Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Te kis ellendrukker. :-) Hát hiszen azok nemcsak az egészségügyben, hanem a bűnügyben is főszakemberek.:-)
Nem tudod, milyen kaliber most a forgatókönyvíró? Újonnan jött? Nagyon furmányos lett a cselekmény.
Nekem az tetszett, hogy Konrádnak nemcsakhogy maffia leszámolás miatt hullanak a szerelmei, az utolsó kettő ráadásul pontosan ugyanazon a helyszínen. Kisérteties "véletlen". Ez valahogy tényleg nagyon hatásvadász.
Mindenesetre nekem továbbra is tetszik a korábbinál sokkal nagyobb mozgalmasság, csavar csavar hátán. :-)
Komolyan mondom, sírok a röhögéstől :D Az egyik jónevű magánklinika tulajdonosa fegyverrel nyit ajtót a másik jó nevű magánklinika főorvosának, aki fegyverrel akarja vallomásra bírni az előbbit :DDD
Most, hogy ismét kinyírnak két meghatározó szereplőt, csak vége lesz már ennek a foschnak. Már csa Roland a maffia.
Hát írjál. Szerintem olybá venné, hogy né, hiszen ez érdekli az embereket... :-)
Ez bizony nem oly mértékben nevelő célzatú, mint a Szomszédok volt. Ez egyáltalán nem is nevelő célzatú. Hallatlan. :-)
Igazad van, inkább privi. Nade nem követtem el főbenjáró vétséget, mert ezt ugye tegnapelőtt kérdezted, prénteken. Már az aznapi tv ujság tartalomban is az volt ott szó szerint, hogy Tünde könyörtelenül végez Alizzal.
Az a kifejezés hogy "végez" - az bizony halálos lövést takar. Ha a hivatalos tv ujságnak ez nem számít indiszkréciónak, akkor a részemről sem az. :-)
Nyilván meghal. Adrienn már egy másik - hasonlóan fosch sorozatban nyomul ;)
Fontolgatom, hogy írok semjénzsoltinak, hogy vegyék le ezt a fost a képernyőről. Rombolja a jó ízlést, a morált, mindenki kufircol mindenkivel, hullanak az emberek, mint a legyek, azt mutatja, hogy a rendőrség impotens, soha senkiben ne bízz meg. Káros az erkölcsre, a családi életre, semmi haszna ;)
Ez a kérésed egyesek szerint teljesíthetetlen. :-) Bár aki nagyon ellenezte az előreolvasást, még az előzetes itteni leközlését is, az már kiszállt ebből a fórumból. Egyikük régebben, az újabb ellenző szerintem majd' két hete.
De rendre lettünk utasítva a hoxa részéről, ne legyen itt kiírva az előzetes, és ne legyen vita itt közöttünk az előreszaladás miatt. Tudtál te erről? :-)
Hát mért nem nézel meg valami előzetest?
Kell biza. Na és miért nyal Tünde folyton annyira Aliznak? Már-már gusztustalan. És őszintétlennek tűnik.
Vagyis szóval a Tündét játszó színésznő kitűnően eljátssza, hogy őszintétlennek tűnjön.
Aliz nem az az elérzékenyülős fajta. És ezzel a csajjal szemben mégis...
Az egy jól célzott lövés volt, csak egy bordán kapott gellert a golyó. Pár milliméter...
Attól az még egy 10-es lövés. :-)
De tényleg fejre kellett volna lőnie. Az a tuti. :-)
Ó, és még olyan járulékos veszteségek is vannak, mint pl. a vámpír áldozatai... :-) Benne van a sorozatban a bűnügyi véna rendesen.
Konrád már tényleg kiírhatná a homlokára, hogy ővele életveszély életközösségben élni, ugyanúgy mint Pongrácz. :-) A polgármester mellől is csak azért nem hullanak mostmár a csajok, mert ő már nem szerepel.
Copy, tényleg. :-)
Ezt a sorozatot ctr C - ctr V-vel írják :D :D :D
Eddig, ha jól emlékszem, kinyírták a főrovos két nőjét, a polgármester három nőjét. Kondrádnak eddig kettőt, és most a harmadikat, kísértetiesen olyan körülmények között, mint a másodikat. Persze veszélyes üzem egy maffiózó - exmaffiózó nőjének lenni, de ez már több, mint röhely :))
Aki folyamtosan nézi, csak úgy saccra tudna egy számot mondani, hogy hány embert öltek már meg? Lehet, hogy Pongrác lesz az egyetlen, aki végelgyengülésen hal meg? :DDD