia másik vezérrel, de a Fehér családnak és barátainak nyugtuk lenne végre (egy ideig).
Elnézést, nem tudtam.
Szerintem is értelmetlen a bosszú, de azért egy sorozatban nem nagyon szokott kimaradni. De Konrádék nem bosszút álltak, hiszen azt már korábbban megtették, hanem támadást indítottak Roland ellen.
Szerintem csak háziőrizetben volt, nem előzetesben.
Én vagyok az Ön? Itt nemigen szokás magázódni. :-)
Minden oldalról értelmetlen a bosszú, felesleges szenvedést hoz, és szerintem annak is, aki épp bosszút áll, mert megmérgezi a lelkét.
Volt már nyugvópont, de aztán elmozdultak onnan a dolgok. Barbara miatt, kétségtelen.
De, Roland ült. Még csak előzetesben volt, a tárgyalás után rögtön szabadon is engedték.
Ön írta, Rolandról hogy "De bosszút állni azon, azokon akikhez ragaszkodott, akiket szeretett? Ez értelmetlen." Erre írtam, hogy ez fordítva is igaz. Most Konrádék kezdték. Roland békét akart.
Roland pedig nem ült, hiszen nem kapták el. Az viszont igaz, hogy nélküle csend és unalom volt.
Maffia családban nincs szeretet, nem olaszok ezek. Konrád tényleg szerette Rolandot, de most gyűlöli.
Mindenki gyűlöl mindenkit, és bosszúért kiált. Amikor Roland ült, milyen csend volt. Csend és unalom.
Roland azért akar bosszút állni, hogy elvegye a szervezkedők kedvét az újabb próbálkozástól. Ha ezt nem tenné, és következmények nélkül hagyná azt, hogy börtönbe akarták juttatni, akkor bármikor belevágnának egy újabb cselszövésbe. Bár Barbara most sem állt le, de talán Milán és Konrádék kedvét el tudja venni az újabb szervezkdéstől.
Konrádék betámadták Rolandot, Barbara a férjét, Konrád az unokaöccsét, Milán pedig az unokatestvérét. Konrád is szerette korábban Rolandot, mint ahogy Barbara is. Ez rendben van ?
biztos, hogy barbi és a klinika tönkre megy.
bori tán kegyelmet kap,
Ez a bosszúállás...
Soha nem tudtam megérteni. Hogy lehet valakinek ez a célja? Dédelgetni a haragot, ahelyett, hogy elfelejtené? Konzerválni az ellenségeskedést?
Saját maga lesz ezáltal negatív, visszaüt az mindenkire.
Hiszen ki todutt jönni Roland az összes csávából, nem lett semmi baja, most mi a francot akar még. Fel akar emelkedni újra, mint maffia vezér. Az végülis pozitív, mármint ha nem bűnözésről lenne szó.
De bosszút állni azon, azokon akikhez ragaszkodott, akiket szeretett? Ez értelmetlen.