Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

5682. Linike1 (válaszként erre: 5673. - Simonivi)
2011. febr. 6. 20:37

Szia!

Ma megint nagyon rossza a gyomrom nem tudom mi van ,de bevettem egy gyomorfertőtlenítőt ,mert a kisfiam is kidobta a taccsot és a férjem sem érzi jól magát szerintem valami vírus lehet ,utálom ezt a hányós-hasmenéses vírust,de talán én elkaptam még az elején ,de annak örülök,hogy egész nap nemcsakhogy melléenni nem volt kedvem ,de enni sem :-))

5681. zsbe (válaszként erre: 5663. - Bukovina)
2011. febr. 6. 19:42
De ügyes vagy, gratulálok neked!:-)Ne bánd, ha kicsit belassul, annak is megvan a funkciója. Az agyad felzárkózik a testedhez, szóval ilyenkor módosul az ember testképe. El nem hittem én sem, milyen fontos, amíg egyszer nem ismertem föl magam a kirakatban...:-S
5680. a3bfb657fd (válaszként erre: 5679. - "Trudi")
2011. febr. 6. 13:23

hétfőtől próbálom...

lesz tízórai és uzsonna is ,amit már írtam(gyümölcs szerényen,zöldség)

5679. "Trudi" (válaszként erre: 5678. - A3bfb657fd)
2011. febr. 6. 13:16

Sziasztok!

A ch szegény főételt ketté osztod és ebédre illetve vacsira eszed?Az nem nagyon kevés?Jól laksz vele?

2011. febr. 6. 10:27

Sziasztok!

Már egy ideje olvasom a bejegyzéseteket.

Látom,hogy többen kifogásoljátok az árakat,természetesen jogosan.

A következő hétre azt találtam ki,hogy Joker menüt rendeltem,ami 5 napra közel 5000 FT.

Rendeltem reggeli gyanánt felváltva lúgosító levest,illetve gyümölcsvelőt és egy szénhidrátszegény főételt,amit ketté osztok.

Így három étkezésem van.A tízórai pl 1 felkockázott alma fahéjjal megszórva (erjedés ellen ajánlják a mindentudók). Uzsonna pedig zöldséghasábok. A folyadékokat mindenki elő tudja állítani,persze megközelítőleg...

Lényeges megtakarítás jelentkezik,pláne annál,aki két főre rendeli.Ez még látványosabb,ha több hónap relációjában számoljuk.Manapság pedig minden háztartásban sarkalatos kérdés a spórolás

Biztos nem arat osztatlan sikert az elképzelésem...

Nos? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

5677. simonivi (válaszként erre: 5676. - Bukovina)
2011. febr. 6. 09:51
Én is ittam fehér teát, de én nem tapasztaltam :(
5676. bukovina
2011. febr. 5. 13:48

Sziasztok!

Egy hete iszom a fehér teát. Tapasztalta azt valaki közületek, hogy nem bír tőle aludni? Mert ezen a héten pocsékul aludtam. Ma (amikor végre szombat van) reggel 5.30 óta fenn kakkultam...Így totál kimerülök, az amúgy sem túl friss állapotomban.

5675. eszterxx (válaszként erre: 5674. - Zsbe)
2011. febr. 5. 09:10

Ez nagyon durva, hogy mindenki azt hiszi, ha az ember fogy, rögtön beteg. Pedig akkor lesz csak egészséges!!!

Linike, semmiképp sem megyek el, csak még ki kell találnom, hogy mit is csináljak. Még van egy hét laufom, aztán meglátom, hogy mi és hogy lesz.

Edelweis, gondoltam rád, ittam este két filter mályvateát.....remélem, ma azért aludni is fogok tudni, mert hajnal 0.30 óta fenn vagyok :-)

5674. zsbe (válaszként erre: 5664. - Linike1)
2011. febr. 5. 09:06
Durva, ilyen nekem is van... találkoztam volt diákjaim szüleivel, rögtön azt kérdezték, hogy Jézusom, beteg vagy???
5673. simonivi (válaszként erre: 5670. - Linike1)
2011. febr. 4. 19:20
Ha már témánál vagyunk...tegnap ittam egy pohár tejet este...felért egy hashajtóval, pedig nem volt célom.
5672. Linike1 (válaszként erre: 5634. - Edelweis)
2011. febr. 4. 18:57

Sziasztok!

Hát én 8hónap alatt 30-at fogytam ,de lehet,hogy kicsit kevesebb idő volt ez milyen újfajta dolog,mert engem nem tiltottak el pedig folyamatos ellenörzés alatt voltam!

5671. Linike1 (válaszként erre: 5608. - Eszterxx)
2011. febr. 4. 18:49

Szia!

Bár hogy is döntesz nem mondhatok semmit ,mert a pénztárcákban nem vájkálok és nekem sem más a véleményem ezekről az áremelésdikről,de nagyon fogsz hiányozni légyszi gyere fel néha ,hogy tudjunk rólad,ha úgy döntesz váltasz!

5670. Linike1 (válaszként erre: 5585. - Edelweis)
2011. febr. 4. 18:42

Szia!

Mi a helyzet kaki terén?

Lehet ,hogy írtad csak még nem tartok ott visszaolvasással,de nagyon sokat gondolok rád,hogy megy a dolog eltelt egy hét van változás?Szerintem ezt a káposztalevet,meg uborkalevet kéne éhgyomorra próbálni és mellé 3liter!

Képzeld nekem most volt elég húzós hetem nem ittam szinte csak 1litert nagyon csúnya dolog volt tőlem rendes székrekedésem van, már én is tudom miért fontos a 3liter nem elég a mindenfajta hashajtó módszer

5669. Linike1 (válaszként erre: 5582. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 4. 18:34

Szia!

Nekem nem nagyon jön be sőt alig tudtam valamit összeválogatni ezek nem ínyemre esők sajnos!

Hát igen drágább is minden pedig a fizuk nagyon nem mennek hozzá ehhez!

5668. Linike1 (válaszként erre: 5666. - Simonivi)
2011. febr. 4. 18:30

Szia!

Igen pont tegnap néztem én is ,hogy az a hét nagyon gáz én gombát nem eszem a hal még csak csak,de igazából nem is tudom,hogy szívesen mit ennék nem nagyon van étvágyam össze-vissza eszek az is gond és igen a függő meg olyan sok annyit most én sem bírnék na most?

5667. Linike1 (válaszként erre: 5548. - Bbibe)
2011. febr. 4. 18:24

Szia!

Én hálás vagyok az ilyen mondatokért és szerintem senki nem mondhatja azt hogy ezzel rosszat tettél nagyon jó,hoyg leírtad valóban most ,hogy ezt olvasom nekem is volt ilyen problémám néha ,de én este lefekvésnél vettem észre amikor nyugodnak kéne,hogy legyen a szívem marhára dobogott és alig tudtam nem szaporán venni a levegőt rá kellett koncentrálnom és nagyon sokat fáj a torkom vagy mi nagyobbnak érzem a manduláim lehet,hogy nem is azokat érzem ,hanem a golyva???

5666. simonivi
2011. febr. 4. 18:24
Na megkaptam én is az újságot. Hát nem tudom.... a ch-szegényben most a gomba meg a hal a sláger, egyiket se szeretem. Viszont jó,hogy nem mindig túró rudi van, bár én szeretem. Viszont a szénhidrátfüggő meg olyan sok kajából áll. Nem biztos, hogy akarok annyit enni.
5665. Linike1 (válaszként erre: 5663. - Bukovina)
2011. febr. 4. 18:16
Én most nem merek,mert nekem meg nem csak megállt,de kicsit nem figyeltem oda nem ittam a 3litert és nekem annyi még nem mertem mérni,de annyira fel vagyok fújódva szerintem még híztam is!Hát hétfő reggel meglátjuk!
5664. Linike1 (válaszként erre: 5495. - Eszterxx)
2011. febr. 4. 18:12

Szia!

Ezen a fodrászos hisztorin én is túl voltam bár nekem először annyira nem hitték el ,hogy van olyan kúra amitől lehet ,fogyni ,hogy csak néztek és én meg el voltam keseredve,hogy 10-15kilót után miért nem mond senki semmit pedig én már láttam ,hogy van változás és jól esett volna ,ha valaki valamit is mond aztán amikor a 25.kilónál voltam végre mindenki megnyilt és egyezményesen ez jött le,hogy már azt hittük rákos vagy nem tudták elképzelni,hogy egészségesen fogytam ,morbid és én is nagyot néztem,hogy mit képzelnek,de felvilágosítottam őket,hogy be tudtam tartani és nagyon sikeres kúrám van!

5663. bukovina (válaszként erre: 5662. - Linike1)
2011. febr. 4. 18:06

Bevallom nekem sem volt még ilyen, pedig 3 éve űzöm a fogyókúra ipart.Egy hónap és -7,3 kg!!!!

Izgulok is, h ne álljon meg. Az nem baj, ha belassul, most a cél a heti -1 kg.

Bevallom én minden reggel mérem magamat...:-)

5662. Linike1 (válaszként erre: 5478. - Bukovina)
2011. febr. 4. 17:55

Szia!

Gratulálok,mert ez nagyon -nagyon szép eredmény komolyan én szerintem ennyit nem is fogytam soha egy hónap alatt,igaz egyszer amikor káposztaleves kúráztam akkor 10kilót fogytam két hét alatt,de abban a pillanatban úgy megörültem,hogy én így tudok fogyni,hogy abba is hagytam hát mondom majd lejön és utána évekig csak felment!

5661. eszterxx
2011. febr. 4. 15:55
nekem néha szokott lenni, szerintem a gyomorsav. De most már egyre ritkábban van.....
5660. Sally88
2011. febr. 4. 15:34

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Tapasztalt valaki olyat, hogy miután megeszi ezeket a lugosító gyümölcsleveseket, maró érzést érez a torkában?

5659. eszterxx
2011. febr. 4. 15:04
Jucus szebben és érthetőbben írta le, én is ezt akartam javasolni :-)
5658. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5654. - Zsó55)
2011. febr. 4. 13:08
Zsó! Szerintem az étrendjükben semmi olyan nincs, amit a Te esetedben nem lehetne fogyasztani, hisz alulmüködik a pajzsmirigyed, ugye? Na most, ha algás étrendet fogyasztanál akkor az elősegiti a pajzsmirigy müködést, tehát pont nem lehet káros, de van olyan étrend, amiben nincs alga egyáltalán, (pld. ch-szegény) amit lehetne enned. Az olyan, mintha diétáznál otthon, hisz olyanokat lehet enni a fogyókura során is. - Én azért nem adnám fel!:)
5657. eszterxx (válaszként erre: 5654. - Zsó55)
2011. febr. 4. 12:04
Zsó, ők ebben nagyon óvatosak. Kérdezd meg a dokidat, hogy lát-e benne bármi problémát és a szerint dönts. Én nem hinném, hogy egészségtelenek lennének a kajáik. De pl. én is megkérdeztem őket, mielőtt kezdtem volna, hogy szoptatásnál lehet-e. Elvileg nem, egyem inkább a súlymegtartót addig, amíg a gyerek szopik. Aztán agyaltam rajta még 3 hétig, végül kipróbáltam. De nekem szimpi ez a hozzáállásuk nagyon, utána a döntés úgyis a mienk. :-)
5656. bukovina (válaszként erre: 5651. - Eszterxx)
2011. febr. 4. 11:53
Igazad van...
5655. bukovina (válaszként erre: 5653. - Scintillate)
2011. febr. 4. 11:52
Szia! Hogy bírod a Turbót? :-)
5654. Zsó55 (válaszként erre: 5648. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 4. 11:32
Úgy látszik türelmetlen voltam, megkaptam a választ, mielőtt elkezdeném fogyasztani a termékeiket, mindenképpen konzultálnom kell a kezelőorvosommal. A lényeg, hogy az étrendjük túlsúlyos, de egészséges emberek részére van kialakítva. Marad a diéta.
5653. scintillate (válaszként erre: 5544. - Eszterxx)
2011. febr. 4. 11:18
Ó Eszter!!!!! Jól vagy? Doki látott!??!! Pihenj nagyon-nagyon sokat,amennyit csak tudsz!!! Jobbulást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook