Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Egyetértek. Nem hülye szokásnak értékelem, hanem annak, hogy az illető szereti a munkáját, és a hozzá kapcsoló tárgyakat.
Persze mindennek van határa. Azon biztosan röhögnék, ha pl. egy szobafestő a spaklija után nyúlva azt mondaná: gyere édesem, munkád van. :)
Holdpont.hu-n olvasható az előzetes ennek a sorozatnak is és még sok másé is, akit érdekel. Én onnan szoktam tájékozódni.
Már nem is remélem , hogy a vámpír témának lesz hapy end befejezése. Valahová eltűnik és soha se tudjuk meg ki volt, mit miért tett.
Van bizony. De ő nem tud eltüntetni semmit, az valami más gond lehetett.
A Tomi már nem ír ide emiatt, azt egyébként sajnálom, jópofa gyerek volt.
Hátha valaki más is meggondolja. Most itt úgy tűnik, többen vannak akik szeretik az előzetest. Én nem itt szoktam olvasni hanem az újságban, de egykutya.
Annak a dolognak helye van.
Hát talán nem. :-)
Egész érdekes lett ez a vámpapiros sztori. Ki gondolta volna.
Pont róla írtam. Hogy köddé vált. :-)
Meg jó Szlávikunkról, hogy perceken múlott az élete, aztán amikor felébredt, csak vigyorgott mint a vadalma. Ez tényleg nagyon kemény gyerek, esetleg hüle. :-)
Meg azt írtam hogy eléggé mondvacsinát kalamajka az ott Bodolaiéknál. Böbe él-hal a családjáért, most ezt egy pillanat alatt elfelejti. Ilyen nincs.
Na, csak leírtam. :-)
Nekem nem úgy tűnt, hogy kikérte volna Tünde beleegyezését. Közölte hogy ez lesz a megoldás, és sajnálja, a csaj meg csak állt ott halálra vált arccal. Van olyan okos nő hogy tudja, ez tényleg jó megoldás, de nem lett vele egyeztetve...
Báránylelkű Milán meg hogy bevadult. Hát én nem tudom, egy frissen műtött, fél tüdővel ottmaradt embert még a földön is mellkason rugdalni... Ej ej.
Tegnaap kiraktam a heti előzetest és hopp, mára oda lett.
valami manó rakoncátlakodik itt?