Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Ja a tyukoditaszoruszpilosz lehetett... :DD Szerinted melyik volt először a tyúk vagy a tojás??? :)
Az másik story, teeee. Ülj le fiam, egyes! :)
amire te gondolsz, az a vírus, mint a h1, meg társai. :D
eh. ők éppen, hogy gyógyítanak. Csak szopás, mert tönkreteszik a saját immunrendszered. :)
téves! A torinói lepel eredete még nincs bizonyítva, sőt, az eredetisége is eléggé megkérdőjelezhető. Valszeg hamisítvány, ugyanis nem olyan régi, mint hitték.
Bezony...bár Feléd má'eléggé kigyúltak a fények!:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
Jézus létezésében,tudásában,bölcsességében szerintem nincs ember aki kételkedne.
Meg az orkokkal.. beee... :PPPPP
Ha így nézzük igen, a majomból. ... mint ahogy a tyúk is dinoszaurusz volt sok millió évvel ezelőtt.
Tudod amikor túl sötét van akkor is csak a lényeget keresed.. :) És milyen jó ha rátapintasz... :PPPPP
Nem elég az a sok szinbióta mostanság ,ami megbetegít?:))
Igen, Te anyádtól, Ő az Ő anyjától.... És akkor a nők kiből vagy miből? :))) Majomból vagy Évából? :)))
Hát én sem csak imádsággal gyógyítom magam! :)))
Hívők is szednek gyógyszert. :)))))
Tudod, mindenki abban hisz, amiben akar.
A tudósok találtak magyarázatot arra is, hogy a majomból hogyan fejlődött ember, viszont arra is, hogy Jézus létezett. (pl. torinói lepel....)
Ha a majmos verzióban hiszünk, akkor voltak ősemberek, ha meg a bibliában és Jézusban, akkor Ádámban és Évában is, hisz Jézus eredendően bűnösnek nevezi az embert Éva bűne miatt, tehát Jézus szerint is létezett Ádám és Éva! :))))
Mindenki döntse el miben akar hinni!
Akkor összefutnék a goauld-okkal, meg az ősökkel. :D
De ha milliónyi fény év távlatába tekintenél...?:)))
:)))Bezony,ki vonzott kit:))))
Jaj,Nagu,mindig a lényegre tapintasz:PPPPP Olyan izzzéééé vaagy:DDDDDDDDDDDDD
No igen. Én speciel anyámtól származok :D
...és a tudományba vetett hit sem párosul a majomtól való származásunkkal... :)
Én azt hiszem ,a nevem talált meg engem:))
Ez így nem helyes. Az istenhit nemfeltétlen azonosul Ádámmal és Évával.. Ez elvakultság lenne... :)
:)))Hipphipphurrá,megtaláltaaaad!!:PPPP
Fatálisan beletaláltál a neveddel:))))
A tudomány tényeken alapul. Bizonyítékokon. Lehet benne nem hinni, csak értelme nincsen, mert azok attól még tények maradnak.
Elég sok vallásos orvost ismerek pl, aki tényleg hisz, mégsem imádsággal gyógyítanak, hanem gyógyszerrel. Vajon miért?
sors, végzet. Homályos érzésből eredt azon fölfogás, miszerint a világon történő minden esemény megváltozhatatlanul előre el van rendelve, el van végezve, s bármit cselekedjünk ellene, az mégis múlhatatlanul bekövetkezik.
Fatálisan:))
:))))Csak szakszerűen:PPPPPPPPPPPPPPPPP
További ajánlott fórumok: