Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
A 855-ben azt irtam, hogy Jézussal szellemileg lehet csak azonosulni, tettekben nem, mert ha tettekben is szeretnénk, akkor meg kellene tanulnunk kézrátétellel gyógyítani is, de mivel ez lehetetlen, igy csak szellemben tudunk azonosulni Vele, a történetek csak az Ő tetteire vonatkoznak.
ÉN EZT ÍRTAM!
Nem azt, hogy a biblia azt irta, hogy meg lehet tanulni mindenkinek igy gyógyitani! Kérlek, figyelmesen olvasd el a hozzászólásokat, mert sokszor az értelmi zavarból csinálod a félremagyarázásokat!
a ti gyuliteket miattam biztos nem fogjak soha megitelni
Igen, ezt észre vettem, sajnos! :((((
Ő is a hit gyülibe jár? Mert keresgéltem a hozzászólásaiban, de konkrétan nem állította ezt vagy csak én nem találtam! A fanatizmust el kellene választani az igaz hittől! Az ilyenek miatt ítélik meg a gyülit! Na de ezt hagyjuk, hisz az emberek sem és a vallások sem tökéletesek! :))))
Jézus és több Bibliai alak is alkalmazta, persze ott más csomagolásba van tálalva.. A tanulást nem hiszem, hogy részletezik mint ahogy sok mindent nem írnak le benne.. :)
Neki az értő olvasás nem megy sajnos. :(
Te meg légyszíves azt a hozzászólásomat keresd meg, amiben én azt írtam, hogy megtanulható! Ugyanis ilyet én nem írtam! Láthatod, hogy a hozzászólásaimban is az van, hogy én az ilyenben nem hiszek!
Ja, értem :) Jól van, elbeszéltünk egymás mellett. Illetve én értettem félre.
Én nem azért nem hiszek, mert tiltja a vallásom! :))) Egyszerűen nem látok benne értelmet... Nem hiszek benne! :))))
De azért szoktam olvasgatni erről, mert nem akarok tudatlanul ellene lenni dolgoknak, de valahogy nem érzek rá affinitást, hogy megtanuljam, mert úgy érzem, erre nincs szükségem, ott a hitem, de azért érdekes olyan emberekről/módszerekről olvasni, akiknek/amik beváltak. Mivel én nem hiszek benne, ezért nem is válna be! :)))))
keresd meg a bibliaba hol irja hogy megtanulhato akezratetel altali gyogyitas!
szeret privizni :) mindenkinek küld.
ostoba vagy. De ez nem az én bajom.
Kedves csicso néni! Én itt is szívesen válaszolok a kérdéseidre, ilyet nem muszáj priviben megkérdezned, mert én nem szégyenlem, hogy a Hit Gyülibe járok!
Erről van szó. Pedig meglepődnél, hogy mennyire megfér a kettő egymás mellett. Sőt, lelkészeknek, papoknak, rabbiknak....stb ingyenes, pont azért, mert azt mondja, hogy ezáltal elmélyültebben lehet imádkozni. Azért van ingyen, mert régen az egyházak részéről nagy ellenállásba ütközött, de ennek már vége, mert rájöttek, hogy tökéletes eszköz.
Igazából a kézrátétel is közvetetten gyógyít. Letisztázva segít abban, hogy a beteg meggyógyítsa önmagát amit a hit erősen befolyásol... :)
Olvasgattam már róla és van is itt egy topic (lehet több is), amit bejelöltem kedvencként és néha beleolvasok, de megmondom őszintén, nem nagyon hiszek benne! Ahogy Te nem hiszel Istenben, úgy én nem hiszek az agykontrollban! :))))
De attól még mindketten szerethető emberek vagyunk! :)))))
Figyi! Nincs benne isten. Offtopik. ok? olvass utána ha érdekel, tele van vele a net.
azt sem tudod, mi a fenéről dumálok, milyen jogon mondasz bármit is??????????????
ez a kiserto beszede!!!!!!!!!!!!
koszi a terjedelmes valaszt!
ha egy kicsit is olvasol róla, meg fogsz lepődni, miről szól :) én ajánlom, hogy olvass, kevesebb nem leszel tőle, max több.
mondom. gugli a barátod. itt eléggé offtopik.
Hát azért én ebben a gyógyításban nem hiszek, bár lehet, hogy azért, mert tudattalan vagyok a témában, de ennek az ismeretét inkább ki is hagynám! :)))) Általában engem a hitem meg szokott gyógyítani!
Hogy elfogadjam az embereket.hogy ne ítélkezzek,hogy ha bajom van akkor a saját szobámba menjek és hallgassak a belső hangokra:))
További ajánlott fórumok: