Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Az kevés lesz,minimum egy máglya:))
na, én mentem, mert megint nem fogok tudni felkelni a reggel hatos misére :D
Jó éjt!
azért a légzés az más dolog kicsit, minthogy honnan származunk valójában, és teremtve lettünk, vagy kialakultunk, mert adottak voltak a körülmények. Na jó.. belátom, ezt tovább lehet ragozni. :D
Nagu,csak ne szeánszozzunk:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Há'máááá'egíszen nem vagyok nooooóómális:PPPPPPPP
:))))))Tuti...mi ez a motoszkálás itt??:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Majd gyújtunk rá egy gyertyát... :)))
Nem meggyőzésképpen írtam:)Hittől függetlenül vagyunk Isten gyermekei.A légzés sem hitkérdés,mégis beszívjuk:)
Rossz az aki rosszra gondol...ehh:))))))))))
mingyán éfjél.... nóóóóóórmális vagy maaargit? :D Ilyenkor már bármi megfelel :D
Tényleg kissé zavaros. Mert ettől én még nem fogok hinni. :D Mármint abban, hogy isten gyermeke volt.
Miért? Tuti a villanykapcsolóra gondolt:))
A teremtés becsapós ám:)Az is teremtésnek minősül,ha létrehoznak egy sejtet,hogy kifejlődjön...mondjuk emberré:)
Igen, a tyúkot meg Isten teremtette! :))))))))
Hát hogyne derülne ki:PPP
Ha a tojás volt előbb,akkor az tyúk nélkül ki sem kelhetett vón,tehát a tyúk kellett ahhoz,hogy tojjon,majd költse ki a tojást:PPPPP
Megfelel a válaszom?:DDDDDDDDD
Mindőnk Isten gyermekei vagyunk:PPP Azért a szófordulat,mert benne élsz:))Jézus is Isten Fia vót,csak azt nem tették hozzá,hogy az egyik,akit különleges feladattal bízott meg Isten:))
A kiválasztott nemzetségtől született egy kiválasztott,aki tökéletes mása volt Istennek (a mását a tulajdonságokra kell érteni:)
Abban az időben szükséges volt az eljövetele,megszületése,hogy bebizonyítsa,nem vagyunk elkülönülve Istentől,és soha nem is leszünk,még ha mi emberek,ezerszázféle csoportot,vallást is hozunk létre.
Na bocs,ha zavaros vótam,de már félig alszok:PPPP
persze, hogy nem hiszek benne. Asszem ez azért lejött abból, amiket írtam :)
A vallás csak politika. Most is, régen is. Azért van, hogy egybefogja az embereket, hogy ne legyen káosz. Ja, és nem mellesleg, pénz is. Sok-sok pénz!
Értem, akkor azt hiszed, hogy Jézus létezett és cselekedett dolgokat, csak azt nem hiszed, hogy Isten fia volt!? Akkor úgy gondolod, hogy az emberek körítették ezt az egész vallás dolgot köré és akkor a bibliában sem hiszel egyáltalán?
Erről van a neten amúgy valami? Mert én még sosem hallottam róla.
na, ez az, amit senki nem tud. Sztem hamarabb derül ki, hogy isten létezik-e, vagy nem, mint a tyúk , meg a tojás esete. :D
A tudományt nem kell hinni, mert tény. A matematika, fizika, antropológia, mind tény. Meg még van pár.
A meséket kell hinni.
lehet. nem tudom. azt nem kétlem, hogy létezett jézus, mert valszeg tényleg élt. Csak a köré pakolt mesét nem hiszem el. Biztos tudott sokmindent, amit az akkori emberek természetfelettinek véltek, de hogy isten fia volt, azt nem hiszem.
Na, erre mondtam, hogy van, aki ebben hisz, hogy az emberek a majomból fejlődtek ki, mások pedig Ádámban és Évában. :)
Viszont itt van az osszárium, ami Krisztus után 70.-ig volt fellelhető a zsidóság körében koporsóként! És az egyikre, amit megtaláltak, az volt irva, Jakab, József fia, Jézus fivére...
További ajánlott fórumok: